Twee – Nanna Dillen

Vandaag verschijnt de recensie van het tweede bundeltje die heel toepasselijk twee heet! Het heeft een mooie roze cover met de foto van de auteur op de voorkant.

Specificaties

  • Nederlands
  • 36 bladzijdes
  • Heimdall
  • Poëzie

Beschrijving

Nanna Dillen (1989, Eindhoven) ontwikkelde in haar jeugd een voorliefde voor poëzie en literatuur. Ze publiceerde in 2014 haar debuutroman: Bevroren landschap. Het werk oogste lovende kritieken. Een jaar later verscheen bij Uitgeverij Heimdall haar debuut als dichter: In jouw armen. Het werk bevat een collectie van romantische gedichten. In Twee laat Nanna Dillen zien dat ze niet alleen excelleert in romantische poëzie, maar ook in andere stijlen haar mannetje staat. Nanna Dillen treedt regelmatig op tijdens literaire evenementen in het land. Ook promoot ze het lezen van boeken in het voortgezet onderwijs. 

Voor het lezen

Ik ben benieuwd wat ze deze keer aan ons wilt overbrengen. Ik zie poëzie echt als mijn liefde doordat de woorden vaak duidelijk,maar toch ook vaag worden afgebeeld. Je word tot het denken, maar ook tot het doen gezet. Geniet mee met mijn belevenissen van deze bundel!

Tijdens het lezen

Het is een mooi bundeltje om te lezen en je in te verdiepen. Ik geniet ervan en zeker heel leuk. Je word soms aan het denken gezet door de beleving. 

Conclusie

Het is zeker een mooie bundel al had hij nog dikker mogen zijn! Een echte must en daarom geef ik hem ☆☆☆ 1/2 sterren! 

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Twee – Nanna Dillen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *