Nachtwakers – Godijn Publishing

Een verhalen bundel zorgt voor veel afwisseling, maar ook geen verplichting tot blijven lezen! Je kan iedere keer een verhaal lezen als je daar behoefte aan hebt!

Specificaties

 • Nederlands
 • Paperback
 • 292 bladzijdes
 • EAN : 9789492115980
 • Godijn Publishing
 • Verhalen bundel : Spanning & fantasy

Beschrijving
Hij staat op de toren, uitkijkend over de zwarte velden onder een zilveren maan. Wie loopt er door de straten, een lantaarn hoog opgeheven, als andere mensen slapen? De nachtwaker. En hij zit als enige nog op de brug als het ruimteschip door de stille ruimte glijdt. De nachtwaker offert zijn slaap op om angstdromen en nachtmerries op een afstand te houden.
Maak in deze bundel kennis met vijfentwintig heel verschillende nachtwakers en wees blij dat jij hun plek niet hoeft in te nemen …

Voor het lezen

Toen ik de bundel kreeg wist ik dat deze op het nachtkastje zou eindigen. Ik ben zelf niet zo snel ik korte verhalen lezen aangezien het vaak verschillende verhalen zijn. Toch hou ik er van om een keuze te hebben om snel even iets te lezen zonder gelijk aan een boek vast te zitten!

Tijdens het lezen

Verhalen bundels zijn heerlijk om tussendoor erbij te pakken! Je leest af en toe ene heerlijk verhaal, zoals in deze bundel een fantasy verhaal!

Je hebt 25 verhalen in de vorm van nachtwakers. Ieder heeft zijn eigen charme en eigen style. De een bevalt en de ander vind je wat minder jouw style. Je leert de schrijfstijl van de auteur ook gelijk kennen! Dat vind ik altijd het mooist aan deze boeken!

Conclusie
Britt Zwijnenberg

Britt opent de bundel, helaas is het verhaal voor mij niet weggelegd. Het las in mijn ogen niet lekker weg.
F.P.G. Camerman

Een vooruitgang op de technologie of toch niet? Ik vrees dat dit ooit zal gebeuren, zo realistisch is het geschreven.
Debby Willems

Een spannend verhaal over de doden waar ik als persoon hoop van krijg.
Mike Jansen

Favoriete verhalen :

 • night watch 3
 • Trek
 • De gedachten vangers
 • De violist
 • Arendsoog
 • Lagebrug
 • De machinisten

De bundel is voor mij zeker geslaagd! Er zitten mooie verhalen tussen en het onderwerp is goed beschreven. Er is een mooie selectie en het lange bonus verhaal heeft mij weer uit mijn slaap gehouden, bedankt J.Sharpe! 🌟🌟🌟. Heerlijk voor tijdens de lunch!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *