Comic con Planning Zondag 19 November

Natuurlijk zijn al mensen naar niets minder dan comic con geweest. Ik heb er al 2 eerder gehad ( lees je in de vorige post) & morgen wil ik graag weer gaan. 
Bestel hier je kaartje
Bekijk via hier de Facebook voor meer info
Soms heb je wat overtuiging nodig of weet je het helemaal niet. Daarom heb ik deze overtuigende reminder. 
Het programma morgen volgt : 

Je kan van alles doen.  Van auteurs leren kennen tot speeddaten! Lekker veel keus! Je kan ook gaan om lekker te cosplayen of juist voor het aanbod wat zij hebben. Veel funko pops, posters en artiesten. 

Hierboven zie je de plattegrond, dus kan je alvast indenken waar je moet zijn en wat je kan gaan doen. 
Het ziet er lekker ruim uit en zeker de moeite waard. 
Ik zou het leuk vinden om je verhaal te horen en zeker om je zelfs misschien te meeten.
Want deze keer is er Dutch comic con Winter edition!

Categories Niet gecategoriseerd

De zaden der hoop boek I – Owan Drake

Vandaag is het tijd die al lange tijd voor mijn neus ligt, maar wat toch wat twijfel in mij oproept. Zal het wel echt een boek voor mij zijn aangezien er grof in word gesproken en er super veel personages in staan? Tijdens deze blogtour kom je erachter! Tazzy & Corina zijn hierna ­čÖé 

Specificaties

  • Nederlands 
  • 309 bladzijdes
  • September 2017
  • Zelfpublisher
  • IBSN13 : 9789402167139
  • Fantasy

Beschrijving 
Heden en verleden vloeien samen als de oude Wijsgeer, genaamd Benedictus, een serie van boeken aan zijn meest bekwame student Xavier wil laten lezen. Deze boeken bevatten vertellingen uit lang vervlogen tijden en Xavier beleeft die verhalen alsof hij zich daar daadwerkelijk bevindt. Twee van deze verhalen worden in dit eerste boek ge├»ntroduceerd, namelijk die van het licht en de duisternis. Ze wisselen elkaar naadloos af, samen met deze Benedictus hoofdstukken, die zich in het heden van de wereld, genaamd Sistna, afspelen. Maar wat Xavier niet weet, is dat hij door het verzoek van Benedictus op te volgen misschien wel een corrupte tak van de regering, genaamd de Bloedraven – die ook in die vertellingen uit het verleden voorkomen – kwaad gemaakt heeft en dat hij misschien wel in een eeuwenoude oorlog is verstrengeld.

‘Ga uit mijn ziel!’ En met deze woorden voelde hij zijn walging voor deze Demonische Draak wederom omhoog komen. Maar ook voelde hij walging voor de gehele wereld en al zijn minderwaardige bewoners. ‘Ik veracht het licht, zoals de Kwaadwillige Monarchie alle inwoners van Lorbadis veracht. Ga uit me, goddeloos licht!’
Ondanks zijn woorden bleef het licht eeuwig schijnend.

Voor het lezen 
Ik ben enigzins benieuwd naar dit boek aangezien het de laatste tijd aardig wat gelezen is. Ook heb ik Owan geholpen met mijn kennis over de boekenwereld dus ben ik langzaam aan vrienden geworden met deze auteur, maar dat zegt niks. Recenseren staat voor eerlijkheid, dus ik beoordeel het als elk ander boek. 
Okee hier komt het. De cover vind Ik vlak. Het is kaal, wat zie je? Een man met een zwaard op een stuk berg. De rest is lucht en ik vind het een beetje teveel loze ruimte. Het is een kleur wat je niet vaak ziet, maar toch een kleur wat mij niet aantrekt. Het zit tussen bruin en roze in denk ik. 
Ik heb gekozen voor de paperback aangezien dat voor mij makkelijker leest, maar ik raad vooral aan om lekker via de kobo te lezen als dat kan. Via de reader leest het een stuk makkelijker dan een boek van A4 formaat wat ik nog steeds onhandig vind, al snap ik dat het zo beter geprijsd kan zijn. Eerst was de paperback bijna 25 euro, nu gelukkig 20, een veel betere prijs. 
Ik ben iemand die erg  van oorlogsverhalen houd, maar soms de draad kwijt kan raken. Het heeft een tintje spiritueel aangezien het gaat over de licht en duisternis. Ik ben erg benieuwd naar mijn mening van dit boek. 

