Secret santa ~ Suzanne Peters

Tijd voor het volgende korte verhaal, deze keer over Secret santa 🎅

Hier heb ik oprecht van gesmuld! Ik hou ervan om cadeaus te geven en hoe leuk zou het zijn als je dat op de zaak zou doen met collega’s! Ik zou hier echt van genieten als ze het bij mij op de zaak zouden doen. Gelukkig krijg ik ieder jaar weer een schitterend kerstpakket en dit jaar was het een oprechte beauty! ❤️❤️❤️❤️❤️

Categories Niet gecategoriseerd

Je liefste wens ~ Jen Minkman

Tijd voor een verhaaltje uit de adventskalender van Dutch venture Publishing : Je liefste wens

Een heerlijk verhaal over de legende van de Griz. Van mooie feesten tot ontmoetingen en verdiet. Het verhaal leest lekker weg , dus het korte verhaal is zo uit . ❤️❤️❤️❤️

Wat zou jouw liefste wens zijn?

Categories Niet gecategoriseerd

Christmas – crush ~ Sandra J Paul

Tijd voor het vervolg in kerststijl! Vervolg op Sugar-rush


  • Nederlands
  • Ebook only!
  • Kort verhaal +-60 blz

Het vervolg op Sugar Rush, waarin Leon de liefde van zijn leven Manon heeft gevonden.
Drie plastic zuurstokken liggen op tafel wanneer Leon die dag thuiskomt van kantoor. Drie. Niet vier. Zuurstokken die in de kerstboom hadden moeten hangen. En Lou heeft de vierde te pakken gekregen. Oh nee.


Leon, de jongste rechter van het land, heeft snel zijn draai gevonden met ex-procureur Manon, die zo goed als bij hem inwoont. Het leven gaat zijn gangetje, tot het onderwerp toekomst op tafel wordt gegooid. Ondanks Leons protesten besluit Manon impulsief dat een hond dé manier is om uit te zoeken of het stel in staat is om voor iemand anders dan zichzelf te zorgen. En dat zet het hele huis – letterlijk – op stelten wanneer Lou zijn intrek neemt. Niets is veilig voor hem, ook de kerstboom niet.

Continue reading “Christmas – crush ~ Sandra J Paul”
Categories Niet gecategoriseerd

De verdwenen burcht ~ Sandra J. Paul

Beschrijving

Kraaidorp is een rustig en vredig dorp dat in het midden van velden ligt. Binnenkort vieren de inwoners de vierhonderdste verjaardag van het dorp. Iedereen is druk bezig met het organiseren van de festiviteiten. Tot een heksenjager verschijnt, die beweert alles af te weten van een heks die ooit in Kraaidorp leefde. Haar naam was Colette Zwart, en ooit was ze onsterfelijk.
Volgens een legende ligt de bron van Colettes zwarte magie verborgen binnen de muren van een burcht die vierhonderd jaar geleden spoorloos verdween. Degene die de bron vindt, wordt de machtigste mens ter wereld. Het verhaal van de heksenjager zet het hele dorp op zijn kop. Angst treedt op. Daarom besluit de dertienjarige Quinten om in het grootste geheim op te zoek te gaan naar de mysterieuze burcht, zonder te beseffen wat hij daarmee aanricht.

Voor het lezen

Deel 4 alweer! Wat een heerlijke serie . Sandra schud al haar ideeën uit haar mouw! Echt benieuwd hoe ze het verhaal nu weer heeft ingedeeld! Ik zie weer een mooi verhaal vol heksen op mij wachten.

Conclusie

Het verhaal komt je gelijk bekend voor, het voelt als een thuis. Quinten wilt niet geloven wat er gebeurt dus hij loopt er voor weg, maar er komt een punt dat hij er absoluut niet meer omheen kan. Het verhaal loopt soepel door, maar toch kreeg het mij niet helemaal mee zoals de vorige delen. Het einde heeft mij zeker aangewakkerd om als een sneltrein naar de finish te gaan!

Categories Niet gecategoriseerd

Nooit gedacht ~ Latoya Morris

Beschrijving

Aarde, tweeëntwintigste eeuw. Ruimtereizen en handel drijven met andere planeten behoren tot het alledaagse leven. Ingenieur en pilote Eavan is een afstammelinge van een meisje genaamd Wendy, dat meer dan drie eeuwen geleden door een vliegende jongen met een panfluit mee is genomen naar een prachtig eiland, waar je nooit volwassenen wordt.
Eavan is er heilig van overtuigd dat haar voorouder het hele verhaal, dat ze in een dagboek heeft opgeschreven, niet uit haar duim heeft gezogen. Samen met haar vriend Chris gaat ze op zoek naar de planeet waarvan zij vermoedt dat Wendy daar ooit terecht is gekomen met de vreemde jongen. Maar ze is niet voorbereid op wat ze daar werkelijk aantreft.

Continue reading “Nooit gedacht ~ Latoya Morris”
Categories Niet gecategoriseerd