Waanidee – Karin Hazendonk

Vandaag is het mijn beurt om verder te gaan met de blogtour. Natuurlijk pak ik zo een kans met beide handen aan, dus lees lekker verder en kijk of dit boek ook iets voor jou is. Lekker knus onder een dekentje op de bank bijvoorbeeld. 

Specificaties

 • Nederlands 

Beschrijving
Als Victor Bronckhorst op elfjarige leeftijd zijn ouders verliest, wordt hij door zijn grootouders in huis genomen. Ondanks het leeftijdsverschil en de sadistische karaktertrekken die zijn opa blijkt te hebben, ontstaat er een hechte band tussen de twee. 
Opa noemt hem de uitverkorene die een belangrijke taak heeft te vervullen. 

Bronckhorst ontplooit zich tot een succesvol zakenman, maar de band met zijn grootvader blijft ook na diens dood bestaan. De gesprekken tussen beiden gaan door en ook geeft opa nog regelmatig advies, al speelt dit alles zich nu nog slechts in Victors hoofd af …
Victor ontwikkelt een idee waarmee hij de door opa gegeven taak kan volbrengen. Hij verzamelt een kleine groep mensen om zich heen die hem met hun specifieke kennis van dienst kunnen en zullen zijn.

Twee jaar later wordt het land in de greep gehouden door een golf van onverklaarbare sterfgevallen. De chaos is compleet en het land verandert in een puinhoop met overal mensen die op de vlucht slaan. De geschiedenis lijkt zich te herhalen.
Continue reading “Waanidee – Karin Hazendonk”

Categories Niet gecategoriseerd

Ster van acht – Jennifer  Murgia


Specificaties

 • Nederlands 
 • 300 bladzijdes 
 • Oktober 2017
 • ISBN13 

  9789492585042

 • Young Adult 

Beschrijving 
De zeventienjarige Teagan heeft al sinds haar kindertijd beangstigende dromen. Schaduwen slaan haar elke nacht gade vanuit de hoek van haar slaapkamer. Als ze op school nieuwkomer Garreth rond moet leiden, valt ze – net als alle andere meiden in haar klas – als een blok voor hem. Ze kan haar geluk niet op als Garreth alleen oog voor haar lijkt te hebben, maar waarom heeft ze tegelijkertijd het gevoel dat de schaduw die haar bedreigt steeds dichterbij komt? En wat heeft de achtpuntige ster die Garreth in de huid van zijn handpalm heeft staan met haar eigen lotsbestemming te maken..?
Voor het lezen
Als ik de beschrijving lees word ik meteen enthousiast. Ik hou van wonderlijke verhalen, zeker als er meer is. Het universum is groot en zo veel meer dan we kunnen zien. Iedereen heeft net als in de cartoons een engeltje en een duiveltje op zijn schouder. Dat zorgt ervoor dat je goede en slechte dingen doet en op je pad krijgt. 
Tijdens het lezen
Je voelt de magie. Je ziet de witte vleugels op je netvlies alsof je er zelf voor staat. Je geniet van de liefde tussen de 2. Hij zet alles op het spel voor haar, maar zal zij dat ook voor hem doen? 
Het duister ligt op de loer met zijn zwarte vleugels. Hij zet alles op zijn kop en de wereld moet gered worden! Zal het hun lukken om het kwaad te bestrijden en de aarde te behouden?!

Door de deuropening heen kon ik een grote, stenen vestibule zien waarin mijn geliefde engel stond. Doodstil en prachtig.

Conclusie
Het is een verhelderd verhaal. Het zorgt ervoor dat je kan genieten van de fantasy dat er mensen over je waken. Iedereen heeft in het verhaal een eigen engel alleen kan je die niet zien. Het is ook tegen de regels om hem of haar te zien. 
Iedereen heeft duisternis en licht in zich. Dat is het motto van het verhaal, alleen de vraag is hoever je er voor wilt gaan! 
Ik geef dit boek ☆☆☆☆ vanwege het verrassende einde! Ik heb genoten van de personages en liefde. Passie is zeker een ding. 
Wil je ook iets lichts en zweverigs zonder een super clishe einde? Lees Ster van 8!

Categories Niet gecategoriseerd

Min of Meer – Suzanne Peters

Vandaag komt er een boek online van mijn favoriete auteur. Ik kan haar boeken iedere dag lezen en ze lezen ook nog eens als een sneltrein! Hierbij is eetstoornissen het hoofd onderwerp en ik kan ben benieuwd of ik mijn dingen erin zal herkennen. 

Specificaties

 • Nederlands
 • 169 bladzijdes
 • Ellessy uitgevers
 • Juni 2014
 • IBSN13: 9789086602520
 • Roman – eetstornissen 

Beschrijving 
Tobias heeft anorexia en het beïnvloedt zijn leven volledig. Er is niemand bij wie hij zijn geheim kwijt kan en hij voelt zich eenzaam, vooral als zijn broer aankondigt dat hij gaat trouwen.
Donna heeft altijd al problemen gehad met eten en is daardoor veel te zwaar. Ze is al tijden hopeloos verliefd op haar collega Vince en wanneer ze met hem mee kan naar de sportschool, ziet ze dit als een kans om dichterbij hem te komen én om meteen aan haar overgewicht te werken. De eetbuien verdwijnen echter niet en
Vince toont maar weinig interesse in haar.
Tobias sport in dezelfde sportschool en ziet geregeld hoe Vince haar behandelt.
Daar maakt hij zich zorgen om, maar hij durft er niets over te zeggen. Wanneer hij op een dag flauwvalt is Donna er om hem te helpen.
Continue reading “Min of Meer – Suzanne Peters”

Categories Niet gecategoriseerd

Carta – Sterre Carron

Vandaag deel ik de recensie van Carta die ik dankzij de leesclub van Thrillerlezers mocht lezen als E-book. Een van de boeken die ik graag wou lezen van een boek van Sterre!

Specificaties

 • Nederlands
 • (279 e-book) 304 bladzijdes
 • Maart 2017
 • ISBN13: 9789492011671
 • Witsand uitgevers
 • Thriller – Detective/mysterie

Beschrijving
Wanneer een storm over het land trekt, wordt Saskia opgeschrikt door angstaanjagend gedreun tegen het raam. In paniek rukt ze de overgordijnen open en staat oog in oog met het bengelende lijk van haar vriendin Ytsje. Zelfmoord! De politie komt echter met een ander verdict. Moord! Wat wil de dader duidelijk maken met de speelkaart die hij achterliet op het lijk? En wat betekent de cijfercombinatie die op de kaart geschreven werd? De Mechelse recherche zit met de handen in het haar. Van de moordenaar ontbreekt ieder spoor en het hek is helemaal van de dam wanneer er, kort nadien, een tweede slachtoffer valt… Rani Diaz’ gevoel dat dit weleens het begin van een gruwelijke nachtmerrie zou kunnen zijn, lijkt uit te komen… In de Rani Diaz reeks van Sterre Carron verschenen eerder de veelgelezen boeken Mara, Tirtha, Matsya, Trifla, Indigo, Indra en Gotcha!.
Continue reading “Carta – Sterre Carron”

Categories Niet gecategoriseerd

Kai – Miranda Hillers

Vandaag komt een boek online die ik lekker tijdens een paar vrije dagen tussendoor heb gelezen. Ik was erg toe aan een lekkere New Adult ( Een boek over jong volwassene waarbij ook de getinte scene’s aanwezig zijn en waarbij verder ze in de details ingaan.)
(  foto)
Specificaties 

 • Nederlands 
 • 309 bladzijdes
 • April 2017
 • New adult (18+) Liefde
 • ISBN13 : 9789082580648

Beschrijving
Het is toch een cliché dat de lijn tussen liefde en haat dun is? Of is het dat de liefde alleen maar van één kant komt? 
KAI
We lagen samen in de box.
We speelden samen in de zandbak.
We liepen hand in hand naar school.
We ervaarden de eerste kus met elkaar.
We deden het voor de eerste keer met elkaar.
Nu haat ze mij.
STELLA
Je kent het vast wel.
Iemand die veel voor je betekent. Een belangrijk persoon van wie je weet dat die ook om jou geeft en die je nooit meer kwijt wilt. Maar opeens daalt dat gevoel door allerlei redenen in rap tempo naar beneden.
Boeien, zou je denken. De oplossing is toch makkelijk? Je besteedt er gewoon geen aandacht aan. Maar in mijn geval is het niet zo simpel om hem te vermijden.
Hij is namelijk mijn buurjongen.
WWW is een vierdelige serie over Dex, Kai, Liam en Collin. De mannen zijn allen vrouwengek, flirten graag en nemen het ervan. Je leeft tenslotte maar één keer.
Wanneer ze de ware tegenkomen, denken ze de buit al gauw binnen te hebben. Of dat zo heel makkelijk gaat is nog maar de vraag.
Continue reading “Kai – Miranda Hillers”

Categories Niet gecategoriseerd

Zaterdag 2 September comic con 2017 

Zaterdag was het zo ver. Ik werd voor de wekker wakker door de enthousiaste die door mijn lichaam heen pompte. Voor een grote uitzondering heb ik een keer vrij op zaterdag whooohooo! Voor niks minder dan comic con. Rotterdam was al awesome, klein en super gezellig. Nu zal het in de hoofdstad zijn. Amsterdam here I come. 
Mijn outfit is al dagen van tevoren uitgekozen. Ik wil niet gaan cosplayen, maar wel wat leuks aan doen. Ik heb mijn diploma jurk uit de kast getrokken en aangetrokken. 
Om 9 uur stond ik al op het perron te wachten op de trein. Gewapend met mijn boek die ik persee wil uit lezen ( Wie is nou normaal – Lisa) stap ik 10 minuten later de trein in. Heerlijk om bijna een uur te mogen blijven zitten alleen jammer van al die mensen die naar je omkijken. 

Om 10 uur heb ik afgesproken met Tazzy om samen naar RAI te lopen. Ik klets lekker met haar en geniet van de massa die zich langzaam verzamelt. We lopen in een slakkenpas, maar voor we het weten zijn we er. 
Het is verdeeld over 2 hallen. Mensen zijn in pakken, in pakjes en als hun helpen gekomen. Je ziet erg goede outfits langs komen. 
We beginnen aan onze eerste ronde en passeren wat bekende auteurs voor ons waarmee wij via Facebook of eerdere events contact mee hebben gehad. 
Onze eerste workshop begint. Zelf een boek uit geven. Later lees je hier meer over gegeven door Sophia en Roderick. 

Later zijn Tazzy en ik zijn daarna lekker gaan wandelen en sfeer gaan opsnuiven. Er waren boekenstands, funko pop stands en vele andere kraampjes. Ik zal een kleine foto collega prijsgeven van de indrukken van mijn dag!

Super mooie dingen om te kopen dus! Iets wat mijn aandacht heel erg trok waren de illustraties van verschillende artiesten, maar ook hun eigen ideeën zijn super mooi uitgewerkt!
Natuurlijk heb ik zelf wat leuke foto’s laten maken die ik ook zou willen delen : 

& Als laatste mijn super mooie buit! 

Iets waar ik super blij mee ben is de rekening met de boom. Het is een levensboom, maar ook een boom met verschillende rangen. Je hebt boven het hemel idee, in het midden de aarde en aan de onderkant de onderwereld met onder andere draken. Het is iets wat mij erg geïnspireerd heeft. 
Voor mij was het een geslaagde dag. Het is super om mensen in het echt te spreken. gesigneerde boeken en kaarten zijn ook een echte aanwinst. Ik ben tevreden!

Categories Niet gecategoriseerd

Syndroom- J.Sharpe

Vandaag is het mijn beurt bij deze blogtour! Ik ben allereerst super blij dat ik mee mag doen, Dit is mij een genoegen. Ik hou van spanning en liefde, in de vorm van de familie. Geef mij drama, geweld en findfucks en actie!! We duiken er in!

Specificaties

 • Nederlands 
 • augustus 2017
 • ISBN13 : 9789463081016
 • Thriller/spanning

Beschrijving
HIJ IS OVERAL…
Hoe vind je iemand die volgens anderen niet bestaat?
Na een ongeluk ligt Peters moeder in een coma en is zijn vader niet meer de man die hij vroeger was. Hierdoor is Peter genoodzaakt te stoppen met school, te gaan werken en de verzorging van zijn zusje op zich te nemen. Als hij haar op een dag ophaalt uit school en ze naar een winkelcentrum rijden, gebeurt het ondenkbare. Ze worden achtervolgd. En de achtervolger is niet van deze wereld…
Als ze even later een kledingwinkel binnenstappen, overtuigt Peter zichzelf ervan dat de achtervolging een hallucinatie was. Maar als zijn zusje het pashokje in verdwijnt en er niet meer uitkomt, wordt hem al snel duidelijk dat er iets vreselijk mis is. Zeker als niemand zich haar nog kan herinneren. Zelfs zijn vader beweert geen dochter te hebben. Het is alsof ze nooit heeft bestaan…

“Je kunt een gevecht winnen, maar niet de oorlog!”

Continue reading “Syndroom- J.Sharpe”

Categories Niet gecategoriseerd