#TastyPastryBookTag

naamloos

Ik werd door Melissa van melissa’s bookworld getagd voor deze Tasty Pastry Book Tag. Vergeet zeker niet om even bij haar een kijkje te nemen, haar blog is leuk!

CROISSANT:
NOEM EEN POPULAIR BOEK WAAR IEDEREEN (INCLUSIEF JIJZELF) VAN HOUDT!

Absoluut De hongerspelen! Ik ben dol op de boeken zeker nadat ik de eerste film had gezien. Ik was met mijn vriendin JJ naar het eerste deel geweest en eerlijk, ik was opslag verliefd! Dit boek heeft eigenlijk mijn liefde voor young adult veroorzaakt! De boeken zitten vol spanning, passie en liefde! Een verhaal van leven en dood!!

MACARONS:
NOEM EEN BOEK WAAR JE MOEILIJK DOORHEEN KWAM, MAAR DAT HET ZO WAARD WAS OP HET EIND!

Zomerwoud, ik keek naar het boek alsof ik iets zag branden. Ik was zeker benieuwd naar het verhaal, maar de spanning bleef laag en ik moest worstelen om tot de helft te komen, toen kwam eindelijk de beloofde spanning! Het werd gevaarlijk en vol avontuur en ik hou er van!

VOL-AU-VENT:
NOEM EEN BOEK WAARVAN JE DACHT DAT HET GEWELDIG ZOU ZIJN, MAAR DIT UITEINDELIJK NIET WAS.

Vals, ik kan me gewoon niet plaatsen in het verhaal en ik vind het niet heel sterk geschreven. Ik zoek meer actie en die was er jammer genoeg niet te vinden! Het is een leuk verhaal, maar het blaast me niet van mijn stoel of staat me bij….. Als je me nu vraagt wat de verhaallijn is weet ik het al niet meer ookal is het maar een paar maanden geleden dat ik het gelezen heb!

PAIN AU CHOCOLAT:
NOEM EEN BOEK DAT HEEL ANDERS WAS DAN JE HAD VERWACHT.

Ik geef je de zon! Het is een geweldig boek!!! Ik verwachte een boek met een te grote hype, maar het is een boek die zeer verfijnd en creatief is. Het geeft je een andere kijk, een mooiere kijk op hoe de wereld kan zijn door middel van liefde bij mannen. Ook is de brandende kracht te voelen tussen de tweeling, ookal zijn ze wat afstandelijker.

PROFITEROLE:
NOEM EEN BOEK DAT VOLGENS JOU NIET GENOEG AANDACHT KRIJGT!

Jones Dubelaar! Het zijn super leuke boeken waarvan ik deel 2 mocht lezen en deel 1 heeft laatst een geweldige herdruk gehad! Als fantasy lezer moet je zeker het boek gaan lezen, vooral als je van andere dimenties houd. Ik heb veel plezier gehad aan het boek en de cover is geweldig!!

CROQUEMBOUCHE:
NOEM EEN ZEER COMPLEX BOEK.

Nodig is een heel complex boek door de beschrijvingen en ervaringen van ons zelf. Iedereen is wel bekend met social media dus er word veel herkend. Je ziet veel gelijkenissen en het zou zo echt kunnen zijn!

NAPOLEON:
NOEM EEN FILM OF TV SERIE DIE JE BETER VIND DAN HET BOEK.

Radeloos vind ik als film mooier dan het boek. Ik vond het boek niet heel snel weg lezen dus mijn mening is dat de film zeker mooier is!

EMPANADA:
NOEM EEN BITTERZOET BOEK.

Hitte is een boek waar je echt zoet van word! De beschrijving is uitbundig diep en vooral heerlijk! Je stapt in de personage en beleefd alles zoals zij het beleefd en geniet van de liefde en vurige passie die ze hebben in hartje zomer!

KOLOMPEH:
NOEM EEN BOEK DAT ZICH IN EEN PLAATS AFSPEELT WAAR JE HEEN ZOU WILLEN.

stiekem wil ik graag naar het Capitool van de honger spelen. Ik heb wel eens zin om goed te lachen en mannen met make up te zien, alles heerlijk uitbundig en genietend van het uitzicht. Ik zou de spelen van binnenuit onderuit halen!!

PATE A CHOUX:
NOEM IETS LEKKERS UIT EEN BOEK WAT JE DOLGRAAG ZOU ETEN.

Pumkin pasties uit Harry Potter! Het recept zou ik graag willen om een keer te maken en de smaak te ervaren! Mijn vriendin is gek van HP !

ECLAIRS:
TIME TO SPREAD THE SWEETNESS

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *