Maanziek – Eva Linden

12006108_931505880219098_899148958736665934_n

Dit boek is een proefversie die ik mocht lezen. Ik heb de foto’s van de Facebook van Maanziek afgehaald.

 

Specificaties

 • Nederlands
 • 258 bladzijdes
 • young adult fantasy

Beschrijving

Iedereen heeft dromen. Jammer genoeg zijn er niet alles goede dromen, maar ook nachtmerries, maar hoe zou je het aanpakken als dromen werkelijkheid zouden worden zonder dat je er erg in hebt? Mathis heeft dat probleem en komt Mila tegen die hem gaat helpen. Zal het hun samen lukken om de dromen in toom te houden? Je leest het nu in mijn nieuwe boek Maanziek!

Continue reading “Maanziek – Eva Linden”

Categories Niet gecategoriseerd

Winnaar Haloween!

Vandaag een korte post over de winactie van laatst! 

Jill mooren is de winnaar van het awesome haloween pakketje! 

Kan je je gegevens mailen naar nakita98@live.nl

Categories Niet gecategoriseerd

Het geeft niet – Miranda Hillers

Vandaag begin ik met de recensie van een mooie serie, de bling serie van Miranda. Laatst heb ik Dex mogen lezen en nu is het de tijd voor een triologie die mij warm gaat houden tijdens deze ijzige dagen! Je leest nu mijn mening hieronder.Specificaties

 • Nederlands
 • 308 bladzijdes
 • scelta publisher
 • New adult

Beschrijving

Het 1e deel uit de Blingg-serieIn dit eerste deel uit de Blingg-serie krijgen we een kijkje in het leven van Sophie. Ze runt samen met haar zus Gwen een goedlopendekledingzaak, genaamd Blingg.Sophie is nooit echt verliefd op de mannen waarmee ze korte avontuurtjes beleeft. Totdat ze de knappe, blonde Frederick ontmoet. Is hij de ware voor haar? En kan Frederick omgaan met het feit dat de jonge aantrekkelijke Rens haar beste vriend is? Ze heeft immers een hechte band met hem.Tijdens een gezamenlijke vakantie lopen de spanningen hoog op. Dramatische mannenproblemen worden afgewisseld met stomende scenes.

Continue reading “Het geeft niet – Miranda Hillers”

Categories Niet gecategoriseerd

Black friday

Hallo iedereen!

Gisteren was het in Amerika Black Friday. Dat is de dag na thankgiving waarbij vele winkels kortingen geven! Zo waren er bij veel winkels in Nederland ook korting, maar boeken deden helaas niet mee! 

Ik heb wel gezien dat boekenkraam mee deed, maar door mijn koopverbod mocht ik niet mee doen! Een vriend moest nog cadeaus halen, heb het laten zien en mocht gelijk een mandje vol gooien en hij maakte een selectie die ik met kerst krijg! Wacht dus al vol smacht!

Waarom een boeken koopverbod? 

Zoals de vele mensen weten heb ik redelijk veel boeken! Ik hou ervan om mezelf te verwennen dus haal geregeld nieuw leesvoer. Nu mag ik tot aan de kerst niks halen alleen in bijzondere gevallen of met een goede reden. Tot nu toe zijn dat 6 boeken geweest die ik gekocht heb! 

Ik krijg een bieb abbo als ik win en als ik verlies moet ik diegene uit eten nemen! 

Gisteren heb ik zelf ook lekker geshopt! 

( heb nog 2 truien voor mezelf en een shirt voor iemand anders gehaald die niet op de  foto staan) 

Hebben jullie nog wat gescoord of gaan jullie nog wat scoren bij degene die het hele weekend korting hebben? 

Categories Niet gecategoriseerd

Een naderend onweer

Vandaag behandel ik een kort verhaal! Dan bedoel ik echt heel kort!

Specificaties

 • Nederlands
 • ebook
 • 7 bladzijdes
 • Liefde

Beschrijving

Patrick valt als een blok voor de charmes van Elefteria, een wondermooie, maar getrouwde vrouw. Terwijl de dreiging van het onweer toeneemt, stijgt de spanning: wat zal Patrick doen als Elefteria”s man terugkomt van zee? Kort, zinderend verhaal voor mensen met passie.

Continue reading “Een naderend onweer”

Categories Niet gecategoriseerd

George – Alex Gino

Vandaag behandel ik een boek die al op mijn wishlist staat sinds ik er van hoorde. Het is een mooi en bijzonder boek door het onderwerp en voor kinderen geschreven en dus heel luchtig lijkt mij. Lezen jullie mee? 

Specificaties

 • Nederlands
 • 224 bladzijdes – hardcover
 • Kluitman
 • Kinderboek – transgender

Beschrijving

George is een jongen. Om te zien tenminste.
Want George weet zelf dat ze een meisje is.
Ze houdt dit voor iedereen geheim. Totdat ze
met de klas een toneelstuk van haar lievelingsboek
gaan opvoeren. George wil supergraag
de hoofdrol van Charlotte spelen. Maar ze mag
van de juf niet eens auditie doen… omdat ze
een jongen is.
Samen met haar beste vriendin Kelly bedenkt
George een plan. Zodat ze niet alleen Charlotte
kan zijn – maar vooral zichzelf, voor eens en
altijd.

Continue reading “George – Alex Gino”

Categories Niet gecategoriseerd

Gekortwiekt

Ik heb laatst gekortwiekt mogen proeflezen en natuurlijk verwen ik jullie met mijn mening! Het boek is nu uit en wordt waarschijnlijk in een kleine oplagen gedrukt en zal zeker als ebook te koop zijn!

 • Nederlands
 • 80 bladzijdes
 • novelle
 • Young adult

Beschrijving

“Haar alleen maar zien zorgt ervoor dat het grote gat in mijn borstkas een heel klein stukje dicht lijkt te trekken. Kan zij me helpen? Kan ze een brug bouwen, zodat ik het gat weer over kan steken?”

Ze zijn nieuw op school: Ava en Ab. Bloedmooi, ongrijpbaar en mysterieus. Brian en zijn klasgenoten Jason en Renkse weten niet wat ze van de nieuwkomers moeten denken. Er is iets vreemds met hen beiden aan de hand. Ze zijn een stel, maar Ab heeft er geen problemen mee om andere meisjes op school te verleiden, zelfs Brians ex-vriendin Tara niet.

Brian voelt nog steeds heel veel voor Tara, maar wordt ook door Ava’s kwetsbaarheid en geheimzinnigheid aangetrokken.

Wat Brian niet weet is dat Ava en Ab een geheim verbergen dat nooit bekend mag worden … een geheim dat de gewone wereld overstijgt.

Continue reading “Gekortwiekt”

Categories Niet gecategoriseerd

Unboxing : Celebrate books 》 Glitter en Glamour

Deze maand was ik heel erg aan het twijfelen over deze box door de naam glitter en glamour! Het klinkt zo Girly en daar ben ik niet van! Ik ben door een leuk plaatje van Celebrate Books overstag gegaan en dat plaatje zie je hieronder!

Een gave foto van een van de mooie illustraties van Kati!

Nu is het tijd om dit mooie pakket open te maken!

Continue reading “Unboxing : Celebrate books 》 Glitter en Glamour”

Categories Niet gecategoriseerd

Wie niet weg is – Piet Baete

Specificaties

 • Nederlands
 • 216 bladzijdes
 • Lannoo uitgever
 • literatuur/roman

Beschrijving

Durf jij alles achter te laten in de hoop dat het vanzelf weer goed komt?
De kans bestaat dat we elkaar ooit hebben ontmoet. Het is echt heel goed mogelijk dat we elkaar ooit voorbij zijn gelopen of zijn gekruist in een straat, of dat we elkaar toevallig hebben aangeraakt in de metro, schouder tegen schouder, zoiets. Alleen hebben we nooit gepraat, jij en ik. Ik heb je nooit gevraagd hoe het met je gaat en omgekeerd heb jij dat ook niet gedaan. Het maakt ook niet uit, dat is nu eenmaal wat mensen doen, of niet doen, hangt er van af hoe je ’t bekijkt. Maar stel dat het wél was gebeurd, dat we op een of andere manier aan de praat waren geraakt, dan zou ik je zeker over Clarisse hebben verteld. Tristan werkt als podiumbouwer voor een band. Hij reist de wereld rond en leeft in een droom. Maar zijn verleden laat hem niet los. Hij wordt heen-en-weer geslingerd tussen vele emoties. Onderweg van ontmoeting naar ontmoeting komt Tristan eindelijk tot leven en omarmt hij de pijn en het verdriet die deel uitmaken van zijn bestaan. 

Continue reading “Wie niet weg is – Piet Baete”

Categories Niet gecategoriseerd

Hacksaw Ridge

Op de dag dat de verkiezen geweest zijn en we te horen hebben gekregen dat Trump Amerika gaat regeren is een dag die moeilijk te geloven is. Het voelt alsof alles wat nu gedaan is ineens weg is….. Er zullen veel dingen veranderen, maar zal een oorlog uitblijven? Zal er een nieuwe oorlog komen, de 3de?

Vandaag heb ik de film Hacksaw Ridge gezien! Een hevig verhaal over de 2de wereld oorlog tussen Amerika en Japan!

Specificaties

 • Engels met Nederlandse ondertiteling
 • 139 minuten
 • Oorlog/Drama
 • Geweld, geschreeuw, Eng, 16+

Beschrijving

Hacksaw Ridge vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Desmond Doss (Andrew Garfield) die tijdens de slag om Okinawa in de Tweede Wereldoorlog 75 man redde zonder een wapen te dragen of af te vuren.

Hij geloofde erin dat de oorlog rechtvaardig was, maar dat moorden desondanks verkeerd was en was dan ook de enige Amerikaanse soldaat in de Tweede Wereldoorlog die in de frontlinie vocht zonder wapen. Als legerarts evacueerde Doss eigenhandig meerdere gewonden uit de vuurlinie terwijl hij alles en iedereen trotseerde en zelfs getroffen werd door een granaat. Hij was de eerste wapenweigeraar ooit die de Congressional Medal of Honor kreeg.

Continue reading “Hacksaw Ridge”

Categories Niet gecategoriseerd

Oktober #10

Vandaag deel ik de wrap up van Oktober! Je ziet wat de recensies zijn van afgelopen maand, andere dingen die ik gepost heb en natuurlijk mijn alweer te grote boeken buit!

Leuk dat je weer bij Nakita’s Library bent! Ik hoop dat je dit stukje ook met liefde leest! Neem wat te eten en geniet van het moois van oktober!

Continue reading “Oktober #10”

Categories Niet gecategoriseerd

Paintbal manage Rotterdam 

Gisteren ben ik met mijn vriendin Anja van Follow me move gaan paintballen. We zouden elkaar dit jaar echt meeten en dat hebben we op een leuke manier gedaan! Een uitstapje waarbij je niet alleen wat ga drinken, maar ook wat doet!

Ik was al vroeg onderweg gegaan naar de manage, want je moest een half uur van te voren aanwezig zijn. Natuurlijk raak ik de weg weer eens kwijt en dan heb ik eindelijk de weg gevonden, is de brug weg, terwijl hij wel op Google Maps stond…. Ik was echt boos en een beetje radeloos gevonden en belde Anja op. Gelukkig kwamen de hulptroepen mij even oppikken!

Continue reading “Paintbal manage Rotterdam “

Categories Niet gecategoriseerd