Reread Lege steden – Jasper Polane

Eerder in 2016 alweer heb ik kennis mogen maken met de mooie serie van Jasper.

recensie deel 1

Ik ben het nog steeds eens met wat ik eerder schreef :

Een heerlijk boek om te lezen! Ik heb niet vaak zo een heerlijk boek gelezen als deze. De verhaallijn is leuk en spannend, iets wat me echt vast houd. Het laat me een beetje denken aan het boek “duizend stukjes van jou van Claudia Gray”. Dat is een boek waarbij het reizen door dementies en iemand terug halen die van belang is ook de hoofdrol. Dit boek is alleen volwassener geschreven. Doordat ik dit een leuk onderwerp vind ga ik zeker meer lezen!
Dit boek geef ik ☆☆☆☆, omdat ik heerlijk weg heb kunnen zwijmelen bij het beetje liefde die er bij kwam kijken. De spanning was hoog, het verhaal duidelijk. Daarom beoordeel ik dit boek zo! Natuurlijk kan de spanning soms hoger of de pauzes wat korter, maar al met al is dit een aanrader!

Na lang wachten komt deel 4 uit! Het eindelijke einde van de serie waar ik lang op wachtte!

Eerdere recensies :

Deel 2 : Vorstin van de kou

Tussenboekje (tussen 2 & 3) Het oog van de krokodil

Aan de thee met Jasper Polane

Deel 3 Wolvinnen van Otrostaadt

Kom maar op met het einde!

Flaptekst Heren van Twist:

De Onzichtbare Maalstroom is de bron van magische energie. Prachtig, maar ook onvatbaar en angstaanjagend.

De dief Rune Mathijsen ontvreemdt een jaden afgodsbeeld uit het huis van een rijke koopman. Al snel raakt hij verwikkeld in de intriges van een geheime cultus. Maar als spionne Edison Walraven hem opzoekt blijkt de dreiging groter te zijn dan hij ooit had kunnen denken.

In een poging om het gevaar te bedwingen zetten de Wolvinnen van Otrostaadt een grootscheepse expeditie op touw. Zal het lukken de mysteries van de Onzichtbare Maalstroom te doorgronden?

HEREN VAN TWIST verhaalt over denkbeeldige liefdes, schokkende metamorfoses en surrealistische angstdromen. Het is de zinderende apotheose van Jasper Polanes fantastische cyclus DE ONZICHTBARE MAALSTROOM.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *