Leesclub #2 conclusie

Conclusie
Ik was benieuwd naar het wraak, want ja iedereen doet of wilt het wel eens. Alleen is de vraag hoe ver je kan en wil gaan.
In dit boek heb ik gelezen hoe hopeloos mensen kunnen zijn. Natuurlijk zie je dat om je heen soms ook wel in verschillende manieren.
Ik heb soms chockende momenten gehad in dit boek. Ik voelde soms de leed van de personages door de woorden die naar hun hoofd werden gesmeten of de lichamelijk pijn die hun te verduren kregen.
Sommige stukken waren zeker heftig om te lezen. Het zijn toch dingen die gebeuren, maar door de details zie je het op je netvlies gebrand staan.
Ik heb erg genoten van dit boek. Ik had een idee van hoe het zou aflopen en ik had gelijk. Alleen gebeurden er dingen waarvan ik dacht : ” Waar komt dat ineens vandaan?”. Ik ben blij dat het niet precies zo gelopen is als ik voorspelde. De laatste bladzijdes heb ik aardig door zitten lezen om te kijken of er nog bloed ging vloeien en hoe roekeloos mensen kunnen zijn.
Dit boek krijgt zeker ☆☆☆☆, omdat ik genoten heb. Natuurlijk kwam ik soms bij iets mindere spannende stukken. Ook kwam ik wat foutjes tegen in het boek die door het terug te lezen voorkomen zouden kunnen worden. Zeker een aanrader om te lezen, maar je moet van erotiek en spanning houden!
Geniet van Wraak van Arno van den Kieboom!
Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *