Workshop Bloggen

Dankzij de organisatie van Boekhandel Haasbeek!

Emmy van http://zonenmaan.net/ heeft tijdens de Young Adult avond in Alphen aan de Rijn een workshop bloggen gegeven. Natuurlijk is het altijd goed om nieuwe dingen te leren, zeker aangezien ik al 1 1/2 jaar bezig ben, maar pas sinds November echt actiever bezig ben met bloggen.

Emmy vertelt heel leuk over het onderwerp. Je ziet gelijk aan haar dat ze in het docenten vak zit waardoor ze soms ook grapjes maakt over de leerlingen die ze les geeft. Continue reading “Workshop Bloggen”

Categories Niet gecategoriseerd

Happy kingsday!

Natuurlijk is het koningsdag dus wil ik jullie even een klein berichtje sturen om jullie een fijne koningsdag te wensen! 

Geniet van deze dag, ookal kan het zo gaan regenen. Desnoods ga je zoals elke dag onder een heerlijk dekentje film kijken of lezen, zolang je maar geniet!

Een hele fijne woensdag gewenst namens Nakita’s Library.

( Als ik wat gehaald heb laat ik het zien! )

image

Categories Niet gecategoriseerd

De midlifeclub – Karin Belt

Ik wil graag Karin Belt bedanken voor het gesigneerde exemplaar van dit boek!

Specificaties

 • Nederlands
 • 317 bladzijdes
 • Artemis & Co
 • september 2014

 

Voor het lezen
Ik ben erg benieuwd naar wat ze bedoelen met een midlife club. Ze passeren de 40 en komen in een nieuwe fase in hun leven. Ze worden ouder en vinden dat ze minder kunnen doen, maar willen toch nog even genieten! Ik ben benieuwd naar hoe het verhaal geschreven is om het feit dat de club een lid mist, een gemis voor alle! Hoe zal ze het aanpakken? Loopt de verhaallijn goed door? Is het niet teveel drama waardoor het overdreven word? Ik ben benieuwd!
 
Tijdens het lezen
Het verhaal leest soepel, al is het wel erg te vergelijken met vele andere verhalen. Een vrouw is opzoek naar zichzelf nadat ze er achter is gekomen dat haar man is vreemd gegaan, maar toch vind ik het anders geschreven. Het leest vlot!
Hoe meer je het midden nadert, hoe interessanter het word. Ik ben benieuwd naar wat er zal gebeuren zeker doordat Femke niet in een keer word geaccepteerd door de groep.
Zal ze het wonder zijn dat ze nodig hebben?
 
Conclusie
Het verhaal heeft diepgang. De details zijn goed zichtbaar waardoor je een mooi beeld krijgt van de werkelijkheid. Je wilt weten wat de innerlijke vrouw zal zijn van Femke. De andere vrouwen tonen hun heel anders in Frankrijk en ik was eerlijk soms geschokt! Zeker toen er dingen gebeurde die niet door de beugel kunnen en de gevoelige snaar van Femke raakte. Het verhaal bouwt naar de spanning op, je word heel erg in de waan van het onderzoek gehouden, wat zal er gebeurt zijn? Hoe zal het gebeurt zijn?
Het plot kwam voor mij als een heel verrassend einde! Ik had deze wending echt niet verwacht! Terwijl als ik nu terug kijk ik wel eens een klein hintje had gehad, maar niet zo! Je word in de waan gehouden dat iedereen onschuldig is en dan ineens, patss boem. Je kan er niet meer om heen. Je staat met je mond open vliegen te vangen terwijl je denkt: wat is hier aan de hand?!
Dit boek krijgt zeker de verdiende ☆☆☆☆ 1\2 sterren van me! Het begin was een beetje cliché, maar door de wendingen in het boek is het apart geworden !
Een boek die je gelezen moet hebben, als je nou 40, 80 of zoals ik 18 ben, het is een must read!
Categories Niet gecategoriseerd

Feest #2

bday-girl

Natuurlijk ben ik 18 geworden en is het tijd voor een feestje, maar we houden het natuurlijk niet alleen op 1 win actie!

Voor deze win actie ben ik rond gaan vragen en ben ik uiteindelijk toch maar een kansje gaan wagen bij Blossom Books, een uitgever met super leuke Young Adult boeken die we natuurlijk kennen!

Ik ben terug benaderd dat ze met mij in samenwerking wilde gaan wat ik heel gaaf vind!

Dankzij Blossom Books mag ik 2 mensen blij maken met ieder een magnetische boekenlegger naar keuze! ( Ik zou ze allemaal wel willen )

FullSizeRender1

Het enigste wat je hoef te doen zijn de volgende 3 stappen.

 1. Like Blossom Books via Facebook
 2. Volg Nakita’s Library via Facebook  en  wordpress. ( Graag in de reactie vermelden onder welke naam)
 3. Laat in een reactie weten welke boekenlegger je wilt winnen en wat je favoriete blossom boek is! ( Laat een geldig email adres achter)
Categories Niet gecategoriseerd

Interview Sara Zonneveldt

Vrijdag 15 april was ik aanwezig op de young adult meeting in boekhandel Haasbeek in Alphen aan de rijn. Ik heb een hele gezellige dag gehad en de post komt nog online van mijn dagje, maar eerst wil ik jullie voorstellen aan 14 jarige Sara.

Sara is een meisje met dromen, ze wilt schrijfster worden. Ze is al een tijd actief via Wattpad, een website waar mensen gratis hun verhalen kunnen delen na registratie. Ze heeft best veel lezers erop en is via die manier benaderd door de uitgever! Hoe gaaf is dat?!

image

Sara heeft sinds iets meer dan een week haar eigen boek, dat heeft haar leven wel een beetje veranderd. Ze heeft meetings die ze bij gaat wonen om over haar boek te vertellen en doet mee aan verschillende events. Ze gaat soms eerder weg van school om de meetings bij te wonen en heeft geen moeite om de VWO en het schrijven te combineren.

Natuurlijk ben ik benieuwd naar Sara haar leven en hoe ze er op gekomen is om dit te schrijven, dus heb ik een klein interview gedaan tijdens de meeting!

Waar gaat je boek over?

15 jarige Lucy heeft dromen, maar haar ouders zeggen dat je maar kan dromen tot je 18 de.  Ze wilt de wereld over reizen en gaan schrijven. Haar ouders willen dat ze bij hun in het café gaat komen werken. Later krijgt Lucy een anonieme brief van een jongen die haar juist aanmoedigd om te dromen en door te gaan. Lucy gaat op onderzoek uit wie het is.

image

Hoe oud was je toen je het schreef?

Sara was zelf 14 toen ze het schreef. Ik vind het knap dat ze nu al een boek heeft! Nu is ze 15.

Hoe vond je het om te schrijven?

Heel leuk, ging prima. Ze liep wel tegen een dipje aan en kijken wat ze moest doen. Verder heeft ze geen problemen gehad. Ze heeft al postieve recensies gehad waar ze natuurlijk heel blij mee is. Ze heeft wat boeken verkocht zaterdag dus ze zal er snel meer krijgen!

Hoe ben je zo ver gekomen dat je boek te  kunnen uitgeven?

Ze is benaderd via Wattpad zoals ik al zei.  Ze is uitgenodigd door de uitgever om wat over de site te vertellen en zo kwamen ze tot uiteindelijk een overeenkomst.  Ze hebben haar de vrije had gegeven in het onderwerp en hebben toen het boek bekeken, na wat kleine aanpassingen is het uitgegeven.

image

Toch was je best bang voor de meetings, wat gaan mensen van haar vinden? Vinden ze haar boek niet kinderachtig omdat ze zo jong is?

Voorlopig heeft ze nog niks gepland, eerst genieten van dit aontuur en dan verder kijken!

Ik kan je vertellen Sara dat je het heel goed heb gedaan en een interessant interview heb gegeven!

Categories Niet gecategoriseerd

Young adult avond

Vrijdag heb ik een avondje gehad die anders is dan andere. Ik ben met mijn vriendin Charissa en haar familie naar boekhandel Haasbeek geweest in Alphen aan de rijn. Het is een eindje rijden, maar ik wil er graag bij zijn. Er zijn vele goede auteurs bij zoals Chinouk Thijssen, Jen Minkman en Patty van Delft.

20160415_184259[1] 20160415_184305[1]

De avond begint om 7 uur. Er is een heel programma gemaakt waarin staat dat je je kon aanmelden voor 4 workshops en er maximaal 2 mocht kiezen. Natuurlijk wilde ik graag de schrijf workshops, maar aan de andere kant ben ik ook iemand die andere dingen wil proberen! Uiteindelijk ben ik voor de workshops Gedichten maken en Bloggen gegaan. Het is natuurlijk handig om ook te kijken wat de basis, dus misschien leer je nog wat bij!

Wally, de vrouw die de avond georganiseerd heeft ging aan het woord. Ze heette iedereen welkom op de avond en houd een loting van 10! boeken. De eer is aan Jen om de lootjes te trekken! Nadat de winaars bekend zijn gemaakt ging Jen een stukje uit haar nieuwe boek lezen in het café. Haar nieuwe boek heet : Het boek van voorheen. Ik ben super benieuwd naar het boek en ik zal gelijk verklappen dat dit het volgende boek is dat ik ga lezen! Super mooie cover!

9200000057664576

Nadat dit afgerond was was ik nog even gaan kijken bij de auteurs! Natuurlijk begin ik bij mijn grote vriendin Chinouk! Ze is een top wijf, niet alleen als schrijfster, maar ook als persoon! Daarna ben ik een interview gaan houden met de jongste auteur en gelijk de nieuwste : Sara Zonneveldt. ( Het interview komt vanmiddag online!)

20160415_185921[1]

Verder ben ik langs gegaan bij Patty van Delft. Ze had een mooie tafel met spullen uitgestald en natuurlijk moest ik iets halen! Ik heb mezelf met de mok, de boeken staan in de kast, dus die worden ook snel verslonden! Verder was het leuk om Esther Walraven weer te zien, ze is echt een super lieve vrouw. Haar boek gaat steeds beter lopen, wat ik groot gelijk geef aangezien het een top verhaal is! Miriam Bruijstens heeft een apart boek waardoor ze voor mij erg te onderscheiden is! Ze heeft een boek met gedichten erin, iets wat ik een mooie combinatie vind. Natuurlijk heb ik om die reden zeker de boeken in mijn mandje gegooid. Eva Moraal en Maren Soffels waren ook nog aanwezig, 2 dames die ook heel mooi kunnen schrijven.

13054780_1117618054956189_1840407689_o

Ik maak later een verslagje van de workshops gedichten schrijven & bloggen zodat het wat uitbundiger kan. Beide hebben me nieuwe dingen geleerd, wil je weten wat? Hou social media en mijn blog in de gaten.

Als laatste heb je een geweldige goodie bag gekregen met een boek! Ik ben super blij met de goodie die zeker goed gevuld is, miste alleen nog wel wat lekkers om te snoepen hihi.

20160416_190300[1]

Hier zijn de foto’s van mijn buit die ik heb kunnen bemachtigen! Ook Engelse aangezien ik binnenkort wil beginnen met Engels en er speciaal voor die avond 10 % korting was!

 

 

Categories Niet gecategoriseerd

High tea bij Shyama

Zaterdag 16 april werd er een high tea gehouden bij een Blogger thuis,  niemand minder dan Shyama! De gast is Ellen Lina,  de schrijfster van het boek sky!

Natuurlijk moet ik me vergissen in de tijd waardoor ik wel erg vroeg ben, gelukkig heeft Shyama me met open armen ontvangen en hebben we de tijd benut om bij te kletsen. Natuurlijk vertel ik eerst meer over mezelf en gaan lekker door over het bloggen en lezen. Ondertussen vertel ik ook wat over mijn eigen blog, wat ze gelukkig super leuk vind om te horen. Zeker als ze hoort dat ik heerlijk variërend blog, want ja lezen is voor mij over allerlei dingen!  Nieuwe dingen leren, verdiepen in werelden van anderen.

Tegen 2 uur kwam iedereen langzaam binnen gelopen. De high tea begint om half 3 dus iedereen is lekker op tijd! Op de foto hieronder zie je de tafel die echt vol heerlijkheden staat! Van vers fruit tot soesjes en scones ! Zelf heeft ze nog geëxperimenteerd in de keuken aangezien ze het leuk vind om te variëren.

image

Ze heeft een heel mooi huisje met vooral wit in de hoofdrol wat het vooral ruimtelijker maakt voor mijn gevoel. Wat ik heel mooi vind is de opdek van de tafel. Het boek naast het bord met de tekst I l♡ve home. Door de lichte kleuren springt het boek eruit!

Zelf ben ik heel benieuwd naar het boek. Ik hoorde dat er een link is gelegd met de musical Sky met de nummers van Marco Borsato erin. Het verhaal komt redelijk overeen op sommige stukken na. Ellen is bij de première geweest van de musical en ze was zeker verbaasd over de gelijkenissen met haar boek.

image

Het is tijd om aan tafel te gaan. Alle heerlijkheden wachten om ons en het huis ruikt heerlijk naar zelfgebakken lekkernijen. We praten allemaal over onze blog en ons dagelijks leven, want niet iedereen kent elkaar natuurlijk. Ondanks dat ik de jongste ben met mijn 18 jaar en de rest gemiddeld in de 30 is voel ik me erg op mijn gemak. Kan heerlijk mee praten en geniet van de heerlijke sweer.

Ellen is een super aardige vrouw, ze heeft zelf 2 kinderen en is pas in Nederland.  Ik vind het dus super leuk dat ze toch nog naar de meeting is gekomen!

image

Rond een uurtje of half 6 hebben we zo een beetje afgerond en ben ik weer naar Rotterdam gegaan. Ik heb erg genoten van de dames en zou het zeker nog een keer doen!

Een geslaagde avond die voelde als een verjaardagscadeau! Bedankt iedereen!

Categories Niet gecategoriseerd

Feest!

Vandaag is de dag dat ik eindelijk mag zeggen dat ik 18 ben! Eigenlijk pas om 15:15, aangezien ik toen pas geboren werd.

image

Ik Ben op mijn 16e begonnen met Bloggen, ik werd bijna 17. Ik ben altijd al een leesfanaat geweest, maar er zijn maar weinig mensen in mijn omgeving die ik ken die lezen. Ik zag een paar Bloggers voorbij komen doordat ik in groepen van Facebook ging. Toen ik de recensies zag dacht ik bij mezelf : Dat kan ik ook! Laat me het proberen. Ik ben rond gaan vragen hoe ze het aangepakt hadden en ben uiteindelijk op WordPress begonnen.

image

In het begin had ik veel moeite met het bloggen, mijn eerste post is echt verschrikkelijk als ik het nu terug zie, weinig woorden, weinig uitleg en geen persoonlijkheid in het bericht. Natuurlijk kan ik er nu niks meer aan doen, maar ik heb er zeker van geleerd. Ik heb door middel van het bekijken van andere blogs, recensies en tips van anderen veel hulp gehad.
image
Verder heb ik mezelf zien veranderen van meisje naar jonge vrouw! Een hele zware, maar toch leuke ervaring. Ik heb persoonlijkheid gekregen door de dingen die ik wil en heb gemerkt dat ik een echte doorzetter ben! Mijn vrienden vertellen me ook dat ik best snel vergevingsgezind ben en ook van delen hou!

Gelukkig kan ik dankzij BBNC Uitgeverij 3 mensen blij maken!

image

Zelf ben ik ook even aan de slag geweest! Heel ontspannend voor je gaat werken
image

Ik mag namelijk 3 van deze schattige kleurboekjes voor volwassenen weggeven, handig mee te nemen in de tas!

Er zijn een paar kleine stappen die je moet doen

 1. Volg de blog op Facebook > klik hier
 2. Plaats een leuke reactie onder deze blog en zeg daarin waarom je wil winnen!
 3. *extra winkans  > Deel de actie online > Facebook, instagram of twitter ( Tagg me erin)

Succes iedereen!

image

Categories Niet gecategoriseerd

Legion – Film recensie

1002004013343667

Specificaties

Beschrijving

In een afgelegen truckersrestaurant wordt het lot van de wereld bepaald. De legers van het kwaad hebben zich verzameld. Een groep mensen wordt onbewust gerekruteerd en bewapend door de aartsengel Michaël. Hun missie: Bescherm een serveerster en haar heilige, ongeboren kind tegen het gewetenloze, bloeddorstige, duivelse legioen.

Legion_Wallpapers_CHARLIE_1600x1200

Mening

Een film die me erg aanspreekt door de hoeveelheid actie die word beloofd. Ik hoop dat er net zo veel actie in komt als dat ze zeggen!

Een gevecht om een baby die nog niet geboren is, als hij geboren word is er hoop om te overleven! Er is een nadeel, de duivels willen hem hebben zodat ze hem kunnen offeren. Offeren zodat ze aan de ultieme macht kunnen komen!!! Zal het de demonen lukken om de mens uit te roeien en de macht te grijpen samen met de duivel of vechten de mensen toch terug?

legion_posters

De film vind ik persoolijk niet heel spectaculair, ik heb mijn schrik momenten gehad. Het moment dat vooral de eerste aanval kwam, die ook in de trailer te zien is. Verder vond ik het niet veel actie hebben. De actie blijft laag, de personages en scene’s zijn voorspelbaar waardoor ik de film maar ☆☆  1/2 ster ga geven.

Categories Niet gecategoriseerd

Versplinterd ~ Dani Atkins

image

Specificaties

● Nederlands
● 304 pagina’s
● De Fontein Romans & Spanning

Beschrijving

Wat als je de kans krijgt om je leven over te doen?

Vijf jaar geleden stortte Rachels wereld in toen bij een ongeluk haar beste vriend Jimmy overleed en zijzelf gewond raakte. Nu ziet ze de vriendengroep weer voor het eerst bij de bruiloft van haar ex Matt en zijn verloofde Cathy.
Als ze die avond Jimmy’s graf bezoekt, wordt ze overmand door hoofdpijn en raakt buiten bewustzijn. Als ze bijkomt, blijkt haar leven heel anders te zijn dan ze zich herinnert: het ongeluk van vijf jaar geleden is nooit gebeurd, zij en Matt zijn nog bij elkaar, en Jimmy leeft nog… Rachel kan het niet geloven, het is bijna te mooi om waar te zijn.

Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar het boek doordat het een spannend maar toch romantisch verhaal. Ik ben benieuwd naar hoe ze het verhaal geboeid houd en of de spanning wel hoog genoeg is! Ik ben dol op spanning, maar bij romantische verhalen vind ik het vaak te laag, dus ik ben benieuwd en begin vol goede moed!

Tijdens het lezen

Het is een boek dat je geboeid houd vanaf de eerste bladzijdes! Je voelt de spanning en word nieuwsgierig naar wat ze allemaal nog meer gaat doen. Ze is een echte vrouw vol power!

De gebeurtenissen zijn vaak ook onverwachts en door het verrassingseffect kijk je al uit naar het volgende wat er gaat gebeuren!

Conclusie

Dit is een boek die je niet weg kan leggen nadat je de eerste bladzijdes verslonden hebt!

Je wilt alleen maar weten hoe het verder gaat.
Het einde was is mooi dat ik me in moest houden om niet in tranen uit te barsten! Het boek liet me gewoon huilen!  Ookal vocht ik er tegen, het achtervolgde me dagen.

Dit boek krijgt daarom ook ☆☆☆☆! Een echte aanrader!

( lees het eerste stukje hier via bol.com! Klik op inkijkexemplaar)

Categories Niet gecategoriseerd

Waarom dieren geweldig zijn

480367_342999122418090_485498379_n

Naast lezen ben ik dol op iets anders, dieren! Ik ben een echte dierenliefhebber! Ik kan niet zonder dieren, als ik een hond of een kat zie wil ik hem gelijk knuffelen! Ik ben dol op dieren en daar gaat deze post over. Het gaat vooral over honden en katten aangezien die het meeste voorkomen.

484865_342998185751517_1084561306_n

Nederland is gelukkig een land waar het welzijn van dieren hoog staat in vergelijking met andere landen. We houden de dieren, omdat we van ze houden en om ze geven en niet omdat ze ergens voor dienen. Natuurlijk hebben we wel waakhonden, maar we trainen ze niet om anderen aan te vallen als ze in de buurt komen! We zorgen voor ze met de liefde die we hebben en zien ze vaak als ons eigen kind. (Natuurlijk heb je ook zijn uitzonderingen jammer genoeg)

334158_423718897679445_1490556326_o cat-face-color-furry-blue-eyes-cute-1600x1200

Ik wil graag wat voordelen van dieren op een rijtje zetten :

● Dieren zijn vaak in de buurt, je hond of kat begroet je als je binnenkomt en komt even aandacht halen omdat ze je gemist hebben!

● Ze waarderen de dingen die je doet. Ze komen wat extra knuffelen en laten blijken dat ze blij met je zijn!

● Ze zijn eigenlijk altijd bij je en anders in ieder geval in de buurt. Ze genieten van de momenten met je en brengen die graag samen met je door. Zo lees ik bijvoorbeeld heel graag en vaak komt de trouwe viervoeter dan bij me liggen om me gezelschap te houden en met me te genieten van het mooie moment.

● Ze voelen aan als er iets is. Meestal is het zo dat mijn hond merkt als er iets met me is. Hij komt aangesneld en bespringt me met kus.

●  Je kan heerlijk knuffelend op de bank hangen terwijl je lekker in een film of een boek duiken terwijl je een lekker snurkend beestje naast je hebt

Zelf heb ik nu alleen nog een hamster, Belle.

12342384_439047122951000_8788126030372539782_n

Categories Niet gecategoriseerd

Februari en Maart

Natuurlijk is het weer eens tijd om alles op een rijtje te zetten, nu we al bijna aan het eind van begin April zijn. Door de drukte heb ik niet echt tijd gehad om alles bij elkaar te pakken en foto’s te maken. Nu maak ik dus een overzicht van de laatste 2 maanden, maar voortaan wil ik een klein overzicht maken van week tot week! Aan het einde van de maand zet ik alles bij elkaar en de plannen voor de volgende maand plan ik dan gelijk in, die kunnen altijd een beetje wijzigen in verband met drukte of recensie exemplaren.

Gelezen boeken :

Duizend stukjes van jou

Nodig

Daan en Nadia

Hart van glas

Hart van vuur

Christopher Plum en het zwaard der wanhoop

Christopher Plum 2 ( staat pas in April, maar gelezen in Maart)

Mijn favoriet is Duizend stukjes van jou, ookal vond ik de rest ook super! Het was heel moeilijk om te kiezen, maar het boek was ik nodig had!

Gastrecensie Followmemove.com

Ysabella

Gekeken films :

Daddy’s home

The 5th wave

Stomp the yard

Divergent marathon 3 delen

Deadpool

Leukste film? Ik ga toch voor Deadpool, omdat de actie hoog lag! Een ” Superhelden” film in een nieuw jasje!

Meetings

12806042_1087877124596949_6198926896728439765_n        600297_207742389588400_3691185465025275812_n

Esther Walraven

James Dashner

Beide meetingen waren super leuk, alleen die van Esther was veel persoonlijker doordat je meer tijd had om te praten en zoveel vragen kon stellen als je wilde!

Blog make over

Natuurlijk wil ik mijn blog persoonlijker maken, maar hoe doe je dat? Een vraag die al een tijdje aan me knaagde. Ik heb de tijd genomen om nieuwe dingen uit te proberen en heb hulp gevraagd en Anja van Followmemove.com om me te helpen met wat dingen aanpassen of toevoegen.

Uiteindelijk ben ik voor een nieuw thema gegaan, nieuwe header die ik heb laten ontwerpen door een vriend van me en natuurlijk andere letter type van de teksten. Ik heb meer categories toegevoegd en ga er zeker meer maken zodat jullie alles sneller kunnen vinden! Ook doe ik mijn best om alles zo uitbundig en gedetaileerd mogelijk uit te leggen, zodat jullie goed snappen wat ik er van vind.

Natuurlijk hoop ik dat jullie nu meer zien van mijn persoonlijkheid en een blog met meer uitstraling! ( Als je iets mist kan je dat natuurlijk aangeven)

Boeken die gekocht zijn in Februari en Maart

12894572_1095207060530622_960929399_o

Deze boeken heb ik gekregen samen met 2 andere die ik weg gegeven heb. Een meisje gaf boeken weg die ze niet meer wou lezen en deze 2 wou ik graag hebben dus super lief dat ze ze aan mij gaf!

12894389_1095207017197293_1536519729_o

De 2 boeken die ik gekocht heb voor de meeting! Super dat ik ze al tweedehands kon vinden, scheelt een hoop geld.

1455074_207202959642343_4950916817280943286_n

Op het laatste moment na een oproepje kreeg ik nog een reactie dat iemand de 3 boeken had van de serie. Ik kreeg ze op gestuurd en ineens zitten er 3 extra boeken en heerlijke thee bij! Natuurlijk ook super lief dat er nieuwe boekenleggers bij zitten.

12874484_1095207040530624_258592429_o

Bij de meeting bij Paagman in Den Haag moet je natuurlijk ook nog eens rondspeuren voor wat boeken! Ik heb deze 3 kunnen vinden! ( Broer is natuurlijk het gratis boekengeschenk)

12721658_1095207070530621_1325231353_n 12324958_1095207077197287_34926807_n

Toen had ik nog een ruil en ik heb veel goeds kunnen vinden! Deze 2 mooie stapels staan nu tussen mijn collectie!!

Als laatste heb ik nog de recensie exemplaren van karakter, de leesclub van Fantasywereld en de leesclub voor meeting van Daan en Nadia!

12527774_1095207083863953_1878234234_n

Wat hebben jullie allemaal gekocht de laatste tijd?

Categories Niet gecategoriseerd

Crowd About Now

12507410_985561814844604_2763324893948186026_n

Uitgeverij De Fontein is nu bezig om voor de fans van Anne Bishops Urban Fantasy boeken haar nieuwe boek 4 te laten vertalen. Genaamd Grijze ogen.

” De Anderen” serie telt nu 3 boeken : Rode letters, zwarte veren en zilveren zicht.

Nu vraagt Uitgeverij Fontein hulp aan ons, de lezers. Urban Fantasy is nog een vrij onbekend en nieuw genre in de Nederlandstalige markt. Alles wat nieuw is is een risico en uitdaging om te kijken of het in de smaak valt.

Campagne Urban fantasy site

1947994_1030578327009619_3617080611666568001_n

Nu heeft de uitgever een inzamelingsactie gemaakt om de kosten te dekken voor de vertalingen van het boek “Grijze ogen”. Natuurlijk krijg je daar iets voor terug!

Je kan er een meeting, rondleiding, ebooks, goodies en veel meer dingen mee aanschaffen. Bij ieder bedrag dat je wilt doneren om te helpen staat wat je er voor terug krijgt!

12970490_1109781662406495_591363826_o

Ze gaan voor het doel 2000 euro, maar hoe meer er word ingezameld, hoe meer je er als helper voor terug krijgt!

Nu zitten ze op 44 % met een bedrag van 883 euro.

LET OP! Je kan alleen mee helpen als je Ideal hebt.

De actie sluit op 15 Mei.

Ik ben zelf aan het sparen voor het pakket met alle 4 de boeken met goodies!

Categories Niet gecategoriseerd

The Walking Dead Seizoen 6 Final

wd-2

Maandag avond was het natuurlijk weer tijd voor The Walking Dead. Het is de laatste aflevering tot de stop. Natuurlijk moet ik kijken, ook al moest ik naar school de volgende dag. Deze aflevering is wat langer, van 22:00 – 23:20 op fox.

Ik heb de eerdere seizoenen niet gezien, maar wel bijgepraat door vrienden. Ik heb dit seizoen voor de helft gezien, de verhaallijn is al snel duidelijk! Je ziet veel liefde en eenheid in de groep. Je ziet ook dat de overlevende zich hebben opgesplitst. Iedere groep heeft een eigen leider, Groep van Negan en de groep van Rick. Zoals te verwachten valt komen de groepen een keer tegenover elkaar te staan. Ze laten beide zien wat ze kunnen! Wie zal de strijd winnen? Wie zullen er ten onder gaan en wie zal de strijd overleven?

Maandag was de laatste aflevering van seizoen 6. Voor de mensen die het nog niet gezien hebben zal dit stukje SPOILERS bevatten.

Walking-Dead-315231

Nadat de groep die onder leiding staat van Rick omsingeld word worden hun tot hun knieën gedwongen. De laatste mensen die over zijn worden toegesproken door de leiding Negan.  Negan is kwaad op de groep doordat ze een deel van zijn mensen vermoord hebben. Hij word goed geprikkeld doordat hij ziet dat ze hun wapens gebruiken om hun te verdedigen. Negan gaat iemand door knuppelen, maar de vraag is wie! Je ziet op het einde iemand neer gaan door een 2de klap waarna het beeld zwart word! Wie zal het zijn? Ik denk persoonlijk dat het Rick is, aangezien hij hem het meest schuldig vind!

Will-Negan-appear-in-season-6-of-AMCs-The-Walking-Dead1-590x900 neegan-in-walking-dead-comic-book-season-6

 

Categories Niet gecategoriseerd

Christopher Plum 2 – Tamara Geraeds

button-32259_640

cover en titel onbekend – Proefversie 1

Voor het lezen
Ik ben benieuwd wat Christopher nog meer gaat meemaken samen met Elizabeth. Gaan ze de mythe waar ze in zitten waarmaken en wat is hun volgende avontuur? Vele vragen die ik beantwoord wil hebben en de verwachting van een nieuw en ander groot avontuur!
Tijdens het lezen
Het is super om te lezen hoe het verhaal begint, het begint vol spanning en vooral verwarring. Het eerste waar ik aan moest denken waren de seizoenen van zomer naar winter toe aangezien het eerder donker word, maar in het verhaal lees je dat het een andere oorzaak heeft.  
Zal Christopher deze missie ook halen en zal Elizabeth zijn trouwe rechterhand zijn, ookal is ze soms nogal bijdehand? Zullen ze hulp krijgen bij hun missie?
Conclusie
Voor een eerste versie is het zeker een geslaagde eerste versie! Het is leuk om te lezen, ookal zou ik soms wat meer duidelijkheid willen hebben. Ik geniet vooral van de avonturen die de ridders mee maken. Ze ontdekken steeds meer over de mythe en de legende waarin ze zijn beland. Het is super leuk om te lezen en natuurlijk super leuk om te delen met je kinderen aangezien het een kinderboek is. Ik heb echt momenten gehad dat ik moest lachen. Daardoor las het ook vlotter!
Voor nu is het al ☆☆☆ 1/2 ster, aangezien er nog wat aanpassingen komen denk ik dat het daarna zeker 4 tot 4 1/2 scoort!
Het is een avontuurlijk en informatief boek dat ik zeker zou willen laten lezen door mijn kinderen!
Categories Niet gecategoriseerd

#Vraaghetdeboekblogger 4

Natuurlijk was het zondag weer tijd voor #Vraaghetdeboekblogger op Twitter! Het is de 2e keer dat ik mee doe, ik vergeet het soms of ben aan het werk dus mis het soms.

vraaghetdeboekblogger

Zondag avond om 8 uur was zover, we kunnen weer lekker tweeten onder de #vraaghetdeboekblogger! Dit keer gaat het over persoonlijkheid en groei. Ook komt er om half 9 een nieuwtje online, zijn jullie ook benieuwd wat?

Mijn vragen :

Wat wil je niet zien op een blog? of wat vind je echt niet kunnen?

 • ( @zonenmaan) Copycats, haat en allerlei ander negatief gespuis)
 • ( @kwantetroeta is het met Emmy eens!)
 • (@excentriekeDame) Wel heel persoonlijke dingen – seksleven dat stilstaat omdat je steeds leest ofso – liever niet XD
 • (@carpelibra) atrikelen met wel heeeel veel spelfouten, een paar keer kan ik begrijpen, maar meer?

Hoe krijg je meer volgers en bezoekers op je blog? Regelmatiger bloggen of meer soorten onderwerpen?

 • (@Lizgreenash) Regelmatig bloggen helpt. En het liefst vaste tijden. Dan weet de lezer wat hij wanneer kan verwachten.
 • (@reading_travel) Regelmatig bloggen goede concent en actief je social media bijhouden denk ik!
 • (@leesverslaafde) Naar evenementen gaan en daar reclame maken!!
 • (@Carpelibra) Regelmatig goede atrikelen plaatsen is wel belangrijk en ook op andere blogs reageren.

Wat vinden jullie het moeilijkst aan bloggen? Ik het regelmatig en meer bloggen.

 • (@duntix) Vernieuwende onderwerpen vinden en de tijd op dit moment.
 •  (@Zonenmaan) Ik heb moet echt iets wat ik echt lastig vind geloof ik.
 • (@excentriekedame) Ik vooral met onderwerpen bedenken als ik te lang weinig met bloggen bezig ben geweest
 • @amandatuinstra) Meer planning erin krijgen en mijn eigen verwachtingen van mijn blog

Wat doen jullie allemaal naast het lezen om jullie blog interessant en actief te houden? hoe vaak publiceer je iets?

 • (@duntax) Ik van maandag tot vrijdag. naast lezen ook schrijven, muziek en dingetjes die ik meemaak.
 • (@hoofdstuk12) ik probeer twee tot drie keer per week iets te posten, maar dat is vooral in drukke periodes moeilijk.
 • (@zonenmaan) Mijn gedachten in andere stukjes verwerken, dagboekjes, creatieve stukken. Ik publiceer elke dag minstens 1 stuk.

Ik zit te twijfelen om mijn blog op te delen in categorieën, zoals ya en thrillers en andere, goed idee of niet.

 • (@zonenmaan) Als je daardoor denkt dat je blog daardoor sterker uit de verf komt : Doen.
 • ( @deligted) Ik had eerst gewoon categorieën die ik op een extra pagina plaatste, om het zoeken makkelijker te maken.
 • @jaikelovesbooks) jazeker ( plus het levert goede resultaten op op google)
 • (@carpelibra) Goed idee, niet iedereen leest namelijk ya en thrillers en zo zijn ze makkelijk te vinden.
 • (@leesdame) Goed plan, mensen houden van snelheid dus help ze door het voor hun te sorteren.
 • (@Kwantetroeta) zeker doen, een kopje maken met genre’s en daar onder verdelen in ya/thrillers ect. gluur anders even bij mij

Vragen die ik leuk/ handig vond :

 (@OhMyBookNL) Schrijf je atrikelen vooruit en zo ja houd je daarbij een planning aan? of doe je het liever allemaal spontaan?

 • (@FemkeL33st) Ik heb een papieren planning, maar dat is veel gekras en gestreep en gewissel ( Ik ben zo flexibel 😉 )
 • ( @Leesdame) Momenteel schrijf ik voor een week vooruit. Dan weer een tijd spontaan. Maar plannen geeft meer rust.

( @Jaikelovesbooks) Wat is je hoogtepunt in je carrière als boekblogger?

 • (@boekboetiek)  Een qoute op de achterflap van een boek!

(@raisingmybook) Hoe geef je die persoonlijke draai aan je recensie?

 • (@howaboutabook) eigen foto’s!
 • ( @leesdame) Mijn mening is persoonlijk, dus heel simpel : Mijn mening met mijn gevoel verwoorden.
 • (@LizGreenash) Ik probeer er mijn kijk op schrijven in te stoppen en humor.

( @zonenmaan) Heeft het bloggen jou ook doen laten groeien als mens? Waarom wel of niet?

 • (@AmandaTuinstra) Ja, een grotere wereld is open gegaan met meer boekbloggers. Mensen inspireren tot lezen.
 • (@Leesmeenu) Zeker wel, ik doe meer dingen die ik niet eerder zou doen en ben wat zekerder van mezelf geworden.
 • ( @excentriekeDame) Jazeker. Al is het maar omdat ik beter heb leren plannen door mijn serieus te nemen.
 • (@KRhijnsburger) Ik denk dat ik makkelijker ben gaan schrijven, vond het altijd maar eng omdat ik het altijd fout deed door mijn dyslexie.

(@ohmybookNL) Nu we het er toch over hebben. Hoe plan je? Ik heb daar namelijk nogal slecht in.

 • ( Feelthefuturenl) Maandplanner pakken en kijken welke vaste artikelen je op welke dag hebt en wanneer je recensies plant enzo.
 • ( @deligted) Recensies op volgorde van lezen en ik probeer een week of 2 vooruit te lezen, voor als ik een leesdip heb.
 • (@revieuwsandroses)  Met de Editorial Calendar van WordPress, en invullen en schuiven maar 😀

(@FemkeL33st) Welke vaste rubrieken heb jij? Waarom vind je dat wel/niet fijn?

12527649_995024520558403_518957468_n

 • ( Xmakeitpersonal) De 1000 vragen rubliek. Fijn + mensen schijnen het leuk te vinden, minder omdqat ik het soms vergeet.
 • (@carpelibra) terugblik en een lege tbr. vind het fijn, Want zijn altijf hele leuke posts om te lezen
 • (@duntax) Recensie en maandelijkse schrijfprompts. Verder alleen de maandelijke boekenheul. oh en 1000 vragen.

( @rowanAnnenl) Wat doen jullie als je niet op tijd een boek uit hebben en toch een recensie online willen hebben?

 • @lizgreenash) Een recensie schrijven van een boek dat ik eerder las.
 • ( @ Dutchbookchick) Een nachtje niet slapen of eventueel kijken of ik de planning iets kan aanpassen.
 • ( @makeitpersonal) Het is jammer maar toch kiezen voor een tag of een persoonlijk blogje voor die dag!

De laatste die ik wil plaatsen is :

( @Femkel33st) Lees jij recensie- exemplaren anders dan een zelf gekozen boek?

 • ( @howaboutabook) Nee, maar ik lees wel heel anders dan voordat ik een bewust over hoe ik het echt vind.
 • (@hoagendorn) Ja, kritischer. Bij niet-recensieboeken hoef je niet zo kritisch te lezen, kun je gewoon genieten.
 • ( @AmandaTuinstra) Nee elk boek is evenveel waard. Alleen meer deadline aan vast bij recensie exeplaren.
 • (@Capelibra) Nee, het is leuk dat ik het gekregen heb, maar ook als ik het niks vond, zal ik het eerlijk vermelden.

 

 

 

Categories Niet gecategoriseerd

Dirty Grandpa – Film recensie

dirtygrandpa1

Specificaties

 • Duur: 102 minuten
 • Regisseur: Dan Mazer
 • Taalversie: Engels, Nederlands ondertiteld
 • Kijkwijzer: Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
  Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

  Seks Drugs en/of alcolholmisbruik Discriminatie Grof taalgebruik

Beschrijving

Over een week gaat de brave advocaat Jason (Zac Efron) trouwen met Meredith (Julianne Hough); een ontzettende control freak. Tussen alle trouwdagstress wil zijn opa (Robert De Niro) opeens een lift naar Florida.

Maar daar is Spring Break in volle gang en komt het aanstaande huwelijk van Jason plots in gevaar. Want via uitzinnige feesten, bargevechten en een epische karaoke nacht is ‘vieze’ opa vast van plan zijn kleinzoon mee te sleuren in de wildste trip van hun leven!

47042935_73880_Still_4_s-high

Mening
Als je houd van een film met een tintje is dit zeker een film om te kijken. Een opa gaat tijd doorbrengen met zijn kleinzoon die bijna gaat trouwen. Hij heeft het eigenlijk te druk en zijn verloofde wilt niet dat hij mee gaat met zijn opa, maar zijn opa chanteert hem met het feit dat zijn overleden vrouw het zo wou willen, hij moest verder met zijn leven!
Zijn opa wringt zich in vele bochten om de lol te bereiken en neemt zoals hij zijn kleinkind noemt “Pepe ” erin mee. Van dansen tot gevechten.
47042935_73877_Still_2_s-high
Het is een film die echt hilarisch is! Ik heb het zowat in mijn broek gedaan van het lachen om sommige stukken en opmerkingen. Soms moest ik echt naar lucht happen!
Een film die je gezien moet hebben, alleen moet je wel tegen het seksuele tintje kunnen die er in voor komt. Een liefdesverhaal onder de comedie is zeker aanwezig en prachtig tot zijn recht gekomen.
Daarom krijgt de film ☆☆☆☆☆!
47042935_74630_Still_6_s-high
Categories Niet gecategoriseerd