Film : Toy Story 4

Een echte mooie terugblik naar je jeugd of is het zoals sommige mensen toch een uitgemolken nieuwe film voor de extra?

26-06-2019

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie.

Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd ‘Forky’, toevoegd aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.
  • Actie
  • Animatie
  • Avontuur
  • Kinder/ familie film
  • Enge 6+ film

Mening

Wat keek ik uit naar deze film! Eindelijk een leuke film die wij ‘oldies’ kennen!

Na al die verfilmingen ben ik wel toe aan gewoon een nieuw deel van een mooie film! & Wat heb ik die gevonden!

Ik heb enorm genoten van de avonturen van de groep. Hoe de sheriff weer de leiding neemt en ze naar hun innerlijke stemmen gaan luisteren. Naar hun eigen behoeftes gaan handelen en genieten van het leven met de nodige stoten!

Een film die, zoals we gewend zijn meer uitdraagt dan alleen plezier. Ik ga zeker nog een keer naar de film toe! 🌟🌟🌟🌟🌟!

Mijn favoriet blijft Slinkie & door mijn avontuur in Disney heb ik nu Hamm thuis staan! Bo is natuurlijk ook een plaatje!

Wie is jullie favoriet?

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *