Syndroom- J.Sharpe

Vandaag is het mijn beurt bij deze blogtour! Ik ben allereerst super blij dat ik mee mag doen, Dit is mij een genoegen. Ik hou van spanning en liefde, in de vorm van de familie. Geef mij drama, geweld en findfucks en actie!! We duiken er in!

Specificaties

  • Nederlands 
  • augustus 2017
  • ISBN13 : 9789463081016
  • Thriller/spanning

Beschrijving
HIJ IS OVERAL…
Hoe vind je iemand die volgens anderen niet bestaat?
Na een ongeluk ligt Peters moeder in een coma en is zijn vader niet meer de man die hij vroeger was. Hierdoor is Peter genoodzaakt te stoppen met school, te gaan werken en de verzorging van zijn zusje op zich te nemen. Als hij haar op een dag ophaalt uit school en ze naar een winkelcentrum rijden, gebeurt het ondenkbare. Ze worden achtervolgd. En de achtervolger is niet van deze wereld…
Als ze even later een kledingwinkel binnenstappen, overtuigt Peter zichzelf ervan dat de achtervolging een hallucinatie was. Maar als zijn zusje het pashokje in verdwijnt en er niet meer uitkomt, wordt hem al snel duidelijk dat er iets vreselijk mis is. Zeker als niemand zich haar nog kan herinneren. Zelfs zijn vader beweert geen dochter te hebben. Het is alsof ze nooit heeft bestaan…

“Je kunt een gevecht winnen, maar niet de oorlog!”


Voor het lezen
Dit word mijn eerste boek van Sharpe. Ik ben absoluut benieuwd naar dit boek. Hij is overal, maar ook weer niet?
Ik hoop op een mindfuck, spanning en een aangename kennismaking met dit boek!

“Je bent er mentaal niet goed bij.”

Tijdens het lezen 
Je bent in een wereld, eigenlijk meerdere werelden. Je ziet waar de persoon is, maar zelf snap je al dit kan niet zoals de persoon ook zegt. Ik kijk mee aan de zijlijn en volg zijn of haar stappen. Je twijfelt, kan dit echt? 
Dieper in het verhaal denk je het te snappen, maar al snel komen de twijfels terug. Je geniet van de avonturen, maar ook vanwege het feit dat je hersenen een loopje met je nemen!

” Mijn hoofd voelt aan alsof iemand probeert om met baksteen iets nieuws te boetseren. Met elke hartslag voel ik mijn hersenen expanderen en weer slinken. 

Conclusie
Ik heb zo genoten van dit boek. De bladzijdes vlogen er vanaf blad 1 doorheen. Een boek die mij zo snel boeide, dat komt weinig voor. 
Een vlotte schrijfstyle, een echte #mindfuck en je hersenen die een loopje met je nemen. Je volgt de stappen al ben je die ook snel weer kwijt. 
De verdiende ☆☆☆☆☆ voor een super hoede horror/thriller. Het is niet zózeer eng, maar vooral de weg die zich door je hoofd heen baant maakt het spannend. Je wilt meer en meer lezen. Je bent opzoek naar logica, maar wat als dat er niet is?!
Kan jij deze #mindfuck aan?! 

“Hoelang doet een lichaam erover om te vergaan, voordat beestjes in de aarde zich een weg hebben gebaand door houtwerk van de kist en het hebben opgepeuzeld? En waar zouden ze als eerste aan zijn begonnen? Mijn ogen?

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *