Film : Annabelle Comes home

Vandaag is het tijd om deze horror film te bespreken. Om 22:15 ben ik de film in gestapt, in een volle zaal om hopelijk te genieten van deze enge horror. Helaas viel hij tegen! Waarom?

Annabelle Comes Home is het derde deel van de succesvolle New Line Cinema Annabelle- filmreeks met in de hoofdrol de bezeten pop uit The Conjuring Universe.

Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis.

Annabelle wordt opgesloten achter heilig glas, een glazen vitrine gezegend door een priester. Maar er volgt een onheilspellende nacht vol afschuw als Annabelle de boze geesten in de kamer doet ontwaken, die allemaal hun zinnen hebben gezet op een nieuw doelwit – de tienjarige dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden.

  • Horror
  • 16+
  • Eng – geweld

Mening

Vorig jaar heb ik de andere film van Annabelle gezien. Naar mijn mening was die ook al wat zwak. Als er geen goede speakers waren was de film veel slechter.

Het verhaal van Annabelle blijf ik cool vinden. Het begin begint al spannend. Het is mooi om de rituelen mee te maken, maar nu hebben ze ook een kind rond lopen.

Maar wat gebeurt er als Annebelle los breekt? Wat voor horror zal er zich afspelen en kunnen ze de demon temmen?

Ik heb best verveeld naar de film zitten kijken. Er zijn zeker spannende stukjes te vinden in de film, maar de horror delen heb je overal al wel een gezien. Ik vind het wel origineel hoe ze verhalen gebundeld hebben, maar het is echt niet dat ik iemand mee zal nemen om zich de tandjes te laten schrikken! 🌟🌟

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *