Eindeloos – Chinouk Thijssen

Dit e-book is gratis te downloaden op VrouwenThrillers.nl. -》 Gratis ebooks

Ik heb eerder werk van Chinouk gelezen en dat beviel mij zeker! Zo heb ik blindelings gelezen en een bundeltje van haar voor een groot gedeelte namelijk : hopeloze prinses.

Specificaties

  • Nederlands
  • ebook
  • 42 bladzijdes
  • spanning

Voor het lezen

De bezoekers mochten mee beslissen hoe het zou verlopen door 1 van de 3 keuze mogelijkheden te kiezen wat erg leuk is ! Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal! Een van de lezers heeft de titel verzonnen en hopelijk zie ik terug waarom het zo eindeloos is. Het is een heerlijk kort verhaaltje dus hij is zo geschreven en zal niet heel lang zijn, maar zeker leuk om te lezen!

Tijdens het lezen

Wat een gestoord verhaal! Het ene moment snap ik het en het andere moment niet. Het gaat over een man die vreemd gaat op zijn vrouw en zijn vrouw komt er achter. Alleen gaat alles anders dan gepland! Ik zal niet nog meer vertellen in verband met spoilers, maar het je zo spannend dat je het gewoon moet lezen!

Tip : Lees de stem gedeeltes niet! Bevat spoilers van het volgende stuk!! 

Conclusie

Wat een einde! Ene kant had ik het zo wel verwacht na dat ik het einde naderde, maar toch komt het als een verrassing. Het is zo geschreven dat je verder wil lezen en wilt weten hoe het afloopt. Ik ben benieuwd hoe alles verloopt al denk ik dat het een hoofdstuk is die uiteindelijk voor altijd is afgesloten.

Goed werk chinouk! Kort maar krachtig en daarom ☆☆☆☆!

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Eindeloos – Chinouk Thijssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *