Volwassen worden is optimaal ~ Marloes de Vries

Blossom book had een super leuke tour door Nederland georganiseerd, helaas kon ik er toen niet bij zijn! Natuurlijk moest ik ondanks die tegenslag het boek lezen!

Specificaties

  • Nederlands
  • Softcover
  • 112 bladzijdes
  • Maart 2019
  • Blossom books
  • EAN : 9789463491136
  • Strip ~ Graphic Novels

Beschrijving
Wat als je leeftijdstechnisch gezien wel volwassen bent, maar je totaal niet zo voelt? Wat als iedereen om je heen baby’s krijgt, terwijl bij jou zelfs vetplanten doodgaan? En is het erg als jouw toekomstplannen zich beperken tot je plannen voor het avondeten, in plaats van je carrière?
Marloes de Vries is een Nederlandse illustrator en kan als geen ander de #struggles van het leven in een stripje vatten. In Volwassen worden is optioneel tackelt ze allerlei vreselijk herkenbare situaties. Leuk voor iedereen die zelf volwassen dreigt te worden, of er met genoegen aan terugdenkt.

Voor het lezen

Dit is een (dag) boek over volwassenheid, hoe toepasselijk! Als (jong) broekkie zie ik het niet altijd zitten om elke dag maar weer die serieuze hardwerkende vrouw te zijn! Ik snap dat meer mensen het hebben. Dit boek legt het uit aan de hand van tekeningen, dat alleen al vind ik gaaf!

Tijdens het lezen

Je wilt na iedere strip verder lezen! Je komt zulke herkenbare situaties tegen. Van een single tot een liefdesleven vergelijking tot hoe die hormoon bommen lekker kunnen ontploffen!

Conclusie

Dit is echt een heerlijk boek om weg te lezen . Je kan er voor kiezen door af en toe een strip te lezen of je blijft lekker doorlezen! Ik heb er erg van genoten.

Je ziet jezelf af en toe daar zitten en dezelfde dingen zeggen. Je kan niks anders doen dan hardop lachen!

Een heerlijk boek wat je af en toe zult opduiken uit de kast! 🌟🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *