Library day 6

Vandaag is het tijd om de volwassenen te verwennen met een heerlijk boek en wat voor één! Dit boek zal je de komende dagen wel warm houden, want je krijgt het spontaan een stuk warmer!

Vandaag is het tijd om jullie volwassen te verwennen! Geen tijd voor een Roman waar de liefde centraal staat, maar een boek van het New Adult genre. Het is een boek met erotische onderdelen, maar ook heel veel liefde en avontuur.

Mijn recensie lees je hier.

Beschrijving:

Dex gaat wonen bij zijn beste vriend Kai waar feestjes, meiden, drank en veel lol wekelijkse kost is. Wanneer hij Mila ontmoet is hij gelijk weg van haar. Lange blonde haren, prachtige blauwe ogen en een goddelijk lichaam. Na onverwachtse ontmoetingen leren ze elkaar steeds beter kennen, maar één ding blijft voor beiden een grote rol in hun leven spelen. Het is iets dat Dex haar nooit zou kunnen geven.

Neem ook een kijkje bij dag 2 voor nog een leuk pakketje van Miranda!

Mijn dank gaat uit naar MH uitgever en Miranda Hillers! Hartelijk dank voor deze kans om iemand van mijn volgers blij te maken!

Voorwaarden:

  • Laat onder deze Blog een reactie achter ( via deze site!) waarom jij Dex wilt lezen!

Het word altijd gewaardeerd als je mij via social media volgt. Hieronder staan de links. ( delen word altijd gewaardeerd)

instagramFacebook , bloglovin , Twitter

Deze winactie loopt tot 13/12. Binnen een paar dagen word dan de winnaar bekend gemaakt. 

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Library day 6

  1. Ik maak heel graag kans op DEX!!!! Dit boek staat al een tijdje op mijn verlanglijstje! Ik ben zo benieuwd naar dit boek. Ik ben nu de blingg-reeks aan het lezen en ik ben helemaal fan van Miranda Hillers!

      1. Zeker! Ik ben bezig in het tweede boek. Mijn e-reader echter vergeten thuis 🙁 moet dus tot vrijdag wachten voor ik verder kan gaan. Ik ben heel blij dat ik haar boeken heb leren kennen want blingg heeft me echt wel te pakken.

  2. Ik ben nu ontzettend benieuwd naar dat wat Dex haar niet zo kunnen geven..!! Veel mensen alover Het boek Dex gehoord, maar nog weinig meningen gelezen!! Mijn intresse is gewekt!!

  3. super leuk dat je mee doet. Altijd leuk om nieuwe mensen te zien reageren! Het word altijd gewaardeerd als je mij op social media volgt zo krijg je ook de post te zien met winnaars 🙂

    May the odds be ever in you favor

  4. Heb veel goeds over de boek gehoord en ben toch nieuwsgierig geworden. Mijn kerst is donker en koud zonder liefde van een vriendje, om toch een keer weg te dromen in een verhaal vol liefde wil ik graag Dex winnen.

  5. Ooo wat een super actie. Ik doe heel heeeeeel graag mee voor dit boek. Waarom? Ik ben al lang erg benieuwd naar de boeken van Miranda Hillers en Dex lijkt mij een goed begin hihi
    Fingers crossed

  6. De hele bling serie heb ik al. En ook al gelezen. Dus daar moet dex niet bij onrbreken. Daarom zou ik dex graag willen winnen om mijn serie compleet te maken. Het zijn prachtige boeken en erg fijn om te lezen. Want door deze boeken te gaan lezen, ben ik ook meer naar andere boeken gaan kijken. Want ik vond lezen nooit leuk. En nu wel. Dus daarom dat ik graag mee doe met deze actie.

  7. Ik zou dit boek heel graag aan iemand schenken als kerstgeschenkje. Ik ken een alleenstaande mama die dol is op lezen maar zelf nooit geen boeken kan kopen. Ik wil haar kerstvrouwtje zijn. Dit boek krijgt dan een mooi rood papiertje en een flinke strik. Bij het openen zal Dex schitteren voor haar!

  8. Ik doe graag mee! Ik zou Dex graag willen lezen omdat ik er al positieve verhalen over heb gehoord, maar vooral omdat ik totaal nieuw ben in het New Adult genre. Dit zou dus een leuke kennismaking zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *