Later als ik dood ben – Ilse Ruijters

Hallo iedereen,

Vandaag heb ik weer een leuke recensie te delen. Namelijk het boek van Ilse Ruijters. Het gaat over het leven in tbs-kliniek en over een zoektocht naar haar biologische vader. Je leest nu wat ik er van vind.

Specificaties

  • Nederlands
  • ebook/boek
  • 272 bladzijdes
  • augustus 2016
  • literaire thriller
  • ISBN13 9789044348132


Beschrijving

Elin denkt alles te hebben. Een leuke vent, fijne ouders, een vaste baan. Maar dan ontdekt ze dat haar verleden één grote kluwen leugens is. Wie zijn haar echte ouders? En wie is zijzelf eigenlijk? Er is maar één plek waar ze deze antwoorden kan vinden: in het criminele circuit. Ze zegt haar vertrouwde leven op, accepteert een baan in een tbs-kliniek en ontdekt veel te snel dat aan elk antwoord een prijskaartje hangt.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd wat de geheimen zijn. Wat is er zo belangrijk dat je uit de veilige zone stapt? Ik kijk al een tijd uit naar dit verhaal!

Vragen leesclub :

 Cover: Alle aan- en opmerking betreffende de buitenzijde van het boek.

Ik vind de cover super mooi. De vlinder is mooi en het stukje gebroken,weggevaagde vleugel maakt het af. Niet alles is zoals het is ookal lijkt het wel zo.

Auteur: Geef jouw verwachting van deze auteur.

Ik lees goede recensies dus mijn verwachtingen zijn aardig hoog! Het is de winnaar van een debuut prijs en dat maakt de verwachtingen nog hoger.

Verwachting: Wat verwacht je van het verhaal van het boek?

Ik verwacht spanning, vooral spanning. Natuurlijk hoop ik ook op wat liefde. Ik wil vooral een goede verhaallijn hebben waardoor ik door het verhaal heen vliegt.

Ik ben hier,’ waait de wind.‘Ik wil je zo graag houden,’ ruist de zee.

Tijdens het lezen

Ik ben echt dol op dit boek. Het is vol spanning, onderzoeken en vooral een toch naar je innerlijke zelf, want wie ben je nu. Wat als het grootste deel van je leven een leugen is?!

Ik zit erg diep in het verhaal en soms denk ik waarom doe je het waarom? Ze is onzeker en op zoek naar antwoorden en wilt er diep voor gaan, maar Let op je veiligheid!

Nu ga ik snel verder lezen!!! Spannend!

‘Ik laat je nooit meer gaan,’ fluistert de wind die zijn armen om mij heen heeft geslagen.    ‘Ik ben je nooit vergeten,’ ruizen de golven in de branding. ‘Ik zal er altijd voor je zijn

Conclusie

Het was een super mooi boek om te lezen. Voor mij was het einde wel een chaos. Wat gebeurt er nou precies. Voor mij is het einde erg onduidelijk, maar ik snap het aan de andere kant ook wel maar niet helemaal.

Ik heb genoten van een mooie zware zoektocht van in de kliniek tot naar haarzelf. Ik herken mezelf in de hoofdpersonage, want zou heel veel hetzelfde gedaan hebben. Ik voel erg veel medelijden voor de personages, maar vooral Elin.

Het boek krijgt van mij de verdiende ☆☆☆☆, heb erg genoten.

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Later als ik dood ben – Ilse Ruijters

  1. Bedankt voor de tip! Misschien vind je het boek ‘Paaz’ ook wel wat. Dit boek is geschreven door Myrthe van der Meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.