Fright night ~ Maren Stoffels

Vandaag is het tijd voor een recensie die meer de kant op gaat naar Halloween. In Walibi hebben ze deze dagen ook & wat staat dat hoog op mijn verlanglijstje!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback/ ebook
  • 176 bladzijdes
  • Oktober 2018
  • Uitgeverij Leopold
  • EAN : 9789025876203
  • Young adult 12+ ~ spanning

Beschrijving
Wat is je grootste angst? Ik weet het antwoord nu.
Een groepje vrienden geeft zich op voor een fright night: ze brengen de nacht door in een bos, waar ze worden geconfronteerd met hun grootste angsten. Wat gebeurt er als die angsten veel te dichtbij komen?
Vijf jongeren gaan het bos in.
Een van hen zal de nacht niet overleven.
En een van hen is de moordenaar.

Voor het lezen

Fright night is een nacht om bang voor te zijn. Allemaal acteurs die je het hemd van het lijf vragen en dingen kunnen laten doen. De make up en Smink maakt het helemaal af.

Wat als dat niet alles is? Wat als er echt een moord gepleegd word?!

Wat heb je aan je been? Ik ben gevallen .

Tijdens het lezen

Je leest kleine stukjes van de moordenaar. Je probeert er een gezicht aan te plakken, maar weet aan het einde pas of het de goede is. Er worden vriendschappen getest, hints achter gelaten en vooral veel gegriezeld.

De achterdeuren van de ambulance staan open en de ochtendzon piept door de bomen door. De ambulancebroeder legt een hand op mijn schouder, ‘het kan een klein litteken blijven. ‘

Conclusie

Het is een mooi boek om te lezen. Als ik dit boek zo een 10 jaar eerder gelezen had had ik echt niet meer kunnen slapen! Dan was ik heel de nacht klaarwakker geweest om na te denken of ik dit ooit zou willen meemaken.

Het werd een echte page turner gezien ik echt de moordenaar in eerste instantie niet verwacht had en zeker niet het lijk! 🌟🌟🌟🌟.

Een mooi jeugdboek om de spanning erin te houden!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *