Slapen doen we morgen weer ~ Alice Bakker

Ik heb zin in een Young adult van boek 10! Het onderwerp vriendschap, dood en je minder voelen, hmmm interessant vind je ook niet?

Specificaties

  • Nederlands
  • 187 bladzijdes
  • Mei 2017
  • Gordijn publishing
  • IBSN13 : 9789492115287
  • Young adult – spanning

Beschrijving

De vijftienjarige Merel gaat met haar vrienden naar het Koningsnachtconcert in het Klaverpark. Daar treedt de band Twils op, waar Merel en haar vriendin Sarah groot fan van zijn. Als er een aanslag gepleegd wordt tijdens het concert verandert alles.
Al snel blijkt dat het niets met terrorisme te maken heeft, iemand heeft het op Twils gemunt. Waarom? En wat heeft Merel met de dader?
”Slapen doen we morgen weer” is een Young Adult over vriendschap, dood en je minder voelen dan een ander.

Voor het lezen

Het is tijd om dit boek te lezen. De cover knalt er uit, het is absoluut de tijd om het te lezen. Mijn mood staat er erg naar, ik ben opzoek naar een spannend boek met een fijn lettertype die mij kan vast houden.

Hopen dat de titel mij waar geef, dat ik morgen pas weer wil slapen als het boek uit is!

Met een biertje in haar hand staat Merel in de menigte naast Bas. Ze voelt zich oppermachtig. Ziet er goed uit, is met leuke mensen en heeft bier

Tijdens het lezen

Het verhaal is spannend, je word er in gezogen. Aanslagen, wraak en terreur. Ik kan nog steeds niet geloven dat er mensen aanslagen plegen om wraak te nemen.

De dader blijft alles proberen om niet gepakt te worden. Het is net tikkertje. Helaas is er een jonge dame de dupe van. Ze is kapot, vol trauma en verdriet. Ze voelt zich zo onbegrepen en alleen, maar zullen er nog meer doden en gewonden vallen of is dit alles?

‘Moet dat juf?’ Hij kijkt haar benauwd aan. ‘ Ik vind hem helemaal niet zo aardig.’

‘Ach, laat maar. ‘ zegt de juf. Het wordt nooit wat met (jou) .

Conclusie

Een heerlijk boek om tussendoor te lezen. Het verhaal gaat over liefdes wraak en acties met gevolgen. Het is een actueel verhaal met grote gevolgen.

Soms zit de pijn diep, dieper dan je denkt. Je ziet het niet op het eerste gezicht, maar je kan er kapot aan gaan. Net zoals het verdriet.

Het boek krijgt van mij doordat je het zo snel doorleest 🌟🌟🌟.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.