” Deze wereld genaamd …. kent geen licht want het bestaat enkel uit pure veranderde chaos en verderfelijke gruwelijke duisternis. Als er al licht is, dan is het nog kwaadwilliger en wanstaltige dan de krachten der duisternis. 

Tijdens het lezen
Voor mij is het echt een boek om in in te komen. Je moet echt goed opletten en ik ben zelf te lui om heel de tijd de lange namenlijst erbij te pakken dus doe zo veel mogelijk op gevoel. Ondanks dat kan ik het redelijk goed volgen. 
Voor mij is het soms echt een hele wisseling door de vele karakters en soms irriteert het mij wel. Het is zo een lange intro dat ik er super snel uit kan stappen als ik dat wil en vaak gebeurt dat ook. De laatste dagen heb ik gewoon super veel moeten lezen om de deadline van vandaag te kunnen halen. Soms was ik erg geneigd om gewoon te skippen. Alleen snap je dan nog minder van het verhaal dan je nu al doet dus doe maar niet.

Als de profeet van de duisternis verschijnt zullen de beschermers tuimelen en als gevolg daarvan zullen de koppelingen verkruimelen. “


Conclusie
Het is een verhaal waar je of echt een fan van bent of gewoon niet. Ik ben zelf iemand die een middenweg kiest. Ik zie er wat in, maar soms is het zooooo langdraagdig. De hoofdstukken beginn en half op een pagina, het normale boek is te groot voor in jouw tas en daardoor was ik er nog wat naast gaan lezen. 
Ik stap makkelijker uit het boek dan erin. Niet omdat het mij niet boeit, maar omdat er zoveel bijpersonen zijn dat je denkt van owww serieus nog een naam?! 
Ik vond het einde wel echt super! Het begin begon goed en het midden had ook wel wat. Ik reken toch af op de traagheid dat ik leestte. Het was voor mij niet altijd de enthousiaste lezer in mij die zei : “Pak dat boek  en ga lezen!” 
Ik geef het boek ÔśćÔśćÔść, aangezien ik absoluut wel genoten heb van stukken. Het schelden was voor mij absoluut geen probleem. Als je niet van grof taalgebruik houd is het zeker niet iets wat je wilt lezen. 
Het is zeker aan te raden om te kijken of het wat voor je is. Ik hier om de eerste hoofdstukken te lezen!

Categories Niet gecategoriseerd

Comic con

2 september ben ik samen met een vriendin die ik voor het eerst ging ontmoeten, Tazzy naar comic con in Amsterdam! 
Wil je mijn dag lezen : comic con Amsterdam 
Eerder dit jaar mocht ik dankzij De bookbabe naar mijn eerste comic con in mijn  eigen stadje! 
4 maart ben ik naar comic con in Rotterdam Ahoy geweest. Het is een groot pand, dus veel ruimte. Het is heerlijk ruimtelijk en je kan door alle paden makkelijk lopen. Je ziet weinig mensen in cosplay, maar dat vind ik helemaal niet erg! Het heeft een lekkere gezellige sfeer, er staan gezellige boeken auteurs en vele diverse kramen. Mensen zijn lekker aan het tekenen, veel Marvel items zijn te koop en zelfs hele outfits. 
Ik hoop in Utrecht op net zo een gezellige sfeer als in Rotterdam en Amsterdam. Amsterdam werd een heel stuk beter bezocht aangezien het ook over 2 zalen verdeeld. 
Ik heb een klein foto verslag gemaakt van de sfeer in Rotterdam en een idee wat je er kan vinden. 
Je ziet in het foto verslag mijn buit die ik heb gehaald en de boeken die ik gesigneerd gesigneerd had ­čÖé Kijk zeker ook bij het andere verslag van Amsterdam. 
Categories Niet gecategoriseerd