Film : Long shot

Een comedie film, daar kan je mij echt voor wakker maken! Ik wil het liefst zo veel mogelijk lachen.

Charlotte Field (Charlize Theron) is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. Ze is een slimme, verfijnde en succesvolle diplomaat met talent voor … nou ja, eigenlijk alles. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een vrijgevochten journalist met talent voor problemen.

De twee hebben absoluut niets gemeen, behalve dat zij vroeger zijn babysitter en eerste crush was. Als de twee elkaar na jaren onverwacht weer tegenkomen is Charlotte gecharmeerd van Fred’s zelfspot en de herinneringen aan haar jeugdige idealisme. Terwijl Charlotte zich voorbereidt op haar kandidatuur voor het presidentschap neemt ze, tot ontsteltenis van haar vertrouwde adviseurs, Fred impulsief in dienst als haar speechwriter.

Hun onmiskenbare chemie leidt tot een affaire terwijl ze in allerlei gevaarlijke, hilarische en bizarre situaties verzeild raken. Maar de zorgeloze loslippigheid van Fred, uit het verleden en het heden, zouden haar kandidatuur kunnen doen stranden voordat de campagne goed en wel begonnen is …

  • 124 minuten
  • 12+ Schreeuwen/geweld
  • 13-6-2019
  • Comedy

Mening

Ik vind deze film echt geniaal. De tijd vloog voorbij, ik heb vol op zitten lachen en ik snap zijn stress. Het is niet makkelijk om “doorsnee” te zijn en met iemand om te gaan die belangrijk is.

Ze kennen elkaar nog van vroeger en hebben zeker nog dingen die ze belangrijk vinden. Dezelfde waardes en gedachtes over bepaalde onderwerpen.

Het is leuk om te zien hoe ze herinneringen ophalen en ook hoe ze nieuwe maken. 🌟🌟🌟🌟🌟 ! Een film die je echt moet zien!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *