Film : Ma

De film Ma is nu op het witte doek, maar voldoet het aan de spannende trailer?

Beschrijving
“Everybody’s welcome at Ma’s. But good luck getting home safe.” Nadat vreemdeling Sue Ann drank voor Maggie en haar vrienden koopt en haar kelder aanbiedt als bar, lijkt ze dé perfecte party mom. Maar al snel verandert haar gastvrijheid in een obsessie en komen de tieners terecht in een nachtmerrie.

  • 99 minuten
  • Horror Thriller
  • 30-05-2019
  • 16+

Mening

Toen ik de trailer zag van Ma was ik erg geboeid! In het verhaal duiken en genieten van de parrrtttyy!

Alleen de film viel erg tegen. Er was veel te weinig actie in de film. Het eerste uur was echt super saai. Het laatste kwartiertje begon pas echt leuk te worden. Het verhaal is zeker te voorspellen en ik verwacht na het einde nog een 2de deel.

Ik zou de film echt niet opnieuw gaan kijken, maar vond het ook niet zo slecht dus 🌟🌟

Inhoud van pathe

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *