win actie!

Lieve volgers,

Vanavond gaat mijn eerste win actie online!

Het is literatour week en dat word groot gevierd door auteurs langs te laten komen in verschillende boekhandels in heel Nederland en België!

Ik ben vorige week zaterdag naar Donner geweest om de week alvast groot te openen door onder andere aanwezig te zijn tijdens een grote signeer sessie!

wpid-fb_img_1427014157864.jpg

Deze week heb ik nog wat extra boeken gehaald! (ook al heb ik er nog tig te lezen!)

Ik kan met blijdschap delen dat er niet 1 boek te winnen valt, maar meerdere!

11072565_907061449345185_793049105_n

wat moet je doen om kans te maken?

stap 1: volg me op WordPress

stap 2: reageer dat je mee wilt doen!

stap 3: vertel me of je nog wat leuks gedaan heb deze week

stap 4: vertel me wat je lievelingsboek is en waarom?

Ik maak zondag 5 april de winnaar bekend!

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “win actie!

 1. Ik volg je en heb je actie gedeeld op mijn fb-pagina Boeklovers.
  Het was voor mij een hectische week omdat we juist een co-grootouderschap toegewezen gekregen hebben, dus voor lezen zat er weinig tijd in, maar daar ga ik na vandaag terug een start mee maken.
  Mijn lievelingsboek is En uit de bergen kwam de echo van Khaled Hosseini

 2. Hi Nakita,

  Volg je al een tijdje!
  Doe graag mee met je actie!
  Deze week ben ik druk geweest met de voorbereidingen van een thema feest en ben ik naar Madam Tussaud geweest!
  Mijn lievelingsboek….. ik heb er zo veel!
  Mijn nieuwste lieveling is Eleanor & Park, zo vol met emoties en verdriet en toch een happy end!
  Daar houd ik van!

  Leuke winactie!

  Xx Kwante

 3. Ik doe graag mee. Leuke dingen heb ik niet echt gedaan , ik zit thuis met een hernia. Gelukkig lees ik graag. Ik heb veel lievelingsboeken , om er een te noemen neem ik Tonio van A.F. Th. Van Der Heyden. Hoe deze auteur over zijn plots overleden zoon schrijft, is zo mooi, vol liefde voor zijn zoon geschreven, zeer intens, ontroerend, verdrietig zonder een spatje zelfmedelijden… Dit boek heeft een onuitwisbare indruk bij mij nagelaten .

 4. Wat een hoop volwassenen op die foto van Literatour! Ik was afgelopen week fijn skiën in Zwitserland. De timing is niet al te best, maar vakantie.. dus ik mag niet klagen over wat ik gemist heb toch 😉 Mijn lievelingsboek is op dit moment even Zac & Mia (Maar meestal is het Harry Potter of Divergent;)). Ik las het op een zonnig terras na het skiën en ik vind het prachtig. Het is luchtig, maar heftig. Heftig op een fijne manier. Over twee zoekende tieners met kanker. Echt waar, het raakte me. Mijn recensie komt woensdag online is ontzettend lovend.

 5. Jaaa ik doe mee! Iets leuks gedaan? Hmm.. Niet echt. Ik heb wel eindelijk de stad van beenderen uitgelezen en ik ben tot de conclusie gekomen dat Cassandra Clare een geweldige schrijver is :D.

  Een lievelingsboek? Ik ben van mening dat een boekenliefhebber geen specifiek boek kan hebben als lievelingsboek. Er komen zoveel nieuwe boeken uit en ze kunnen allemaal zoo goed zijn.. Dus als er nooit meer een YA boek uit komt of als ik nooit meer ga lezen.. Vraag me dan pas wat mijn lievelingsboek is 🙂

 6. Hoi Nakita, ik volg je meteen uiteraard.
  Deze week heb ik heel veel gelezen, ik ben nu bezig in Arendsjong van Leen Lefebre, is eigenlijk een boek voor kinderen vanaf 10 jaar maar voor lij al spannend genoeg. Ik lees juist veel op het moment dus omdat het slecht weer was dat ook veel gedaan deze week.
  Mijn lievelingsboek(en) ooit zijn alle boeken van Lord of the Rings en de Hobbit.
  Er komen steeds nieuwe boeken bij die ik goed vind, maar deze blijven mijn favoriet.

  1. Oh ik vergeet nog de reden te vertellen… op de basisschool, toen nog lagere school geten in de jaren 80 van ( ja ik ben al oud pffff) las de meester de Hobbit voor , de meester was mijn lievelingsmeester dus daarom ben ik altijd fan van deze boeken geweest en gebleven.

   1. Super leuk! Bij ons werden alleen in groep 1 en 2 boeken voorgelezen maar na groep 3 moesten we elk jaar minimaal 3 boeken lezen. Ik hield in die tijd van fantasie boeken net als nu en kon toen ook al niet stoppen met lezen al was ik meer buiten te vinden! Leuk dat je mee doet!

 7. Haaii, ik doe zeker graag mee! Leuke blog heb je :)! Ik ben gisteren naar Amsterdam geweest en heb vele boeken gescoord! Dat was wel het toppunt van mijn week.

  Mijn favoriete boek is op dit moment Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe. Ik vind het een geweldig boek, heb nog nooit zo iets gelezen en het sprak mij heel erg aan. Een prachtig (liefdes) verhaal met geweldige personages!

 8. Ik doe graag mee 🙂 Ik volg je onder de nickname whitedragon81. Ik heb wel iets leuks gedaan deze week, ik heb namelijk een workshop Italiaans koken gevolgd met mijn collega’s. We hebben pesto, vitello tonnato, ravioli van zelfgemaakt deeg en tiramisu gemaakt. Ik heb heel veel lievelingsboeken, maar de boeken van Game of Thrones (die eigenlijk “Een lied van IJs en Vuur” heten) vind ik wel bijzonder goed. De Kronieken van de onderwereld van Cassandra Clare trouwens ook.

 9. Ik doe graag mee. Ik ben gister wezen promoten voor het kleuren voor volwassenen. Vanmiddag nog een keer. Dit was de eerste keer. Maar zullen we zeker vaker gaan doen. Was echt super leuk om te doen. Dus even wat minder tijd gehad om te lezen door voorbereidingen enz. Mijn favoriete boek o.a. Vrij spel van Linda Jansma, omdat dit boek zo geschreven is dat het echt gebeurd zou kunnen zijn. Het is spannend. En het boek raakt je.

 10. Leuke winactie! 🙂 Ik ben gisteren naar de film Cinderella gaan kijken. Ik was helemaal verkocht, haar kleed is zooooo moooi! De avond daarvoor ben ik naar een project gaan kijken van mijn middelbare school: De grote avond van de misleiding en bedrog. Het was heel interessant en de studenten hebben er iets mooi van gemaakt. 🙂 Mijn favoriete boek is Gone van Michael Grant. Eigenlijk vind ik heel de serie echt leuk. Toen ik het laatste boek uit had, wist ik even niet meer wat te doen haha 😀

 11. Ik wil graag mee doen aan deze actie! Ik volg je nu op wordpress. Het leukste wat ik deze week heb gedaan is afgelopen donderdag op mijn verjaardag geweest. Ik vierde mijn verjaardag dit jaar niet, maar werd spontaan meegenomen/ ontvoerd naar het wokpaleis, waar ik heerlijk heb gegeten en een gezellige topavond heb gehad. Mijn lievelingsboek(en) zijn ‘De Hongerspelen’. Ik ben zelf een vrij onzekere vrouw en vond het geweldige, aangrijpende en spannende boeken. Katniss is mijn idool. Hoe sterk ze is en blijft, terwijl haar zoveel overkomt. Van begin tot het einde hadden de boeken mij in hun macht.

 12. Ik doe graag mee met je actie. Deze week heb ik de verjaardag gehad van mijn schoonmoeder wat erg gezellig was. Veel gelachen en gezellig gepraat. Mijn lievelingsboek.. hmm lastig.. tot nu toe kom ik dan uit op de serie van huis van de nacht.

 13. stap 1: volg me op WordPress
  Ik heb rechts onderin op de pagina op +follow geklikt en mij ingeschreven met het e-mail adres m.thomas1990@live.nl (verder ben ik nog niet zo thuis in wordpress)

  stap 2: reageer dat je mee wilt doen!
  ik doe zeker graag mee!

  stap 3: vertel me of je nog wat leuks gedaan heb deze week
  Jazeker! Mogelijk ons 1e echte koophuis bezichtigd, komende week horen we meer.

  stap 4: vertel me wat je lievelingsboek is en waarom?
  Een boek dat me altijd is bij gebleven is ”Mathilda-Roald Dahl” , hij staat nog steeds in mijn boekenkast. Alleen de cover al een meisje tussen stapels boeken, dat spreekt toch al letterlijk ”boekdelen” waarom dit een favoriet van mij is.

  1. Leuk dat je me volgt via de mail en natuurlijk via wordpress! Ik hoop heel erg voor je dat je het huis krijgt. Ik snap wrm mathilda een leuk boek vind! Elke boeken fan heeft wel de film gezien (denk ik) super leuk dat je mee doet!

 14. Ik volg je onder de naam Roosangie 🙂
  Ik ben gister met mijn BFF naar Insurgent geweest. We zijn eerst uit eten gegaan en toen naar de film. Het was super gezellig!
  Mijn favoriete boek.. oef.. ik kan er niet één kiezen hoor. Ik vind de Divergent serie geweldig, Harry Potter, the Hunger Games, Halo trilogie, Edelstenen trilogie, etc. etc. Kan er gewoon niet één kiezen, dat is te moeilijk.
  Divergent omdat het de eerste is die de hoofdpersonage écht dood laat gaan en je word gewoon verliefd op Four.
  Harry Potter, kom op wie houd er nou niet van Harry Potter?! Het is de eerste serie die ik echt steeds maar opnieuw heb gelezen.
  The Hunger Games omdat het spannend is en je eigenlijk gewoon verliefd word op de karakters, Peeta, Primrose, Katniss, Gale.. Ik heb gejankt op verschillende punten.
  Halo omdat het zo, haast ingewikkeld geschreven is. Dat vind ik interessant. Ik kon wel haten op het einde van het tweede boek.. was zo boos dat ik niet meteen door kon lezen.
  Edelstenen omdat het ook weer eens iets anders is. Je gaat je van het begin af aan al dingen afvragen waar je langzaamaan antwoorden op krijgt.
  En geef toe.. het zijn allemaal gewoon boeken die ongelofelijk goed geschreven zijn. Je kunt gewoon niet anders dan van ze houden. Ik ben dol op fantasie verhalen. Ik kan altijd lachen, huilen, tieren en brullen om boeken en dat vind ik heerlijk! 🙂

 15. Ik doe graag mee!
  Het leukste wat ik deed afgelopen week was onverwacht uit eten gaan, dat kan vanwege mijn darmziekte bijna nooit, vandaag had ik zo’n goede dag dat het kon 🙂
  Mijn lievelingsboek, tja dat zijn er wel meer eigenlijk, maar oa rode sneeuw in december, tweestrijd en de wandelhoer.

 16. Ik doe graag mee voor deze actie. Wat leuk trouwens, dat pakket!
  Ik had niet zo’n fijne week eerlijk gezegd. De nonkel van m’n vriend die voor euthanasie heeft gekozen na een hele zware strijd tegen terminale kanker, de begrafenis en een paar dagen erna mijn pepe in het ziekenhuis. Bij hem hebben ze ook door kanker een long moeten wegnemen. Ben nu een weekje thuis geschreven door de dokter omdat het me allemaal teveel werd. Ik kan dus best een opkikkertje als dit gebruiken!

   1. Heel erg bedankt! Ja ik ga zeker de gelukkige tijden koesteren! Binnen 2 maand wordt ik tante van 2 kindjes! Dus hopelijk kan ik daar dan ook wat aandacht aan schenken, en natuurlijk ben ik al wat baby en peuterboekjes aan het aanschaffen 😉

 17. Leuk! Ik doe heel graag mee!
  Ik heb deze week vooral een drukke week gehad, met veel overleggen, werk aan mijn thesis en dergelijke. Maar ik heb wel een erg leuk weekend in het vooruitzicht, met gezellig eten bij mijn moeder en schoonouders en op bezoek bij mijn opa en oma :-).
  Mijn favoriete boek is Jacoba, van Simone van der Vlugt. Ik vond als kind haar historische kinderboeken al heerlijk en was dolblij toen ze ook een historisch volwassenen boek uitbracht, heerlijk! (ik kijk dan ook erg uit naar haar nieuwe historische roman)

 18. Leuk! Graag maak ik kans!
  Afgelopen week was een leerweek voor mij (veel studeren en jammer genoeg ook veel ziek zijn 🙁 .) Het leukste dat ik afgelopen week heb gedaan is gezellig samen eten met een goede vriendin van mij (luxe als er voor je gekookt word!).

  De vraag is echt een hele moeilijke (wat is je favoriete boek en waarom?), hoe kun je als boekenwurm hier nu antwoord op geven met maar een boek? Mijn antwoord is;

  Een van mijn favoriete auteurs is Thea Beckman (Simone van der Vlugt, Monica Furlong, Mary Hoffman enz. zijn andere favorieten, maar ook Rick Riordan, John Flanagan, James Rollins, Maggie Stiefvater, Michelle Paver, Marissa Meyer, Kate Mosse enz. horen bij mijn favorieten en nog veel meer). Ik ben gek op historische verhalen, het liefst met een combinatie van het heden, op thrillers (het liefst wetenschappelijke in combi met het voorgaande), maar ook op verhalen die in een andere tijd spelen, bv. de toekomst (verleden en heden heb ik al gehad), of een andere plaats, bv. een parallelle wereld of met mythen die in het heden tot werkelijkheid komen. En ga zo maar door, ik lees nog veel meer waar ik van geniet ook romans (volgens mij vallen die meestal niet onder wat ik tot nu toe heb genoemd) en meer YA.

  Aangezien je een favoriet moet kiezen ga ik voor Kinderen van Moeder aarde, het eerste deel in de Thule-trilogie van Thea Beckman (de andere twee delen zijn ook echt fantastisch!). Dit verhaal speelt zich af na de derde wereldoorlog in Thule (het huidige Groenland) wat geregeerd word door vrouwelijke leiders, dus in de toekomst, maar veel van de manier van leven zou je kunnen vergelijken met historische verhalen (like!) ook is er een dreiging van een ander land (dit land word geregeerd door uitsluitend mannen een echte mannencultuur). Verder komt er liefde en doorzettingsvermogen in het verhaal voor, plus het is een boek met een mooie dikte 347 blz. (maar hij had gerust dikker mogen zijn!). Ik vind het echt een fantastisch boek en denk dat ik deze trilogie binnenkort weer een keertje ga lezen (veel te lang geleden!).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.