Film : The sun is also a star

Een nieuwe boekverfilming op het witte doek. Ik vind de poster super mooi, maar is het verhaal net zo mooi?

Een hedendaags verhaal over het vinden van liefde tegen alle verwachtingen in. The Sun Is Also A Star onderzoekt of ons leven wordt bepaald door het lot of de willekeurige gebeurtenissen in het universum.

“Wat als ik je vertel dat ik je verliefd op me zou kunnen laten worden …?” Een hedendaags verhaal over het vinden van liefde tegen alle verwachtingen in. The Sun Is Also A Star, onderzoekt of ons leven wordt bepaald door het lot of de willekeurige gebeurtenissen in het universum. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicola Yoon. Student en romanticus Daniel Bae en de in Jamaica geboren pragmaticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar – en vallen voor elkaar – op een magische dag in New York. Vonken vliegen er onmiddellijk vanaf tussen deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot niet had geholpen. Maar is het lot voldoende om de prille liefde over te laten gaan in ware liefde? Met slechts enkele uren op de klok in wat haar laatste dag in de VS lijkt te zijn, vecht Natasha net zo hard tegen de uitzetting van haar familie als ze vecht tegen haar ontluikende gevoelens voor Daniel, die vervolgens net zo hard werkt om haar te overtuigen dat ze voor elkaar bestemd zijn. Met Yara Shahidi (Black-ish) als Natasha en Charles Melton (Riverdale) als Daniel, en John Leguizamo (John Wick: Chapter 2). De film is geregisseerd Ry Russo-Young (Before I Fall) en is gebaseerd op de veelgeprezen bestseller van auteur Nicola Yoon (ook bekend van Everything, Everything).
  • 100 minuten
  • Boekverfilming
  • 6+
  • Drama – romantiek
  • 16-05-2019

Mening

Ik keek heel erg uit naar deze film. De poster is zo mooi door de mooie blauwe kleur!

Dit verhaal bevat heerlijke romantiek, waar ik van hou! Het is een vol avontuur. Ik snap zeker waarom hun niet altijd alles vertellen.

Uiteindelijk hoop je dat ze beide natuurlijk gelukkig worden. Haar interesse voor wetenschap is leuk om te zien net als zijn liefde voor woorden.

Het einde was een mooie afsluiting, 🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *