Meeting John Flanagan

Vrijdag was het zo ver. Het is eindelijk tijd om mijn grote kinderheld te ontmoeten. Door mijn beste vriendin van de middelbare school was ik weer begonnen met lezen. Na de hongerspelen trilogie werd mij de grijze jager serie aangeraden die op dat moment 11 delen telde en ja binnen een paar weken waren ze uit.

Toen ik om diverse redenen bij mijn vader ging wonen heb ik het bloggen doorgezet en wat heeft dit kleine hemeltje mij veel geholpen.
Ik heb veel aardige mensen ontmoeten zowel lezers, bloggers als auteurs.
Na een lange werkdag ( 8:45-18:00) moeheid en weinig voedsel is het toch echt tijd om mijn held te ontmoeten. Ik ben onderweg naar Eindhoven met mijn roze koffertje als aanhang.

Vanaf rotterdam is het een wereldreis van 1 uur en 5 minuten in de trein. Ik ben lekker ingedut en heb de wekker gezet op 10 minuten voor we er waren. Na de vertraging kwam ik pas om kwart voor 8 aan in de winkel en omdat iemand *me* geen gps kan lezen hahaha.
Aangekomen bij de winkel staat de rij tot buiten! Ze hebben zo een mooie bovenverdieping en die stond ook vol met wachtende jongeren. De trap op, de hele bovenverdieping en de andere trap weer af stond bom vol.

John was een uur te laat ivm weg opbrekingen en omleidingen. Ik baalde natuurlijk super erg, de volgende dag moest ik gewoon weer gaan werken. Gelukkig pas om half 12.
Iets over half 9 komt hij aangelopen! Hij neemt de tijd voor iedereen en klets gezellig terwijl hij signeert.

Ik sta gezellig in de rij te kletsen met een paar dames. De boekhandel medewerker verrast ons met een awesome petje! Ik was al zo aan het rondvragen geweest en hij herinnerde mij dat ik het vroeg! We stonden best wel achterin dus dat was het voordeel!
Na ruim 1 1/2 uur staan stond ik eindelijk voor zijn neus. Ik hoopte voor hem dat zijn hand nog geen  pijn deed aangezien ik 19! boeken bij me had. Mijn beste vriendin van vroeger kwam met haar favo boek en ik zou hem voor haar laten signeren uiteraard.
John vind mijn naam apart. Hij vroeg van welke afkomst de naam komt en ja het is een Russische naam. We hebben wat grappen staan maken en hij echt zo je bent wel overladen met boeken. Ik zeg zo van tuurlijk als ik u ontmoet kan ik net zo goed alles in 1x meenemen. De meiden achter mij waren aan het overleggen over de foto en toen ik aanbood om wat foto’s te maken. Hij grapte dat ik wel erg aardig ben voor een rus🤣🤣.

Ik ben erg blij dat ik hem eindelijk ontmoet heb en ookal was ik pas om 00:30 thuis, het was het waard!!

Een man vol humeur en begrip die altijd bereid is voor een praatje en echt naar je kijkt als persoon!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *