Godinnenwraak ( godinnen serie #2 )

image

Auteur: Aimee Carter
Uitgever:Harlequin Holland
Taal:Nederlands
Genres: young adult, Griekse mythologie
Aantal Pagina’s: 320
Gepubliceerd op 4 maart 2014

Flaptekst

Wat als onsterfelijkheid niet voor eeuwig is?

Kate heeft als enig meisje de Godinnentest doorstaan, waarna ze door de goden onsterfelijk is gemaakt. Nu is ze er helemaal klaar voor om zich bij Henry, de machtige koning van de onderwereld te voegen. Helaas is het leven samen met Henry in zijn paleis niet helemaal wat ze ze ervan had verwacht. Hij heeft haar zelfs nog niet ייn keer gekust sinds ze terug is uit de bovenwereld! Houdt hij eigenlijk wel van haar? 

Dan wordt Henry het slachtoffer van Calliopes wraakzucht en wordt hij door haar toedoen ontvoerd door het enige wezen dat machtig genoeg is om hem te doden: Kronos, de koning van de Titanen.

Terwijl de andere goden zich opmaken voor een strijd die het einde van alles kan betekenen, gaat Kate op zoek naar de Tartarus om Henry te redden. Al snel beseft ze dat ze het niet in haar eentje kan en dat ze hulp nodig heeft. Hulp van van de enige vrouw die ze nooit had willen ontmoeten: Persephone, Henry’s grote liefde…

Mijn mening:

Na het eerste boek van godinnentest ben ik gelijk verder gaan lezen! Ik zat zo diep in het verhaal dat ik haast niet kon stoppen, maar ik had geen keus. De volgende dag gewoon weer naar school! Ik zat zelfs in de lessen te lezen om niks te missen van het avontuur van Henry en Kate.

Het boek was binnen 3 dagen uit en dat is snel voor mijn doen! Er gebeuren dingen in die je niet had verwacht en dat maakt het nog spannender!

Ik geef het boek ☆☆☆☆
Ik heb het boek weer 4 sterren gegeven, vanwege de zins fouten, maar het is zeker een succes geweest!

Ik heb het boek met veel liefde en lust gelezen! Ik had hem zo verslonden…

Categories Niet gecategoriseerd

Open dag albeda rosestraat

Het gaat niet helemaal over boeken, maar ik wil het graag mededelen .

Ik hab vrijdag avond open dag op school. We moesten in de avond naar school komen en in ruil daarvoor kregen we donderdag en vrijdag middag vrij.

Ik doe de bakkerij opleiding niveau 3, dus ik kleedde me om en ging de bakkerij in. De anderen gingen net weg dus ging verder met mijn eigen planning.

Mijn werk afmaken! (Zie hieronder de basis)
image
Ik haalde het uit de vriezer en liet het ontdooien en zette het daarna in de koelkast.

Ondertussen ging ik mijn boter afwegen en suiker voor de boterkoek. Ik kreeg ondertussen vragen over de opleiding en de producten die er stonden en die ik zou gaan maken.

Ik moest mijn machine uiteindelijk stil zetten om uit te leggen en kreeg complimenten over mijn uitleg en liet hun lesmateriaal zien.

Na mijn uitleg en nadat ik mijn boterkoek deeg klaar had ging ik pauze houden.
Heel menu voor ons!
image

Uiteindelijk ben ik na 4 en een half uur klaar met mijn eindresultaat ( door dat ik mensen moest helpen en dingen moest halen duurde het nogal lang en het opruimen moest in die tijd ook)

Product 1
image

Getableerd kapsel met een vulling van slagroom, gele room en kleine stukjes druif en perzik. Getableerd met crème en afgedekt met roze met witte fondant en nog wat crème bovenop.

Product 2
image

Heerlijk boterkoeken met een amandeltje erop.
(Deze waren zo snel op dat ik zelf niet eens kon proeven)

Hoop dat jullie hebben genoten van mijn verhaal!

Categories Niet gecategoriseerd

Godinnen test (godinnen serie #1)

image

Auteur: Aimee Carter
Uitgever:Harlequin Holland
Taal:Nederlands
Genres: young adult, Griekse mythologie
Aantal Pagina’s: 352
Gepubliceerd op 22 januari 2013
ISBN13:9789034755858

Flaptekst
Het is een test die nog geen enkel meisje overleefd heeft.
En nu is de beurt aan Kate…

Kate is alleen met haar moeder opgegroeid. Maar nu is haar moeder ernstig ziek, en niets kan haar nog redden.

Dan ontmoet ze Henry. Hij beweert dat hij de god van de onderwereld is en doet haar een bizar voorstel: als zij naar zijn landgoed komt en zeven testen aflegt, kan ze niet alleen onsterfelijk worden, maar ook een heuse godin en… zijn bruid.

Kate is ervan overtuigd dat hij getikt is, tot ze hem een meisje tot leven ziet wekken. Zou hij toch de waarheid spreken, en belangrijker: zou hij ook haar moeder kunnen redden? Want in dat geval is ze tot élke test bereid!

Alleen… wat als het haar niet lukt?

Mijn mening

Ik ben begonnen in de godinnentest, omdat ik zoveel goede verhalen hoorde en nieuwsgierig werd. Ik was al verliefd op de kaft, dus toen ik hoorde dat het geweldige boeken waren had ik ze gelijk gekocht.

Vlak voordat ik naar bed ga begin ik met lezen. Het verhaal is in het begin niet zo bijzonder, maar toch ben ik benieuwd wat Kate allemaal moet doorstaan.  Wat heeft ze allemaal moeten doorstaan en meemaken? 

Het boek is fijn om te lezen ook als je de mythen niet kent. Er staat achter in het boek een woorden lijst van de personen en wat hun Namen inhouden.

Het verhaal is gedetailleerd geschreven met genoeg ingeving om te zien waar je op dat moment bent. Ik vind het altijd fijn om een goede beschrijving te hebben van de personen en de omgeving

Toen het boek uit was ben ik dezelfde avond nog begonnen in deel 2 van de godinnen serie: godinnenwraak!

Ik geef het boek ☆☆☆☆
Ik heb het boek 4 sterren gegeven, omdat ik me soms zat te irriteren aan wat zins en spellingsfouten, maar het is zeker een aanrader!

Categories Niet gecategoriseerd

About me

Hallo mensen,

Ik ben nakita en ik ben 16 jaar. Ik ben geboren in het Clara ziekenhuis in Rotterdam zuid die nu helaas gesloopt word! Ik zit op het MBO op de Albeda Rosestraat in Rotterdam. Ik heb in 2014 mijn mavo diploma behaal en ik ben nu bezig met mijn bakkers opleiding. Naast mijn liefde voor bakken hou ik ook heel veel van lezen! 😉
image

Ik ben een blog begonnen, omdat ik graag lees en er werk van wil maken. Ik lees graag spannende en avontuurlijke verhalen die ik graag met andere boeken liefhebbers wil delen! Ik ben verliefd geworden op de grijze jager serie die mijn beste vriendin me liet lezen. Ik heb nu ondertussen alle 12 boeken thuis staan en ze ook allemaal gelezen.

Ik woon in hartje Rotterdam en ik kan me geen betere stad wensen.
image

Op de foto kijk je vanuit een groot gebouw over de blaak heen. Daar zit onze centrale bibliotheek en sinds kort de markthal. (Zie de foto hieronder)
Het grote gebouw rechts is de markthal, het gebouw met de leidingen is de centrale bibliotheek en daarna is een gebouw van een potlood en daarnaast zijn de bekende kubuswoningen.
image
Als ik Rotterdam hoort denk ik gelijk aan de euromast!
image

Mijn andere hobby’s zijn tekenen, film kijken en voetballen vind ik ook leuk

Hoop jullie snel weer op mijn blog te zien en ga me best doen om een paar keer per week een post te plaatsen.

Dankje voor je bezoek!

Categories Niet gecategoriseerd