Jubileum winnaars!

Natuurlijk is het alweer een beetje laat, maar na de boekenbeurs en de vermoeidheid en het vele lezen ben ik de lootjes gaan maken! Natuurlijk moest ik weer keihard smile van de lieve reacties toen ik ze herlas!

image

De winnaar van het boek is……

Minca!!

Gefeliciteerd! 

De winnaar van de secret pocket is…..

Sylvia!!!

Gefeliciteerd!

Kunnen jullie de gegevens mailen naar nakita98@live.nl!

Ik doe mijn best om dan alles voor het weekend op de post doen!

Niet gewonnen?

Niet getreurd! Heb al een nieuwe actie in mijn hoofd!!

Categories Niet gecategoriseerd

The hateful eight – film recensie

Nu in de bioscoop!!

Hatefuleight

Specificaties

 • Engels
 • 168 minuten
 • actie/ western

trailer

Beschrijving

The Hateful Eight vertelt het verhaal van acht gevaarlijke premiejagers ten tijden van de Burgeroorlog in het winterse Wyoming.

Door een sneeuwstorm raken ze verwijderd van hun route en komen ze vast te zitten in een afgelegen plaatsje, met alle gevolgen van dien.

De cast bestaat uit onder anderen Samuel L. Jackson, Tim Roth, Kurt Russell, Demián Bichir, Michael Madsen, Bruce Dern, Walton Goggins en Jennifer Jason Leigh.

Het is de achtste film van Quentin Tarantino, die eerder verantwoordelijk was voor box office successen als Kill Bill, Inglorious Bastards en Django Unchained.

43008842_73214_Still_5_s-high

Mening

De trailer voorspelt veel goeds! Ik ben zeker benieuwd naar de film en hoop dat de actie hoog blijft liggen. Het is een film over het oude westen waarbij ze in een storm vast komen te zitten, maar kan iedereen met elkaar opschieten? Zeker nu er vele moordenaars in een huis zitten!

Ik ben gaan kijken naar de film, maar het begin duurt al veel te lang. Ze zoemen in op het kruis van Jezus en dat lijkt al zo een 5 minuten te duren!! Dat is al veel te lang voor een close up. Het enigste wat je ziet is dat de kruis steeds zichtbaarder word en er een man op een wagen aan komt.

De “Nigger”(zo noemen ze dat heel de tijd, heel vervelend) is voor hun al een slechte man en dan niet eens vanwege zijn beroep als moordenaar in opdracht, maar vanwege zijn afkomst. Het is een film over het oude westen, maar ik zie het niet voor me dat het zo ging, aangezien er meer getinte mensen waren.

43008842_73212_Still_7_s-high

Het is een film vol ruzie, haat en uitdagingen. Soms word er nog wel eens een kogel afgeschoten of worden er klappen uitgedeeld. Er zit een vrouw tussen die gezocht word en een paar mannen proberen haar te bevrijden, maar ze hadden maar 1 man verwacht en niet 3.

Deze film krijgt ☆, omdat ik het een film vond die echt niet interessant was. Ik viel halverwege al bijna in slaap en moest mijn best doen om wakker te blijven. Ik heb de film wel gevolgd, maar veel vond ik er niet aan. Het was alleen het moment afwachten tot ze een voor een dood gingen. Kijken wie er over blijft en kijken wat ze allemaal doen. Ik heb een keer heel hard gelachen, maar dat was meer om iets te doen.

43008842_73209_Still_1_s-high

 

Categories Niet gecategoriseerd

film recensie : Bonbini Holland

Nu in de bioscoop!

bonbiniholland1

Specificaties

 • Nederlands
 • 88 minuten
 • Comedy

trailer

Beschrijving

Robertico Florentina (Jandino Asporaat) is een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van afweet.

Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Als Robertico de mooie Noëlla Maduro (Liliana de Vries) ontmoet en ontdekt dat haar vader Ken Maduro (Dennis Rudge) een rijke zakenman is, krijgt Robertico een plan. Als hij Ken weet te overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows, is hij in één klap uit de problemen. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt ingewikkeld als Robertico verliefd wordt op Noëlla…

Zal hij zijn zwendel voortzetten of zal hij zijn hart volgen en voor het eerst in zijn leven eerlijk zijn? Bon Bini Holland is een onbeskoft grappige komedie van regisseur Jelle de Jonge met meerdere glansrollen voor Jandino Asporaat.

BonBini_Holland_Stills_01

Mening

Robertico is een zakenman, hij regelt een verblijf voor mensen, maar hij vergeet soms 1 ding! Dat de huizen niet van hem zijn en dat hij op moet letten dat de mensen echt weg zijn! Hij word ontdekt, bedreigd en gaat op weg naar Nederland om onder te duiken! Hij gaat werken voor fc kip en gaat inwonen bij tante Judeska!

Hij komt op allemaal wegen terecht. Hij leert pingping kennen en gaat voor hem werken, hij leert de mensen van fc kip kennen en gaat lachend door het leven.

Hij ontmoet Ken Maduro die zakenman is en blijkbaar ook de vader van het meisje is! Hij gaat hem oplichten, maar komt dat wel goed? Zal hij het redden om niet de waarheid te spreken en het meisje te laten vallen?

Bon-Bini-Holland-Trailer1-570x245

Een film die leuk is om te kijken met vrienden of familie, niet met kleine kinderen vanwege het taalgebruik! Het is een film vol humor, actie en gevaar.

Ik heb nog nooit zo erg gelachen tijdens een film! Ik kwam gewoon niet meer bij van het lachen door de vele grappen die er zijn! Deze film verdient dus zeker de ☆☆☆☆☆. Een echte aanrader als je een keer goed wilt lachen!

jandino

 

 

Categories Niet gecategoriseerd

Exit USA ~ Suzanne Peters

exit-usa-suzanne-peters-boek-cover-9789086602940

Specificaties

 • Nederlands
 • 187 bladzijdes
 • Ellessy Relax
 • Roman

Beschrijving

Als Lana op een avond thuiskomt, betrapt ze haar vriend Pascal met een andere vrouw. Ze toont geen genade en maakt het direct uit met hem. Wat volgt is een onzekere periode vol eenzaamheid. Hoe kan ze haar leven weer opbouwen? Waar moet ze wonen? Hoe moet ze haar familie uitleggen dat ze Pascal écht niet kan vergeven? Om tot rust te komen boekt ze een groepsreis naar de Verenigde Staten. Een land dat ze altijd al eens wilde bezoeken. Drie weken lang rondreizen met mensen die niks van haar relatiebreuk weten. Daar heeft ze mooi de tijd om te bedenken wat ze met haar leven wil.
Dan blijkt dat Pascal dezelfde reis heeft geboekt en hij is niet van plan Lana opnieuw te laten gaan…

Voor het lezen

Ik ben ten eerste vereerd dat ik door Suzanne ben verkozen tot een van de proeflezers en mee mag doen met de Blogtour!

Ik heb de samenvatting gelezen en het verhaal spreekt me erg aan! Ik ben benieuwd ik welke ongemakkelijke situaties ze terecht komt en of ze zich nog een beetje kan ordenen. Ik zou het zelf niet kunnen, ik haat me ex dan gelijk zeker nadat hij vreemd is gegaan en ik het moet ontdekken door de kamer in te wandelen terwijl ik net al over me nek ben gegaan.

Snapchat-6316607993787665532

Tijdens het lezen

Het is een boek dat lekker vlot leest. Je gaat door het verhaal heen alsof het een kinderboek is. Het is heel makkelijk geschreven en soms zie ik het echt voor me alsof het een film is! De scenes zijn redelijk breed geschreven, al zou ik soms wat meer details willen zoals over de campings waar ze zitten. De omgeving word goed omschreven, al lijkt het verhaal best kort als je kijkt na wat ze die 3 weken allemaal doet! Ze bezoeken vele trekkers van Amerika.

hgfutf

Conclusie

Het is een mooi boek dat je gelezen wil hebben! Je geniet van de momenten die Lana heeft en hoeveel ze zich soms strest aan haar ex. Ik zou zelf niet met hem op vakantie kunnen gaan of hem überhaupt aankijken als hij mij dat aandeed nadat we 5 jaar samen waren!  Ik ga er uit dat ik je kan vertrouwen en niet verveel en een andere vrouw nodig heb om het spannend te maken….

Het is een verhaal die iedereen wel herkent, zonder de vakantie misschien. Stalkerige types hebt je altijd en als iemand op je is vreemd gegaan is nooit fijn! Ik voelde erg met Lana mee en voelde soms ook met Pascal mee maar uiteindelijk was het niet nodig! ☆☆☆☆ 1/2 ster!

Een verhaal die je gelezen moet hebben! Een beeld van een scheiding en de reden waarom je afleiding en afstand nodig hebt, maar soms is het beter van niet zoals in dit verhaal. Je ziet dan echt wie hij/zij is! 

Dankje Suzanne Peters voor deze kans om dit boek te lezen tijdens de blogtour en vooral van het schrijven van dit verhaal! Mijn eerste boek van je, maar zeker niet de laatste! Heel mooi hoe Amerika beschreven is!

FB_IMG_1452702252732

 

 

 

Categories Niet gecategoriseerd

film recensie : Coyote Ugly

Coyote_ugly_poster

Specificaties

 • Engels
 • 103 minuten
 • muziek/ dansfilm

trailer

Beschrijving

Mega-Producer Jerry Bruckheimer komt ditmaal met COYOTE UGLY, een sexy komedie met een onverslaanbare cast waaronder Piper Perabo. Violet Sanford (Perabo) verhuist naar New York in de hoop daar songwriter te worden. Maar in plaats van haar droom te verwezenlijken, raakt ze blut en wanhopig. Door een speling van het lot vindt ze een baantje als serveerster in de populairste nachtclub van New York. Een avontuur begint voor het plattelandsmeisje dat haar droom najaagt in de grote stad!

proof-coyote-ugly-is-secretly-about-aristotelian--1-1922-1361821757-5_big

Mening

Een meisje met een droom die verhuisd om te kijken of haar ambities sterk genoeg zijn om te behalen! Ze belt nog regelmatig haar vader om kijken hoe het met hem en zijn dieet gaat. Dan komt ze op een avond een bar tegen en daar kan ze werken. Eerst moet ze natuurlijk gekeurd worden! Het loopt niet altijd soepel, maar het lukt.

De verborgen talent voor de medemens word onthuld als ze gaat proberen om de mannen af te leiden van de rellen die ze maken. Ze springt op de bar en overwint haar plankenkoorts! Maar zal ze verder gaan dan mee zingen met een Jukebox?

tumblr_m6zy1fSbwk1r423exo4_500

Het is een film vol spanning, verwachtingen en muziek. Het is mooi gedaan dat de rellen en gevechten in de bar ook getoond worden en dat ze een ijzersterk team zijn die op elkaar kan bouwen, maar niet alles loopt zonder gevolgen!

Het is grappig dat ze uitlegt hoe ze op de naam komt, want als je hoort wat het betekend moet je vast ook wel een beetje lachen! Het decor is mooi en realistisch. Het is een film voor zowel mannen als vrouwen en zeker leuk om een keer gekeken te hebben!

De locatie en overgang in de scenes zijn heel goed gemaakt en de film is een mooi geheel geworden dus dit is zeker ☆☆☆☆!

 

Categories Niet gecategoriseerd

Handige boekenkast app!

Hallo!

Vandaag was ik de rest van mijn boeken aan het bekijken aangezien ik weer eens nieuwe heb gekocht en heb ze ingescand via een gave en makkelijke app!

Book catalogue (gratis in de play store)

image

De app telt hoeveel boeken je hebt en plaatst alles op de gewenste volgorde, die van mij staan op auteur en serie.

image

Je ziet bovenin het aantal boeken staan die je ingescand hebt en mijn volgorde van de lijst is dan de achternaam en dan de voornaam van de auteur.

image

Je hebt in het hoofdmenu 6 dingen staan, maar nummer 1 en 2 zijn het belangrijkst. 1 is je boekenkast zodat je nooit meer dubbele boeken koopt! Nummer 2 is je boeken toevoegen en vaak gebruik ik het scannen van de streepjescode. Het is makkelijk en snel en vaak hoef je alleen op okay te drukken! Soms heb je vooral met oudere boeken dat je het niet kan inscannen en dan gebruik ik handmatig toevoegen alleen heb je dan geen foto van de cover.

Beoordeling app

De app is heel goed en makkelijk te gebruiken. Je hoeft nooit meer een eindeloze lijst te maken van welke boeken je hebt! Je hebt de handige app lekker bij je als je hem op je smartphone installeert en je hebt geen internet nodig om je boekenkast te bekijken, maar wel om je boeken in te scannen omdat ze via goodreads en andere sites zoeken.

Maak het nooit meer moeilijk voor jezelf en instaleer deze handige app die ook nog eens bijna geen mb’s gebruikt.

De app is handig met het uitkiezen van je boeken, je hoeft alleen maar te kijken welk boek je wilt en in de boekenkast kan je hem zo opzoeken!

Ik heb nooit problemen gehad met de app dus van mij scoort het een ☆☆☆☆ 1\2 dus als eindcijfer zeker een 9!

Categories Niet gecategoriseerd

film recensie : Make it happen

1002004006734693

Specificities

 • Engels
 • 90 minuten
 • Muziek/ dans

trailer

Beschrijving

Lauryn droomt ervan te worden aangenomen op de Chicago School of Music & Dance. Ze vertrekt naar Chicago, maar de auditie verloopt niet volgens plan. Lauryn durft niet terug naar huis om haar broer te vertellen dat ze is afgewezen. Om geld te verdienen gaat Lauryn in Chicago bij Club Ruby’s werken. Wanneer daar op een avond een van de danseressen uitvalt, grijpt Lauryn haar kans. Ze beseft dat dansen nog steeds haar lust en haar leven is. Aangemoedigd door haar nieuwe vrienden zet Lauryn alles op alles om haar droom alsnog te verwezenlijken.

shot5_large

Mening

Een meisje, Lauryn doet auditie voor de dansschool, maar de jury is niet tevreden. Ze voelt zich rot en gaat opzoek naar iets waar ze al ervaring mee heeft. Ze stuit op Ruby’s  in Chicago. Ondanks dat ze alleen de boekhouding hoeft te doen heeft ze het erg naar haar zin. Ze geniet met volle teugen van de muziek en de dansen van de dames en helpt ze tussendoor zelfs!

Als ze iemand te kort komen is het haar kans om te schijnen, maar loopt dat wel goed af? Ze gaat de strijd aan en danst met volle teugen!

make_it_happen

De film zit vol met humor, plezier en muziek! Ze toont aan dat ze plezier heeft in wat ze doet. Het acteer werk is super mooi gedaan en heel realistisch. Het is een samenhangend geheel, iedereen heeft zo zijn trekjes en meningen en dat zie je goed terug!

Het decor is goed opgebouwd. Het komt goed tot zijn recht en zorgt voor goede effecten! Je ziet goed de overloop in scenes en hoe alles gemaakt word tijdens de show. Je raakt betrokken met de gebeurtenissen doordat je bijvoorbeeld de DJ kan zien! Dat is zeker een positief puntje! Voor de dans liefhebbers is dit zeker een aanrader!

Deze film krijgt van mij ☆☆☆☆, omdat de film leuk blijft nadat je hem al vaker gekeken hebt en dit een voorbeeld is dat verder gaan en doorzettingsvermogen lonen!

Flashdance_Keyart_Poster_L_thumb[1]

 

Categories Niet gecategoriseerd

High tea met Chinouk Thijssen

Ik had een super leuke high tea gewonnen!! Natuurlijk was ik helemaal door het dolle!

image

Zondag was het zover, de high tea met Chinouk!  Het is vandaag al weer een week geleden dat ik me nu op dit tijdstip uit de voeten maakte en onderweg ging!

De uitgever van Scelta Publishing was aanwezig, Chinouk met haar stagaire en nog 4 meiden. We waren met 8 dames! Gelukkig kende ik iedereen al bijna dus het was letterlijk een feestje aan tafel!

De locatie

We hadden de high tea in Rotterdam bij de bakker: ten to three.
Het is een super mooie bakkerij met vitrines vol met cupcakes van alle soorten en maten.  Ze maken gebak voor bruiloften, verjaardagen en andere lekkere dingen ook op bestelling!  Het is wonderbaarlijk wat ze allemaal maken!

Het is vrolijk en kleurrijk en heerlijk roze!  Als je binnenkomt komt een heerlijke geur je tegemoet en wil je gelijk aanvallen! Ze hebben een roze wand met flamingo’s die je ziet als je binnen komt en vele tafeltjes waar je heerlijk rustig kan zitten Bijkletsen!

Toen iedereen er was kregen we lekkere bubbel champagne! Het was de smaak perzik en echt overheerlijk!
Als volgende kregen we heerlijke vers gemaakte tomatensoep met een kaas tosti.

image

De tomaten soep, tosti en heerlijke champagne en de super schattige kopjes en thee pot!

We waren ondertussen heerlijk aan het kletsen over boeken, ideeën aan het uitwisselen en natuurlijk praten over het boekenfestijn die einde van de maand in ahoy hier in Rotterdam is! We gaan met een hele groep op zaterdag dus dat word een heerlijke drukke boel!

Chinouk’s planning is erg vol en ze is druk bezig met schrijven en evenementen. Natuurlijk heeft ze ook een eigen website, houd ze heel erg van snapchat en vlogt ze ook nog eens!

Toen werd het tijd voor het echte werk! De lekkernijen kwamen op tafel, op zich al een mooi aanzien totdat je de goddelijk smaak proeft!😍
Het smaakt echt hemels! Mijn favoriet? Hmmmm de brownies!  Ik ben natuurlijk dol op chocolade en zachte cakes.

De high tea producten

image

Bovenop zie je de macarons, daaronder sandwiches en de overheerlijke brownies! Daarnaast op het volgende bordje liggen scones met een sausje van aardbeien jam of ongezoeten slagroom.

image

De mini cupcakes in verschillende smaken! Van red velvet tot chocolade en vanille met een rossetje van crème! 
Kijk hoe leuk de thee zakjes en de potten zijn! De kopjes zijn ook super cutee!

image

Boven op ziet u cake pops van chocolade die gedoopt zijn in chocolade en daarna in de snoepjes zijn gerold! Zijn ook overheerlijk!!!

Gesprekken

Ondertussen praten we verder over van alles en nog wat. Vorige week zijn natuurlijk de nieuwe groepen bekend gemaakt van de uitgevers, blossem promotie team en storm publishers bijvoorbeeld. Wat wel opvalt is dat het vaak al bekende bloggers zijn, maar heel weinig nieuwe bloggers. 

We hebben ideeën uitgewisseld over onze blogs en vragen gesteld over hoe iedereen het aanpakt.

Met Evelien hebben we gepraat over nieuwe ideeën en de boeken van de uitgever!

Ondertussen waren we bij het einde aangekomen! Het was bijna 3 uur dus de tafel moest zo weer leeg.

We kregen een geweldige pakketje mee naar huis!
Natuurlijk zat het boek van Chinouk erin en die heb ik gelijk laten signeren. Ik ben zo benieuwd!  Ik heb het boek nog niet gelezen en vind de herdruk veel mooier dan de eerdere versie!!

image

De goodiebag

image

Inhoud
– hij is van mij van Chinouk Thijssen
– flyers van blindelings en hij is van mij
– het boek der angsten ( thriller)
– een leuke BookMark!
– een sleutelhanger van het eiland
– 2 stickertjes met een boek gerelateerde quote
-een deurhanger
En een leuk tasje waar het in zat

Natuurlijk wou ik nog even op de foto met mijn grote vriendin!

image

De groepsfoto moest natuurlijk ook nog!

image

Daarna zijn we langs de Donner geweest om nog even wat boeken te scoren en heerlijk af te sluiten!!!

De dag was zeker een 9 waard! De locatie was perfect en het is zeker aan te raden en alles was goed geregeld door Chinouk en Scelta Publishing !

Categories Niet gecategoriseerd

Zwart als ebbenhout – Salla Simukka

944952_171156406580332_7027921147095090325_n

Specificaties

 •  Nederlands
 •  142 pagina’s
 • Clavis B.V.B.A., Uitgeverij
 • Young adult – Thriller

Beschrijving

Oefenend voor een toneelstuk over Sneeuwwitje, voelt Lumikki een klik met de jongen die de jager speelt. Maar de liefde wordt overschaduwd door de brieven van een vreemde stalker. Terwijl de première nadert, probeert Lumikki de afzender te slim af te zijn. Lastig, wanneer iemand zo zwart is als ebbenhout.

Voor het lezen

De delen van de serie worden steeds beter, ik ben benieuwd of dat ook zo is bij het laatste deel van de serie ! Ik ben zeker benieuwd naar dit boek doordat het onderwerp me erg aanspreekt en ik benieuwd hoe alles afloopt. Zal ze alles doen wat haar stalker wilt of zal ze toch koppig zijn? hoeveel risico durft ze te nemen om haar geliefden en vrienden te redden!

81812

Tijdens het lezen

Ik zit helemaal in het boek, het leest heerlijk weg net als de rest van de serie! de spanning is hoger dan ooit, het verhaal is heftiger en gevaarlijker. Mijn verwachtingen liggen hoog, kan niet wachten tot het uit is.

Het verhaal is onvolspelbaar en het zorgt ervoor dat je verder wilt lezen! Ik ben nu bijna klaar en de factoren zijn hoog! Ik wil sneller lezen dan ik kan om de ontknoping te zien en te ontdekken hoe het met sneeuwwitje gaat.

12417848_171983569830949_3299624864366549074_n

Conclusie

Een super boek goed vol spanning, liefde en angst. De elementen die een boek tot een succes maken en je laten genieten van de achtbaan van emoties! Het verhaal krijgt bijna aan het eind een hele andere wending. Het is zo onverwachts dat ik gewoon boos word op het verhaal door de dingen die gebeurden. Ik ben bij de laatste 2 hoofdstukken even gestopt om mijn woede te kalmeren en mijn humeur weer goed te maken.

Dit deel is zeker mijn favoriet en krijgt daarom ook de ☆☆☆☆☆ sterren! Een mooie afsluiting van een serie met opspannende spanning en het liefdesverhaal maakt de serie af!

Categories Niet gecategoriseerd

Jubileum!

Hallo!

Vandaag 15 januari is een speciale dag, vandaag precies een jaar geleden begon ik deze blog! Ik ben nu al een paar jaar dol op lezen en vroeger was het ookal zo, dus ik heb met wat bloggers gepraat en kwam tot de conclusie dat het mij ook leuk leek om te beginnen met een blog!

Ik wist niet hoe ik moest starten en sloeg al snel dicht met de naam. Uiteindelijk ben ik voor Nakita’s libary gegaan, omdat het erg persoonlijk is toch een leuke naam.

image

Ik ben een tijd lang bang geweest dat ik niet genoeg tijd zou hebben om te lezen en te bloggen, maar met een praktische opleiding ( zelfstandig banketbakker) kan ik gelukkig meer doen doordat ik veel in de praktijk leer en minder theorie en toetsen heb!

Vandaag bestaat de blog dus 1 jaar!!!

Natuurlijk is dat tijd voor een feestje!!!

Wat kan je winnen?

Natuurlijk doe ik een heel leuk boek weg die ik mag verloten dankzij Clavis Young Adult!!

image

Recensie rood als bloed

*Het zijn boeken die je weg leest zonder na te denken. Het verhaal is heel makkelijk te volgen en je hoeft alleen wat kleine details te onthouden, dat zijn vooral de namen. * citaat uit de recensie van de sneeuwwitje-trilogie!

Natuurlijk komt er nog een leuk pakketje aan!

Een secret pocket!

image

Ik ga de pakketje super leuk inpakken!
PS dit is niet het pakketje maar een voorbeeld van hoe ik de pakketje wil maken 🙂

Een pakketje dat bestaat uit dingen die een lezer graag heeft en volgensmij nodig heeft tijdens het lezen!

Je moet er wel iets voor doen!

*Laat me weten welk pakketje je kiest
* Volg de blog op facebook
* Volg via wordpress of de mail en laat je naam achter 🙂 (linkje staat onder aan de pagina)

– extra lootje : deel deze post op social media (facebook, insta, Twitter!)
Goodluck!

* actie duurt tot 29 januari! *

Liefs Nakita!

image

Categories Niet gecategoriseerd

Wit als sneeuw – Salla Simukka

Ik wil  graag clavis young adult bedanken voor ontdekking van deze serie!FB_IMG_1452442152375

Specificaties

 • Nederlands
 • 188 bladzijdes
 • Clavis B.V.B.A., Uitgeverij
 • Young adult – Thriller

Beschrijving

Tijdens een trip naar Praag, ontmoet Lumikki Andersson een meisje dat beweert haar halfzus te zijn. Ze raakt nieuwsgierig, want haar ouders lijken inderdaad een familiegeheim te bewaren. Als Lumikki het meisje volgt, belandt ze in een religieuze sekte. Maar is het geloof puur, of is onschuld nooit zo wit als sneeuw?

newsartimage_191421

Voor het lezen

Ondanks dat ik het eerste boek niet heel goed vind wil ik toch in deel 2 beginnen. Het einde was spannend en daarom wil ik nu deel 2 lezen! Ik ben benieuwd wat Lumikki nu gaat meemaken en wat ze nu weer gaat beleven. Een meisje van 19 zonder angst is iets uitdagends en hoe zal het met haar vriendin gaan?

Ik ben benieuwd wat ze allemaal gaat ontdekken in Praag. Wat zal ze te weten komen en hoe pakt ze alles aan? Is het echt haar zus en is ze welkom in de familie of word ze verstoten net zoals haar vader deed bij haar half zus?

Tijdens het lezen

Het boek begint heel interessant, een terug blik en er word aangegeven hoelang geleden haar vorige gebeurtenis was. Ze gaat op reis naar Praag en komt daar een meisje tegen op wie ze best wel lijkt en gemeenschappelijke gewoontes mee heeft.

Ze gaat op onderzoek uit naar het verhaal achter haar misschien wel half zus, maar komt achter nog ergere problemen dan dat ze had kunnen denken!  Ze word meegesleurd in een verhaal vol spanning, emotie en hypnose. Ze komt steeds dichter bij de waarheid, maar zal ze het op tijd ontdekken of faalt ze?

BE7D9247192129CEBB6CF3FEA2898A8E-zo-wit-als-sneeuw


 

conclusie 

Een boek vol spanning, achtervolgingen en dingen die op toeval lijken, maar dichter bij de waarheid zitten dan je denkt.

Ik las dit boek super snel doordat de spanning groter was dan in deel 1. Je ziet ook minder volspelbare dingen dan in het vorige deel. Het buitenland en de raadsels en bondgenootschap maken het boek ook meer tot een succes!

Dit boek krijgt ☆☆☆☆ 1/2 sterren, omdat het net wat beter was dan deel 1!  Het is een heerlijke serie om tussendoor te lezen als je zin hebt in iets luchtigs,  maar toch spannend!

Categories Niet gecategoriseerd

TTT: #BookSacrificeTag

ik ben getagd door kwante in wonderland voor de TTT: #BookSacrificeTag !

Vandaag is het een leuke, maar vooral een lastige! Je moet  met boeken gaan gooien en keuzes maken! Wil je weten wat de vragen zijn en met welke boeken ik zou smijten (natuurlijk niet letterlijk! Kan dat niet over mijn hart verkrijgen!) lees dan vooral verder!

Eerste scenario: We beginnen met een Zombie Apocalyps! Laten we zeggen dat je in een boekhandel bent, rustig aan het rondsnuffelen, tot opeens BAM! ZOMBIE AANVAL. Een aankondiging komt binnen via NL Alert en geeft aan dat het leger heeft ontdekt dat de enige manier om de zombies te vermoorden ‘over-hyped’ boeken zijn. Welk boek, waarvan iedereen zegt dat is geweldig maar jij toch echt minder vind, smijt jij richting de zombies om ze uit te schakelen?

naamloos

Ik ga voor “Het meisje in de trein”. Ik zie vele meningen voorbij komen, maar ik zie meer positieve dingen dan negatieve. Ik kon me echt niet vinden in het boek! Een vrouw die reist met de trein, alles gebeurt bijna in de trein en er zit weinig spanning in. Ik zie het boek als een dagboek, iets persoonlijks, maar toch dagelijks, want ja het kan jou ook overkomen!

Tweede scenario: Je verliet net de meest dure en exclusieve haar salon met een mega fantastisch haar kapsel voor naar een mega exclusief boekgala…. BOEM! Bliksem, Hagel, Hoosbuien. Welk vervolg offer jij op als een soort van paraplu om jezelf te beschermen?

dff

Absoluut Voldaan van Jos! Ik vond het echt een boek zonder logica en totaal niets voor mij! Soms had ik er echt de neiging mee om met hem te gooien en er tegen te schreeuwen, dus nat regenen zodat alle letters zouden verdwijnen zou goed zijn! Maar ieder zijn ding he! Er is niks mis mee als jij er wel dol op bent!

Derde scenario: Je zit tijdens een lezing op school te luisteren hoe een leraar maar door blijft zagen over hoe de klassiekers van vroeger de wereld veranderden. Je valt bijna in slaap en word er zo moe van dat je de neiging krijgt hem met een klassieker om zijn klassieke oren te slaan! Dan besluit je het gewoon te doen, deze klassieker is toch niks aan! Welke klassieker heb jij in je handen?

dfhtrfu

Er zijn vele boeken van, Pinkeltje. Het zijn wel leuke boeken, maar alles komt zo overeen en op een begeven moment gaat het voor mijn gevoel erg vervelen. Ik zou hem naar zijn hoofd gooien! Ik heb dan wel genoeg te doen, er zijn genoeg boeken!

Vierde scenario: Je hangt lekker bij de bibliotheek en opeens BAM! De opwarming van de aarde bereikt een hoogtepunt en ontploft en de buitenwereld wordt een bevroren woestenij. Je bent opgesloten en de enige kans om te overleven is om een boek te verbranden voor de warmte. Wat is het boek dat je als eerste opoffert, je minst favoriete boek in je leven? Bij welk boek heb je niet volledig spijt van het verbranden er van?

cgfgjhdf

Ik kies dan echt voor “In deze boom”. Het is een boek die mezelf een beetje depri heeft
gemaakt. Het is een heel zielig boek, maar aan de andere ook zielig door hoe het geschreven is. Het leest niet vlot en je wilt er eigenlijk mee stoppen, maar je wilt toch geen halve boeken lezen!

 

Vijfde scenario: Je staat op het punt op te gaan op het podium voor een interview met je favoriete beroemd auteur als je je realiseert dat je nog een stuk kauwgom in je mond hebt. Je hebt je meest favoriete boekenseries bij je want die lees je graag voordat je een podium opgaat om tot rust te komen en je realiseert je dat je de laatste bladzijde van het laatste boek uit de serie er uit zult moeten scheuren om van je kauwgom af te komen. Welk boek kies jij?

bihk

De serie van The beautiful creatures! Ik kon totaal niet in de boeken komen en vind de film ook niet heel speciaal! Ik ben dol op avontuurlijke boeken, maar deze serie ligt mij net niet. Ookal hoor ik er veel goeds over!

 

Welke boeken zou jij opofferen?

Ik tag:

1.connies boekkies

2. 可愛い国

3. lores boeken

4. books with claire

5. mijn brein is een boekenkast

6. Ilse

7. follow me move

8. Christina’s boekenhoekje

9. life or Muriel

10. tazzy loves books

11. butterfly girl

12. my cup of stories

13. my perfect book life

14.The YA page

15. 9636wen’s blog

16. door Ellis

17. druk inkt

18. booklovers

19. just one more page

20. biebmiepje

Hopelijk doen jullie ook mee. Verder hoop ik dat jullie genoten hebben van de post en tot snel! Er staan vele leuke recensies in de wacht!

Veel liefs,

Nakita

 

 

Categories Niet gecategoriseerd

Rood als bloed – Salla Simukka

Voor Clavis Young Adult mocht ik het eerste deel van rood als bloed lezen!

Hieronder volgt de recensie

9200000022728136

Specificaties

* nederlands

* 204 bladzijdes

* April 2014

* Clavis B.V.B.A., Uitgeverij

* Young adult – Thriller

Beschrijving

Het eerste deel van ‘de sneeuwwitje-trilogie’. Ontmoet Lumikki Andersson, een zeventienjarige studente die toevallig een witwasoperatie op haar middelbare school ontdekt. Vanaf dat moment volgt de ene onverwachte gebeurtenis op de andere, totdat ze vier dagen later terechtkomt op een gigantisch feest in een mysterieus herenhuis. En dat alles tijdens de koudste winter in decennia, terwijl niets zo rood kleurt op witte sneeuw als bloed. In 2014 verschijnen nog de 2 volgende delen in de sneeuwwitje-trilogie!
Voor het lezen

Als eerst wil ik zeggen hoe gaaf het is gedaan dat de bladzijdes rood zijn met een randje zwart!

Ik ben benieuwd naar de boeken, omdat ik de serie al voorbij zag komen en verschillende meningen hoorde. Ik hoorde dat het leuk is voor tussendoor dus ik begin het jaar fris met een heerlijke Young adult Thriller

Ik ben vooral benieuwd naar hoe ze de spanning hoogt wil houden en of haar schrijf style lekker te lezen is.

1098163_1047556608629001_5909789115957494768_n

Tijdens het lezen

Ik ben nu op de helft en het boek heet heerlijk weg. De spanning zit er wel in, maar niet heel hoog. Het is niet erg, omdat ze op een of andere manier toch de aandacht trekt door het geheimzinnigheid in het boek. Ik wil weten hoe ze alles gaan afhandelen en hoe het afloopt voor Lumikki en de rest van de aanhang.

Naarmate je het einde nadert word het steeds spannender en bij sommige stukjes moest ik echt even slikken! Soms wou ik te snel lezen, omdat de nieuwsgierigheid de overhand wou nemen. Binnen 3 dagen was het boek uit!

naamloos

Conclusie

Het is een heerlijk boek om even tussendoor te lezen. Ik ben benieuwd naar de andere 2 delen, dus ik ga zeker verder lezen. Ik ben benieuwd waar de volgende boeken over gaan aangezien dit boek best een dicht einde heeft. Zal ze weer herkend worden door de schurken? Komt ze weer met haar neus tussen andermans zaken of neemt het verhaal een hele andere wending?

Dit boek krijgt ☆☆☆ 1/2 ster, omdat het leuk is voor tussendoor, maar niet echt een heel bijzonder verhaal. Hij is zeker niet slecht dus daarom scoort hij een 7!

 

 

Categories Niet gecategoriseerd

Reading challange Nakita’s Libary

Ik zie overal super leuke reading challanges en natuurlijk heb ik er ook 1 samengesteld!

Ik ga dit jaar proberen 50 boeken te lezen en jullie? 

Om het reëel te houden heb ik 2 opdrachten per maand aangezien niet iedereen veel tijd heeft en niet iedereen snel leest. Je kan het op je eigen tempo doen, sneller op langzamer, maar ik heb het gemiddelde genomen van 2 challanges per maand 🙂

Je kan ze random doen of je kan de volgorde volgen, het is allemaal mogelijk!  De keus is aan jezelf!!

Hier is hij dan :

image

Hopelijk kunnen jullie hem ook goed lezen en verder veel plezier!!

Ik hoor graag wat jullie allemaal gaan lezen en of jullie nog suggesties hebben!

Veel plezier en geniet! 

Categories Niet gecategoriseerd

Secret book onthulling

Een hele tijd geleden mocht ik een geheim boek lezen voor de uitgever! Ik weet eindelijk de titel van het boek!

Het meisje in de rode jas!!!

image

De cover is mooi en geheimzinnig, maar zeker appart! Ik had de cover me heel anders voor gesteld maar toch vind ik hem wel wat hebben!!!

Het is een verhaal vol emoties, zoektochten en taboe. Je leest het boek met een ruk uit, je verslind hem als het ware!

Voor het lezen

Voordat ik begon met lezen heb ik nog even de flaptekst van het boek “zusje” gelezen om te kijken waar dat boek over ging. Ik heb het document gedownload en toen begon ik met lezen (met wat koetjesrepen die me gezelschap hielden) Ik weet niet waar het boek over ga dus ik laat me verrassen!

Tijdens het lezen

Tijdens het lezen kwam ik al snel tot de conclusie dat dit een van de beste thrillers is die ik gelezen heb! Het boek houd me stevig in zijn greep en wilt me niet meer loslaten.

Bijna bij het einde aangekomen, ik heb het boek opzij gelegd omdat ik het niet nu al wil weten! Ik ben een paar uur later verder gegaan en owww wat ik genoten.

Conclusie

Ik geef dit boek ☆☆☆☆☆, omdat het een boek is dat je niet weg kunt leggen. De ontknoping was spannend door de tijd die tussen de gebeurtenissen zat. Ik zat met de gedachte van: “Zal het ooit nog goed komen?”.

Het verhaal houdt me bezig, ik kan niet stoppen met denken aan het verhaal omdat het een verhaal van nu is. Het zou jou net zo goed kunnem gebeuren en geloof me, ik zou het niet kunnen laten rusten en verder leven zoals een van de hoofdpersonen.

Wat ik nog meer heerlijk vond aan het boek? Het verhaal word door 2 personen verteld, maar door de goede koppeling merk je er niks van en is het juist fijn om van 2 kanten te zien! Je zou het verhaal niet kunnen lezen zonder een van de hoofdpersonen. Je hebt allebei hun verhalen nodig!

Dit boek hoort zeker in mijn top 10 thuis!

Categories Niet gecategoriseerd

Film recensie > animal

image

Specificaties
● engels
● 86 minuten
● horror/ thriller

Cast

geregisseerd door Brett Simmons
met Jeremy Sumpter, Keke Palmer en Joey Lauren Adams

Trailer

animal

Beschrijving

Een groep vrienden komt tijdens een weekendje weg vast te zitten op een voor hen onbekende plaats, terwijl ze achterna worden gezeten door een bloeddorstig roofdier. Verscholen in een afgelegen hut, waar emoties en spanningen onderling oplopen, dienen ze de onenigheid opzij te leggen om te kunnen overleven.

image

Mening

Wat een leuke vakantie moet worden pakt anders uit. Ze krijgen pech en komen vast te zitten in een bos. Een bos vol raadsels en andere gevaren!

Onverwachts worden ze opgejaagd door iets onnatuurlijk en moeten ze rennen voor hun leven! Ze moeten uitkijken dat het beest hun niet krijg aangezien het sterk en bloeddorstig is! Ze komen voor een huis te staan, een boomhut om precies te zijn en kunnen net optijd binnen komen om van de beesten af te komen, maar nog steeds word er op hun gejaagd. Het beest geeft het niet makkelijk op en blijft verder o0 hun jagen!!

Ik geef deze film de ultieme ☆☆☆☆☆, omdat het een horror film is waar je ook echt van schrikt! Het liefst kruip je lekker onder je dekentje terwijl je spiekt wat er nu weer gebeurt! Alles is zo realistisch gemaakt en het einde is geweldig!!!

Een leuke enge film om met je vriend of vriendin, maar ook om met je vrienden te kijken voor een gezellig horror avondje!

Categories Niet gecategoriseerd

Terugblik op 2015!

Ik heb in 2015 48 boeken gelezen en dat is erg veel voor mij! Ik heb een tijd lang niks met boeken gehad, maar nu is een andere wereld heel aantrekkelijk zeker gezien mijn drukke schema en alle narigheid in de wereld op dit moment.

Mijn doel stond op 50, maar door meerdere factoren werd het wat minder, maar het gaat om de fun van lezen! Het is tenslotte geen wedstrijd!

Natuurlijk heb je echte flops en de boeken in de tops!
Daarom wil ik jullie laten zien welke van de boeken ik het best en slechts vond van 2015!

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen style, smaak en mening.

image

Best of 2015!

1.De  Broederband serie van John Flanagan ! (5 delen, 4 gelezen! Favo? Hmmm nummer 4!)

2.Het huis met de blauwe luiken van Michelle visser

3. Speel met vuur van Tess Gerritsen

4. Zeemansbruid van Judith Visser

5. In de ban van de wolf van christine Charliers

Jammer genoeg zijn er ook boeken die ik wat minder vind.

Worst of 2015

1. In deze boom van Katarina Kiere & Per Nilsson

2. Voldaan van Jos Pierreux

3. De kozakkentuin van Jan brokken

4. Het meisje in de trein van Paula Hawkins

5. We komen nog één wonder tekort  van Rebekka de Wit

Verder wil ik jullie vertellen dat ik een geweldig boeken jaar gehad heb!

Ik heb vele schrijfers mogen ontmoeten zoals Mel walles de vries, Judith visser, Marcel van Driel en natuurlijk Julie Kagawa en Leigh Bardugo!!

image

Het was geweldig om het verhaal te horen achter de verhalen en om de schrijvers eens in het echt te ontmoeten! 

image

Ja, zoals jullie zien ben ik dol op meetings!

Ik heb speciale kasten met gesigneerde exemplaren en die groeit en groeit!  Er zijn zoveel geweldige boeken en moet er nog vele lezen. Ook wij hebben in Nederland en België echte toppers!!!

Hieronder zie je een klein deel van de 700 delig collectie!  Dit jaar alleen al heb ik meer dan de helft van mijn collectie verdubbeld!

image

Mijn volgende hoogtepunt was dat ik mijn examen gehaald had voor mijn voor zand en korst degen had behaald! Ik doe de opleiding voor bakker en dit was het eerste onderdeel!

Het 2de onderdeel is taarten, gebak en beslag en het examen is volgende week donderdag al!

image

Verder heb ik genoten van mijn vrienden en natuurlijk veel gelezen!

image

Op een goed jaar in 2016 en natuurlijk dat we vele goede boeken mogen lezen!!!

Veel liefs,

Nakita ♡

Categories Niet gecategoriseerd

De stem van de zee ~ Mara Li

image

Ik deed mee aan de leesclub van Mara Li in de groep van de booklovers.

image

Specificaties

● Nederlands
● 308 bladzijdes
● Storm publishers
● Young adult

Beschrijving

Nimue kent haar moeder slechts uit verhalen. Na een allesverwoestende storm verlaat ze haar vissersdorp om samen met haar broertje Arthur naar haar op zoek te gaan. In een continent waar de Zwarte Griep steeds meer mensen het leven kost, reist Nimue haar familiegeschiedenis achterna in de hoop dat het zal leiden naar hun moeder. Tijdens haar tocht vertoont een in flarden mist gehulde gestalte zich steeds weer aan haar. Waarom wordt ze door hem achtervolgd? En welke connectie hebben Nimue en Arthur met de Andere Wereld, de sfeer van de geesten?

image

Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar het boek, omdat het boek me erg aanspreekt en ik dol ben op de zee en de verhalen erom heen. Ik ben benieuwd naar de uitwerkingen en de spanning in het verhaal om me geboeid te houden. Ik ben het liefst ook aan het water, dan ben ik in mijn element en kan ik genieten van de rust en de branding van de zon op de weerspiegeling van de zee. Het geluid van de zee tegen de rotsen is zo vertrouwd, iets wat nog echt is en niet aangetast door mensen. De natuur gaat zijn gang en dat is het mooiste wat er is! Love it

image

Tijdens het lezen

Dit boek leest lekker vlot! Ik hou van de manier van hoe het geschreven is en hoe ze alles haarscherp en verfijnd uitlegt. Je voelt elke windvlaag, de stroming van de zee als hij alles verwoest en de angst van Nimue nu ze alleen is met Arthur. Hoe gaat ze dit overleven en welke avonturen staan hun te wachten? Hoe komen ze aan een nieuw onderkomen nu hun houvast weg is en hoe kunnen ze het leven opbouwen dat ze willen nu alles zo onzeker is? Een hoofd vol met vragen, maar gelukkig een boek vol antwoorden (hoop ik)

Ik kan niet wachten tot het uit is en om te zien wat voor avonturen de broer en zus staan te wachten. De spanning ligt gelukkig hoog!

image

Conclusie

Ik had sommige dingen echt niet verwacht. Een dagboek van Ronda is een verrassend element bijvoorbeeld! Het verhaal is prachtig! Het voegt veel toe aan het verhaal en het zorgt ervoor dat je meer van het verhaal begrijpt.

De zoektocht is lang, heftig en vol avontuur, maar de gevaren liggen op de loer!

De liedjes die er in voor komen zijn ook heel mooi!
Een klein voorproefje :

Ga je, ga je net haar mee,
over de golven over de zee.
Kom van camlann, stap in je boot.
Laat niets je scheiden, geen leven of dood.
Stuur langs de klippen en stuur door de mist.

Ik ben dol op dit boek!  Zeker de ☆☆☆☆☆, waard en ik kan niet wachten tot de volgende delen uit zijn! De reden, ik ben dol op verhalen over de zee en over een tijd zonder de vele technologie die we nu bezitten.

Categories Niet gecategoriseerd

Verwacht in #1 januari

Ik wil graag iets nieuws online gooien en omdat veel mensen zich afvragen wat er iedere maand uitkomt wil ik voortaan een rijtje maken met boeken die iedere maand uitkomen. Ik zet 12 boeken op een rij zodat jullie genoeg keuze hebben! Sommige zijn herdrukt of in een andere uitgave, maar nog steeds super leuk dus een echte must read! Van thrillers tot romans tot fantasy zodat iedereen een keuze heeft in verschillende genre’s.

Hier is de top 12 van januari!

Geestenkrijger  ~ Linda Dielemans

image

3500 jaar geleden… Arn is voorbestemd om net als zijn
vader dodenverzorger te worden. Maar wanneer hij een
vreselijke fout begaat, brengt Arn zijn familie en de rest
van zijn dorp in gevaar. De enige manier om zijn fout te
herstellen is door een levensgevaarlijke reis te maken naar
Melor, die bij de Stenen woont. Onderweg raakt Arn
verstrikt in zijn eigen leugens. Als de stoere Lya zijn pad
kruist, kan hij niet anders dan haar mee op reis nemen.
Zullen ze Melor vinden? En zal de beroemde bronssmid
de oplossing hebben voor zijn problemen?

Verwacht : 05 /01/2016
Hardcover : €17.50

Duizend stukjes van jou ~ Claudia Gray

image

Marguerite groeit op met twee briljante wetenschappers als ouders. Ze hebben een apparaatje uitgevonden waarmee je door verschillende dimensies kunt reizen en in steeds een andere versie van je eigen leven terechtkomt. Wanneer haar vader wordt vermoord vanwege deze uitvinding, zit ze samen met een van diens studenten de vermoedelijke dader op de hielen en komt terecht in een futuristisch Londen, aan het hof van de Russische tsaar en in een vreselijke wereldwijde overstroming.

Verwacht : 12 / 01 /  2016
Paperback : € 15.00

Blauwe maan ~ Jaye Wells

image

The Wire’ en ‘Breaking Bad’ met magie… In ‘Blauwe maan’, het tweede deel in de Kate Prospero-serie van Jaye Wells en het vervolg op ‘Grijze magie’, lopen de spanningen in Babylon hoog op… 

De aanstaande blauwe maan, de tweede volle maan binnen een maand, zorgt voor onrust onder de inwoners van de stad Babylon, Ohio. 

Kate en haar collega’s doen er alles aan om de vrede te bewaren, maar dat wordt moeilijk als er een nieuwe magische drug is opduikt die de gebruikers aanzet tot verkrachting en geweld. En hoe dichter bij de volle maan, hoe krachtiger de drug wordt. Ze hebben maar een paar dagen om de zaak op te lossen, voor er in de hele stad slachtoffers zullen vallen…

Verwacht : 12 / 01 / 2016
Paperback : € 17.99

Cyberbrein ~ James Dashner

image

Michael dacht dat als hij zou helpen om cyberterrorist Kaine op te sporen, VirtNet weer veilig zou zijn voor gamers. Niets bleek minder waar.De waarheid is vreselijker dan hij ooit had kunnen denken. Kaine blijkt een Tangent, een tot leven gekomen computercode. Kaine heeft een manier gevonden om Tangenten in de hersenen van mensen te plaatsen en de controle over te laten nemen. Hij wil alle mensen op aarde vervangen door Tangenten. Michael lijkt de enige te zijn die hem kan stoppen…

Verwacht : 12 / 01 / 2016
Paperback : € 15.00

De redding ~ Jayne Ann Krentz

image

Lucy haar tante is tijdens een fataal auto-ongeluk omgekomen. Lucy vertrouwt het niet en keert vanuit Washington terug ogenschijnlijk om het huis op te knappen voor de verkoop, maar in het geheim wil ze de zaak onderzoeken.

In de afgelopen jaren is Summer River opgebloeid en staat als trendy stad op de kaart. Lucy werkt als forensisch onderzoeker, terwijl Mason nog steeds even aantrekkelijk is en een succesvol beveiligingsbedrijfje leidt met zijn broer. Wat is er in het verleden gebeurd?

Verwacht : 14 /01/2016
Paperback : € 15.00

In seizoenen ~ Judith Visser

image

Wat gebeurt er als je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent en door nalatigheid van het ziekenhuis niet meer geholpen kunt worden? Dat je in seizoenen moet gaan denken? Annabel Wismar (59) laat het er niet bij zitten en zoekt haar heil bij Belgische artsen, die haar nog wel willen behandelen. Haar zoon David twijfelt geen moment en trekt bij zijn moeder in om haar te verzorgen. Al snel blijkt dat David zo zijn eigen manier heeft om met de situatie om te gaan. In seizoenen is een boek over hoop en wanhoop, en over het gevecht tussen vasthouden en loslaten. Hoe belangrijk wordt het verleden, wanneer er geen toekomst meer is…

Verwacht : 17/01/2016
Paperback : € 19.99

Bibliotheek der zielen ~ Randos Riggs

image

De tijd dringt voor de bijzondere kinderen. Mevrouw Peregrine is nog steeds niet veilig, dus Jacob Portman en Emma Bloom beginnen aan een extreem gevaarlijke reddingsmissie. Ze bereizen een door oorlog verscheurd landschap, leren nieuwe bondgenoten kennen en trotseren grotere avonturen dan ooit tevoren. Maar kan Jacob echt de held zijn die de bijzondere kinderen denken dat hij is? De knallende afsluiter van de veelgeprezen succesreeks. Een zenuwslopende Young Adult met meer dan vijftig nieuwe foto’s!

Verwacht : 18 /01 / 2016
Hardcover : 19.99

De Keuze ~ Nicholas Sparks

image

Travis Parker heeft alles wat hij maar kan wensen: een leuke baan, goede vrienden en een prachtig huis. Hij geniet met volle teugen van het leven en is ervan overtuigd dat een relatie hem alleen maar in de weg zou staan. Tot Gabby Holland naast hem komt wonen.

Travis doet zijn best contact met haar te krijgen, maar de mooie Gabby lijkt er niet van gediend. Ondanks al haar afwijzingen, en ondanks de aanwezigheid van Gabby’s vriend, probeert Travis dicht bij haar te komen. Zijn koppige pogingen zijn het begin van een emotionele reis die geen van beiden had kunnen voorzien en hun confronteert met de hartverscheurende vraag: hoe ver kan en mag je gaan in de hoop op liefde?

Verwacht : 19 /01 / 2016
Paperback : €17.50

De witte vlam ~ Richard Schwartz

image

De Witte Vlam is het tweede deel in de Godenoorlogen-reeks van de Duitse fantasy-ster Richard Schwartz. Het langverwachte vervolg op de boeken van Het Geheim van Askir, waarmee de auteur in korte tijd tienduizenden fantasy-fans uit heel Europa aan zich wist te binden. De avonturen van Leandra en Havald gaan hier verder.
Na een avontuurlijke reis bereikt de halfelfin Leandra samen met zwaardmajoor Blix de kroonstad van Illian. Daar wil ze de troon van de drie koninkrijken bestijgen en de mensen van de belegerde stad eindelijk nieuwe hoop bieden. Maar de necromantenkeizer Corvulus is allang in de stad geïnfiltreerd en heeft zijn eigen kandidaat voor de troonopvolging op het oog. Dankzij diens intriges laaien de brandstapels van de Witte Vlam vrijwel dagelijks op in de kroonstad, en komt zelfs Wezel in het kruisvuur van de religieuze fanatici terecht. Leandra heeft maar weinig tijd om het lot van Illian af te wenden, voordat ze voor ketterij wordt veroordeeld en geëxecuteerd.

Verwacht : 20/01/2016
Paperback : € 24.95

Moederziel ~ Marelle Boersma

image

Josje is niet gecharmeerd van haar moeders nieuwe vriend. Ze trekt bij haar moeder in om voor haar te zorgen. Zegt ze. Al snel neemt ze het hele huishouden over. De familieband wordt aangetrokken; strak en knellend. Dan wordt er in de tuin een dode vrouw gevonden…

Verwacht : 20/01 / 2016
Paperback : € 6.99

De Vuurkoningin ~ Anthony Ryan

image

De Vuurkoningin is het derde en laatste deel van Anthony Ryan’s waanzinnige fantasy-reeks In de Schaduw van de Raaf.

Koningin Lyrna heeft de bloedige aanslag op Alltor overleefd, en nu moet ze haar strijdmachten verzamelen om de hoofdstad terug te veroveren op de Volariaanse indringers. Maar haar vijanden verdrijven uit het Rijk zal niet genoeg zijn om haar bloedlust te stillen – ze wil ze tot over de oceaan volgen en hun koninkrijk in de as leggen. Om dat voor elkaar te krijgen moet ze haar lot in de handen leggen van de Zevende Orde: mannen en vrouwen die beschikken over angstaanjagende krachten, geboren uit het Duister zelf.

Verwacht :  22-01-2016
Paperback : € 24.99

Schuld ~ Lauren Kate

image

Het verhaal van Cam

Het langverwachte vervolg in de Fallen-serieSchuld begint op het moment dat Cam verdwijnt in Extase. Cam gaat op zoek naar zijn vroegere liefde Lilith, die hij al lange tijd probeert te vergeten. Lilith is door zijn schuld in de helterechtgekomen en hij wil proberen haar te bevrijden. Lucifer sluit een pact met Cam. Als het hem lukt om Lilith binnen achttien dagen opnieuw te veroveren mag hij haar meenemen. Maar hij heeft Lilith vervuld met haat jegens Cam. Wat is de prijs voor een pact met de duivel?

Verwacht : 22 /01 / 2016
Paperback : € 18.99

Waar kijken jullie het meest naar uit?
Ik wacht vol verlangen op het boek van Judith visser en wil graag de maze runner serie lezen en de boeken van Lauren Kate!

Categories Niet gecategoriseerd

Winaar nieuwjaarsknaller

Hopelijk heeft iedereen een fijne jaarwisseling gehad! 

Ik moest er alweer vroeg in, omdat de arbeid de volgende dag weer op mij wachtte. Ik werk in de dirk en die was gewoon open op nieuwjaarsdag.

Maar jullie zijn zeker benieuwd wie er heeft gewonnen?

Nou ik was het ook!!!

image

Gefeliciteerd Kim milkyway ! 

Kan je me emailen?  Je kan mailen naar nakita98@live.nl en als ik je gegevens heb stuur ik ze op!

Niet gewonnen?

Niet getreurd. Er komt snel weer een actie! Ik heb nog een boek klaar liggen voor een leuke actie, maar wanneer hij komt weet ik nog even niet. Ik wil hem rond einde van de maand of begin februari er uit doen!

Er komen weer leuke dingen aan!

Categories Niet gecategoriseerd