Leesclub #2 conclusie

Conclusie
Ik was benieuwd naar het wraak, want ja iedereen doet of wilt het wel eens. Alleen is de vraag hoe ver je kan en wil gaan.
In dit boek heb ik gelezen hoe hopeloos mensen kunnen zijn. Natuurlijk zie je dat om je heen soms ook wel in verschillende manieren.
Ik heb soms chockende momenten gehad in dit boek. Ik voelde soms de leed van de personages door de woorden die naar hun hoofd werden gesmeten of de lichamelijk pijn die hun te verduren kregen.
Sommige stukken waren zeker heftig om te lezen. Het zijn toch dingen die gebeuren, maar door de details zie je het op je netvlies gebrand staan.
Ik heb erg genoten van dit boek. Ik had een idee van hoe het zou aflopen en ik had gelijk. Alleen gebeurden er dingen waarvan ik dacht : ” Waar komt dat ineens vandaan?”. Ik ben blij dat het niet precies zo gelopen is als ik voorspelde. De laatste bladzijdes heb ik aardig door zitten lezen om te kijken of er nog bloed ging vloeien en hoe roekeloos mensen kunnen zijn.
Dit boek krijgt zeker ☆☆☆☆, omdat ik genoten heb. Natuurlijk kwam ik soms bij iets mindere spannende stukken. Ook kwam ik wat foutjes tegen in het boek die door het terug te lezen voorkomen zouden kunnen worden. Zeker een aanrader om te lezen, maar je moet van erotiek en spanning houden!
Geniet van Wraak van Arno van den Kieboom!
Categories Niet gecategoriseerd

Tijdens het lezen leesclub #2

image

Het was tijd om te beginnen in wraak. Natuurlijk was ik meteen gestart nadat mijn vorige boek uit was. Ik was zeer benieuwd naar het verhaal, het sprak me heel erg aan.

Ik ben begonnen met lezen. Ik vlieg door de hoofdstukken, al hebben de eerste hoofdstukken mij erg verrast. Ik had de erotische stukken in het verhaal niet verwacht, maar dat maakt voor mij het verhaal alleen maar spannender.

Continue reading “Tijdens het lezen leesclub #2”

Categories Niet gecategoriseerd

Bloemkool uit Tsjernobyl – Roman Helinski

9200000022070849

Specificaties

  • Nederlands
  • 240 bladzijdes
  • Prometheus
  • februari 2014

Beschrijving

Als Victor terugdenkt aan zijn jeugd, komen er herinneringen boven aan een vrolijke, energieke vader, het gezicht van het dorp. Vreemde buien heeft hij, maar hij doet zijn best er voor Victor te zijn. Toch kan hij zijn blik niet afwenden van de horizon. Steeds vaker en telkens langer verdwijnt zijn vader uit Victors leven, tot hij niet anders kan dan toegeven aan zijn kosmopolitische roeping en van het ene op het andere moment naar Oost-Afrika vertrekt. Wanneer Victor hem daar opzoekt, blijken zijn vaders avonturen groots, vaak te mooi om waar te zijn. Victor merkt dat het imperium van gedachten, verhalen en beelden dat zijn vader met zo veel zorg heeft opgebouwd langzaam afbrokkelt. In dit coming of age-verhaal, gebaseerd op de familiegeschiedenis van Roman Helinski, wordt vooral de vader volwassen.

Continue reading “Bloemkool uit Tsjernobyl – Roman Helinski”

Categories Niet gecategoriseerd

X-Men: Apocalypse

XMENAPOCALYPSEPOSTER2

Specificaties

Beschrijving

Na het wereldwijde succes van X-Men: Days of Future Past keert regisseur Bryan Singer terug met X-Men: Apocalypse.

Sinds het ontstaan van de beschaving wordt Apocalypse, de eerste en meest krachtige mutant uit het Marvel-universum, aanbeden als een god. Hij vergaart de krachten van een groot aantal andere mutanten en wordt daarmee onsterfelijk en onoverwinnelijk.

Als Apocalypse na duizenden jaren ontwaakt is hij teleurgesteld in de wereld. Hij rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid te onderwerpen en een nieuwe wereldorde te creëren waar hij over zal regeren. Met het lot van de aarde aan een zijden draadje, moet Raven (Jennifer Lawrence) met de hulp van Professor X (James McAvoy) een groep jonge X-Men leiden om hun grootste vijand te stoppen en de mensheid van de ondergang te redden.

56031867_77393_Still_7_s-high

Continue reading “X-Men: Apocalypse”

Categories Niet gecategoriseerd