Boeken verwacht #3

We zitten alweer in maart! Tijd voor een nieuw overzicht!

naamloos

Ward heeft geen identiteitsbewijs, hij is nooit aangegeven bij de burgerlijke stand – hij bestaat niet. Als zijn eveneens illegale, Venezuelaanse moeder op een dag wordt opgepakt en uitgezet, staat Ward er alleen voor. De enige die daar verandering in kan brengen is zijn biologische vader, die hem bij zijn geboorte nooit erkend heeft. Dan begint een spannend verhaal over de zoektocht naar Wards biologische vader. Wat Ward op de been houdt, is zijn passie voor freerunning.

hardcover: 14.99

verwacht 01-03-2016

hjkliu

De vuurproef
Paardrijsuperster Casey Blue heeft het allemaal: roem, haar kampioenspaard Storm en een vriendje dat zielsveel van haar houdt. Maar dan dendert Kyle haar leven binnen. Hij is niet alleen de meest gevraagde trainer van het land, maar ook de knapste. Dat gaat natuurlijk voor problemen zorgen… Maar wie is Kyle eigenlijk, en waarom is er zo weinig bekend over zijn verleden? Op het belangrijkste evenement van het jaar wordt duidelijk dat niet alleen de overwinning, maar zelfs Caseys leven op het spel staat.

paperback: 15.95

verwacht 02-03-2016

fghty

Zout van de zee gaat over drie moedige jongeren aan het eind van de Tweede Wereldoorlog, die met duizenden andere vluchtelingen op zoek zijn naar de vrijheid. Ze ontmoeten elkaar op weg naar een voormalig cruiseschip dat hen in veiligheid moet brengen. Hoewel ze door de oorlog lijnrecht tegenover elkaar staan, moeten ze samenwerken om te overleven. Het wordt een race tegen de klok. Redden ze het om op tijd bij het schip te komen?

hardcover:  17.99

verwacht 02-03-2016

naamloos

De IJzerprins heeft ons allemaal verraden… Hij heeft me vermoord. Maar toen werd ik wakker… Mijn naam is Ethan Chase, en ik was er bijna geweest nadat mijn neef Keirran zijn zwaard in mijn buik stak. Wonderbaarlijk genoeg heb ik het overleefd, maar blijkbaar heb ik heel wat gemist terwijl ik bewusteloos was. De onzichtbare sluier, die de mensenwereld van de wereld van de fae scheidt, is heel even weggetrokken. Hoewel de mensen maar een glimp van Nimmernimmer hebben opgevangen, brak de pleuris uit! En met alle emoties die dat opriep, kon de Vergeten Koningin haar krachten terugkrijgen. Shit happens… Nu leidt Keirran het leger van Vergeten fae in een opstand tegen de oude rijken van Zomer en Winter. Ik haat die magische rotwereld, maar hier kan ik mijn neef dus echt niet mee weg laten komen! Wat voor regels ik er ook voor moet overtreden, ik zál hem tegenhouden! Zelfs als dat betekent dat ik moet gaan samenwerken met mijn oude vijanden, de fae…

paperback: 15.00

verwacht 08-03-2016

lady_midnight

It’s been five years since the events of City of Heavenly Fire that brought the Shadowhunters to the brink of oblivion. Emma Carstairs is no longer a child in mourning, but a young woman bent on discovering what killed her parents and avenging her losses.

Together with her parabatai Julian Blackthorn, Emma must learn to trust her head and her heart as she investigates a demonic plot that stretches across Los Angeles, from the Sunset Strip to the enchanted sea that pounds the beaches of Santa Monica. If only her heart didn’t lead her in treacherous directions…

paperback: 17.50

verwacht 08-03-2016

iuoluigho

Elvis Long woont in een Engelse kustplaats. Het is de eerste dag van de zomervakantie en hij heeft met Talisha afgesproken op de pier. Daar zal hij nooit aankomen, want zodra hij op straat komt, wordt er een briefje in zijn handen gedrukt. Er staat op: Dit is een test. We hebben je vader. Vertel het aan niemand. Anders teken je zijn doodvonnis.
Elvis denkt eerst dat het een grap is, maar al gauw blijkt zijn vader echt verdwenen te zijn. Langzaam wordt duidelijk dat Elvis op een bijna onmenselijke manier op de proef wordt gesteld

paperback: 10.00

verwacht 09-03-2016

cgfhftjvg

 

paperback: 19.95

verwacht 15-03-2016

uhohuol

Arjan moet voor school stage lopen bij een verzorgingstehuis in de stad. Een opdracht die hij beslist niet ziet zitten: oude mensjes wassen en bedienen, het kan niet saaier. Maar daar heeft hij zich behoorlijk in
vergist. Tijdens zijn dienst vallen gewonden en zelfs doden. Het wordt pas echt luguber als een van de bewoners beweert dat er iemand rondloopt die het lot een handje helpt.
Arjan twijfelt: oude mensen zijn toch seniel? Of spreekt de vrouw de waarheid? Op haar aandringen gaat hij op onderzoek uit, waardoor hij in een lastig parket komt. Feiten worden verdraaid en bewijzen worden
verdoezeld. Wat een spannend avontuur leek, wordt een regelrechte nachtmerrie

paperback: 15.00

verwacht 15-03-2016

fhyfjh

Natt Dobs
Het leven zit de 15-jarige Nat Dobbs niet echt mee. Hij stottert, is mager en bepaald geen sociaal genie. Hij doet wel zijn best om goed in de groep te passen, maar de laatste keer dat hij dat probeerde, eindigde hij met zijn onderbroek op zijn enkels – op de lokale televisie.

De eclips achterna
De schaamte na dit incident is zo groot dat Nats ouders besluiten naar een ander dorp te verhuizen. Daar leert Nat Milo Quincey kennen. Milo, een 65-jarige kluizenaar met ALS, luistert tenminste naar hem. Als Milo Nat vertelt dat hij heel graag de totale zonsverduistering in Kentucky zou willen zien – de eerste in de VS in 35 jaar – besluit Nat dat hij mee wil gaan. Tot Nats grote vreugde stemt dorpsbeauty Celeste ermee in om hun chauffeur te zijn. De road trip wordt een onverwacht succes en de drie groeien steeds dichter naar elkaar toe. Maar een tragisch ongeval wacht hen in de duisternis.

Bronagh Curran, voor de fans van John Green
‘In het spoor van de eclips’ – een verhaal dat je meeneemt, hardop laat lachen, tot tranen toe roert en tot nadenken stemt – is het debuut van de Ierse schrijfster Bronagh Curran. Het is een verhaal in de traditie van John Green, met humor, romantiek en veel emotie.

paperback: 16.95

verwacht 17-03-2016

xvbdskhgfh

Boven de cirkels zijn de tekens van de elementen in de rots gekerfd.

Vuur. Aarde. Lucht. Water. Metaal. Hout.

Vuur en Hout geven minder licht. De tekens van de elementen die zich op school al hebben geopenbaard. En daaronder verschijnen voor Anna-Karins ogen letters die woorden vormen die zij niet begrijpt.

TENEBRIS APERIAR – ik open wanneer de duisternis valt.

De apocalyps is ophanden. De zielen van de Uitverkorenen vormen de sleutels tot het openen van de poort waarmee de demonen onze wereld kunnen betreden. Wie kunnen zij nog vertrouwen?

De klok tikt. Is het einde der tijden echt nabij? Dodelijke spanning in Engelsfors…

paperback: 17.50

verwacht 22-03-2016

this_is_where_the_world_ends

*Engels*

A heart-wrenching novel about best friends on a collision course with the real world from Amy Zhang, the critically acclaimed Indies Introduce and Indie Next author of Falling into Place. Janie and Micah, Micah and Janie. That’s how it’s been ever since elementary school, when Janie Vivien moved next door. Janie says Micah is everything she is not. Where Micah is shy, Janie is outgoing. Where Micah loves music, Janie loves art. It’s the perfect friendship-as long as no one finds out about it. But then Janie goes missing and everything Micah thought he knew about his best friend is colored with doubt. Using a nonlinear writing style and dual narrators, Amy Zhang masterfully reveals the circumstances surrounding Janie’s disappearance in an astonishing second novel that will appeal to fans of Lauren Oliver and Jay Asher.

paperback: 10.99

verwacht 22-03-2016

half_lost

Nathan Byrn is running again. The Alliance of Free Witches has been all but destroyed. Scattered and demoralized, constantly pursued by the Council’s Hunters, only a bold new strategy can save the rebels from total defeat. They need the missing half of Gabriel’s amulet – an ancient artefact with the power to render its bearer invincible in battle. But the amulet’s guardian – the reclusive and awesomely powerful witch Ledger – has her own agenda. To win her trust, Nathan must travel to America and persuade her to give him the amulet. Combined with his own Gifts, the amulet might just be enough to turn the tide for the Alliance and end the bloody civil war between Black and White witches once and for all…

paperback: 10.99

verwacht 31-03-2016

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *