Divergent marathon

divergentmarathonfilmpaginaposter

Dinsdag was het eindelijk zo ver! Na een lange tijd wachten mocht ik eindelijk naar de marathon van Divergent! Eerst zie je de eerste 2 delen en daarna het nieuwe deel. Jammer genoeg is deel 2 weer opgedeeld in 2 delen! Waarschijnlijk krijgt part 2 een andere naam, Ascendant. Ik vind het heel vervelend dat films worden opgedeeld in een part 1 en 2. Je hebt 1 boek, waarom maak je niet gewoon 1 film?! Waarom moet ik weer een heel jaar wachten op de volgende film.

Wat handig is aan een marathon is dat je gelijk weer up to date ben met wat er allemaal gebeurt is. Het is heerlijk om alles even op te halen en opnieuw te genieten van de serie! Zeker als je genoten heb van de eerdere films!

divergent___sex_fact_sheet__fanmade__by_bloodyprincesssasha-d8teg67

De uitgebreide recensies komen allemaal binnen een week online, maar voor nu hebben jullie een korte recensie van de films!

Divergent

De eerste film was zeker weer leuk om te zien. Het herinnert je waarom je van de serie bent gaan houden. Je geniet weer van de testen die worden gehouden. Je ontmoet de mysterieuze Four, de jongen met het getal. Natuurlijk schiet je weer vol op in de lach van Christina. Ze zegt wat ze denkt, wat anderen ook denken! Je ergert je zoals gewoonlijk aan Peter en voelt mee met de mensen om je heen, ook al ben je een van de weinige.

Het is fijn om de inwijding van te zien van de onverschrokkene. Je maakt het hele proces mee! Ook gebeuren er minder leuke dingen en groeit er een romance op tussen verschillende personages.

Insurgent

Deel 2 moet nog spannender worden dan deel 1. De oorlog is onderweg en iedereen moet mee helpen om te voorkomen dat alles kapot gaat. Wie neemt de leiding en wie volgen? Een film vol spanning die je niet wil missen! Alleen jammer dat het verhaal minder klopt met het boek en het begin traag naar de actie toe bouwt.

pizap_com13700579940182

Allegaint

Nu is het eindelijk tijd door de nieuwe film! Ondanks dat ik nu moe ben na de eerste 2 films kan ik niet wachten tot het lang verwachtte deel. De adrenaline stroomt door mijn aderen! Dit is het moment waar ik op heb gewacht!

De film bouwt zich gelijk spannend op. Ze gaan met 6 man over de muur heen, maar wat gaan ze verwachten? Het is 200 jaar geleden nadat ze de box hebben gekregen en die is nu eindelijk open. Wat zal er over zijn na die 200 jaar? Zal alles in bloei staan of is alles weggevaagd? Samen gaan ze op onderzoek uit om te ontdekken wat de wereld nog meer te bieden te heeft!

Is de liefde tussen Tris en Four sterk genoeg om te overleven ook buiten de muren van Chicago? Zullen ze ook in de wereld erbuiten overleven in het bijzijn van elkaar of gaan ze ieder hun eigen weg?

Tris houd alles vol door de steun en geweldige kusjes van Four . Zullen ze overleven of willen ze weer terug?

Kijk nu de film is de Bioscoop! Allegaint is het zeker waard om te kijken!

Wat is jullie favoriete film? Voor mij blijft het Divergent!

Ben je benieuwd tot welke fractie jij hoort? Test het nu met deze test!

Which-faction-will-you-choose-the-divergent-trilogy-30387111-1280-938

tumblr_n2sgmoYCET1qc8b0ao1_1280

Ik  ben Divergent en jullie??

Wachten jullie ookal op part 2? ( ughhh weer een jaar wachten!!)

The_Divergent_Series_Ascendant_(MTV_logo)

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Divergent marathon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *