Zaterdag 2 September comic con 2017 

Zaterdag was het zo ver. Ik werd voor de wekker wakker door de enthousiaste die door mijn lichaam heen pompte. Voor een grote uitzondering heb ik een keer vrij op zaterdag whooohooo! Voor niks minder dan comic con. Rotterdam was al awesome, klein en super gezellig. Nu zal het in de hoofdstad zijn. Amsterdam here I come. 
Mijn outfit is al dagen van tevoren uitgekozen. Ik wil niet gaan cosplayen, maar wel wat leuks aan doen. Ik heb mijn diploma jurk uit de kast getrokken en aangetrokken. 
Om 9 uur stond ik al op het perron te wachten op de trein. Gewapend met mijn boek die ik persee wil uit lezen ( Wie is nou normaal – Lisa) stap ik 10 minuten later de trein in. Heerlijk om bijna een uur te mogen blijven zitten alleen jammer van al die mensen die naar je omkijken. 

Om 10 uur heb ik afgesproken met Tazzy om samen naar RAI te lopen. Ik klets lekker met haar en geniet van de massa die zich langzaam verzamelt. We lopen in een slakkenpas, maar voor we het weten zijn we er. 
Het is verdeeld over 2 hallen. Mensen zijn in pakken, in pakjes en als hun helpen gekomen. Je ziet erg goede outfits langs komen. 
We beginnen aan onze eerste ronde en passeren wat bekende auteurs voor ons waarmee wij via Facebook of eerdere events contact mee hebben gehad. 
Onze eerste workshop begint. Zelf een boek uit geven. Later lees je hier meer over gegeven door Sophia en Roderick. 

Later zijn Tazzy en ik zijn daarna lekker gaan wandelen en sfeer gaan opsnuiven. Er waren boekenstands, funko pop stands en vele andere kraampjes. Ik zal een kleine foto collega prijsgeven van de indrukken van mijn dag!

Super mooie dingen om te kopen dus! Iets wat mijn aandacht heel erg trok waren de illustraties van verschillende artiesten, maar ook hun eigen ideeën zijn super mooi uitgewerkt!
Natuurlijk heb ik zelf wat leuke foto’s laten maken die ik ook zou willen delen : 

& Als laatste mijn super mooie buit! 

Iets waar ik super blij mee ben is de rekening met de boom. Het is een levensboom, maar ook een boom met verschillende rangen. Je hebt boven het hemel idee, in het midden de aarde en aan de onderkant de onderwereld met onder andere draken. Het is iets wat mij erg geïnspireerd heeft. 
Voor mij was het een geslaagde dag. Het is super om mensen in het echt te spreken. gesigneerde boeken en kaarten zijn ook een echte aanwinst. Ik ben tevreden!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *