Cyanide – Melanie van Garderen

Specificaties

  • Ebook
  • Nederlands
  • Juni 2018
  • IBSN13 : 1230002343648

Beschrijving
Wat zou je doen als je met geweld uit je ouderlijk huis wordt getrokken door twee mannen in witte pakken? Het bewustzijn verliest? En ergens terecht komt waar verschrikkelijke dingen met mensen gebeuren? Het overkomt Eva Cobbs, een jonge vrouw die niet weet waarom zij hiervoor is uitgekozen. Naarmate de tijd verstrijkt komt ze achter de vreselijke geheimen waarop haar leven gebaseerd is. Wie kan ze vertrouwen in de doolhof die voor haar is uitgelegd? Wat gebeurt er als alles zich voor haar ogen begint te ontrafelen?

Voor het lezen

Het leven is een grote gis, je moet uitzoeken wie je er in wilt en wie er te vertrouwen is. Het is lastig dat zeker, maar ik geloof dat je het kan!

Eva komt erachter waarom zij het doelwit is en gaat er steeds dieper in wegzakken lijkt mij. Het zal hard zijn om te horen en zien. Ik ben benieuwd wat er aan de hand is en waarom zij het doelwit is.

Tijdens het lezen

Het begin moest ik erg inkomen. Ik snapte er niks van en begon met wat tegenzin te lezen. In welk verhaal was ik nu weer beland?
Zodra ik meer van Evá leerde kennen wilde ik meer weten. Waarom deden ze dit met haar en waarom? Is dit gewoon bruut of zit er meer achter?
Al snel zie ik een link en zijn er 2 hotties en een oude man. Ik zou eerder vallen voor Chris aangezien hij geheimzinnig is, maar Zach zal mij overhalen gezien de bescherming. Hmmmm lastig! De rivaliteit tussen de broers is hoog zeker nu Evá er is. Hoe zal het aflopen?

‘Leer de regels van het spel als je wenst mee te spelen. Leer het beter dan ieder ander, anders verlies je alles wat gewonnen is.’

Conclusie

Je zit in een dillema over wie er nu wel en niet te vertrouwen is. Zijn ze echt goed en zit er geen addertje onder het gras? Speelt haar hoofd geen parten met haar?

Een boek dat van mij 4* krijgt en ik zeker nog een keer zal lezen!

‘Relaxt? Relaxt zeg je. Jij hebt een pak van honderden dollars aan, niet te spreken van het feit dat ik een van jouw shirts draag, die niet eens half over mijn lichaam heen valt. Daarbij heb ik honger, heb ik dorst en word ik voor griezel uitgemaakt door een bekakt wijf met plastic tieten. Probeer nog eens te zeggen dat ik rustig aan moet doen.’

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.