Tucker & Dale vs EVIL – Film recensie

1002004011408861

Specificaties

  • 90 minute
  • Entertainment one
  • Juli 2011
  • sci – fi – horror

Beschrijving

In deze horrorkomedie houden twee plattelandsvrienden vakantie in hun ‘nieuwe’ vakantiehuisje, midden in het bos. Een stel jonge studenten viert hun spring break in hetzelfde bos en ziet de twee goedzakken aan voor enge moordenaars. Zelfs als het simpele duo één van de meiden van de verdrinkingsdood weet te redden, worden ze door de jongeren van slechte bedoelingen verdacht. Maar pogingen de moordenaars te ontlopen én ze te ontmaskeren lopen nogal slecht af. Sterker nog; hun angst voor de twee goudeerlijke jongens loopt uit op een regelrecht bloedbad…

Mening

Ik heb wel verwachtingen van deze film. Lekker veel bloed, goede scene’s en vooral heel veel horror, maar de vraag blijft of ik dat ook zal krijgen. Ik ben vooral benieuwd naar de persoonlijkheden van de 2 broers. Zelf lijkt het me eng om een van de tieners te zijn aangezien er vele dood gaan en jij de volgende kan zijn.

1002004011408861_1

De film is vooral grappig vind ik. Het is niet echt een horror film, maar meer een comedy met bloed. Het zijn ongelukjes die je ziet, maar hoe loopt alles af?

Ik heb wel genoten van de film, maar de beschrijving is zeker niet wat je verwacht. Het is een film die moet kijken met vrienden, je ligt soms helemaal dubbel om de acties die ze doen zeker van de 2 vrienden. De tieners zijn super bang, maar voor wat? Voor deze 2 mannen? Ik zie niks ergs aan hun behalve dat ze een beetje bloed hebben en genieten van de natuur. De mannen zijn zelf het bangst voor de tieners! Waarom? Kijk de film zou ik zeggen!

1002004011408861_3

De film krijgt ☆☆☆ sterren, omdat het een film is die leuk is, maar toch middelmatig! Ik zie aan de film dat er over nagedacht is, maar de details mogen soms wel wat fijner. Ook soms een beetje voorspelbaar waardoor je je afvraagt of ze niks beters konden bedenken.

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Tucker & Dale vs EVIL – Film recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *