Als je dit leest ben ik dood – Sally Nicholls

Vandaag ga ik een boek bespreken die ik zelf al langere tijd ook wilde lezen en nu ook gedaan heb. Een boek die mij zal raken, die ik zal liefhebben en vooral waardoor ik heen zal vliegen. Het kijken in het hoofd van kleine Sam, ik ben benieuwd wat er in hem omgaat

Specificaties

  • Nederlands
  • 190 bladzijdes
  • Uitgeverij de fontein
  • Kinderboek non fictie

Beschrijving

Als je dit leest, ben ik dood is een aangrijpend boek van Sally Nicholls over een jongen met leukemie. Sam weet dat hij binnenkort dood zal gaan. Hij begint aan een boek waarin hij de laatste maanden van zijn leven beschrijft. In zijn boek verzamelt hij wensenlijstjes en lijstjes met feiten. Ook stelt hij vragen waarop niemand ooit antwoord kan geven. Een ontroerend boek, vol humor. 

Continue reading “Als je dit leest ben ik dood – Sally Nicholls”

Categories Niet gecategoriseerd

Bookvault, Wat is het? 

Vandaag heb ik even een kleine post om het te hebben over Bookvault. Ik krijg vaker de vraag, wat is het en hoe kom ik er aan?

In deze post zal ik wat dingen vertellen 🙂

Bookvault

Het allerbeste uit de BookVault kluis, elke maand bij jou thuis.

Ben jij dol op lezen? Gek op fantasy? Fan van Harry Potter, Game of Thrones, the Lunar Chronicles, The Mortal Instruments, The Kingkiller Chronicles, de Divergent trilogie, de Selectie en de boeken van Sarah J. Maas? We’ve got you covered. Elke maand de heerlijkste fantasyboeken bij jou op de deurmat, vergezeld door heerlijke, gave, must-have goodies. 
(bron Bookvault.nl)

Wij, Jeroen van Unen en Bo Vissers, zijn de oprichters van BookVault. We hebben allebei altijd al een passie voor verhalen gehad, maar waar Bo het bij lezen houdt schrijft Jeroen zijn eigen fantastische verhalen. Zo vullen we elkaar mooi aan.


~ Oprichters Bookvault ~

Continue reading “Bookvault, Wat is het? “

Categories Niet gecategoriseerd

Nirwana – Terrence Lauerhohn

Goede middag,

Vandaag deel ik mijn recensie van de leesclub van Nirwana die georganiseerd werd door Terrence! Super bedankt dat ik mee mocht doen! Mijn grote dank gaat uit naar thrillerlezers.

Specificaties

  •  Nederlands
  • 172 bladzijdes
  • December 2016
  • Thriller

Beschrijving

Terrence Lauerhohn heeft zichzelf voor een derde maal op een rij overtroffen met een thriller. Was zijn eerste boek De negen cirkels volgens zijn woorden Dark Fantasy met een knipoog, Wegversperring paste volgens trouwe lezers prima tussen de Stephen King boeken. Met Nirwana raakt hij vlijmscherp wat verslaving met iemand kan doen.

Continue reading “Nirwana – Terrence Lauerhohn”

Categories Niet gecategoriseerd