De actrice in mij ~ Sanne Hillemans

Eindelijk een nieuw boek!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback /ebook
  • 29 september 2019
  • 408 bladzijdes
  • Sunny Hill books
  • EAN : 9789492670052
  • Literaire roman

Beschrijving

Lindsey Lanning staat bekend als een van de succesvolste actrices van deze tijd. Haar imago is belangrijker dan haar persoonlijke leven, tot ze een nacht met Nick doorbrengt.

Het liefst houdt Lindsey de charmante advocaat op afstand, maar naarmate ze elkaar vaker zien, brokkelt haar stevig opgebouwde muur stukje bij beetje af en leert Nick wie Lindsey is. De échte Lindsey, niet de glimlachende actrice die ze laat zien als er camera’s in de buurt zijn.

Welk geheim gaat er schuil achter haar façade en is hun prille relatie sterk genoeg om te overleven als het verleden het heden inhaalt?

!Bevat wat intieme scenes

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar een nieuw verhaal van Sanne. Ze schrijft heerlijk en ik ben echt toe aan een heerlijke roman.

Een relatie kan een echte puinzooi van je leven maken, je komt jezelf zo hard tegen. Liefde is net een alcohol

Via mijn slaapkamer loop ik naar de badkamer voor een snelle douche en probeer me voor te stellen hoe het water mijn zorgen wegspoelt en meeneemt naar de leidingen onder de vloer. Weg. Het is een methode die mijn moeder me vroeger geleerd heeft, maar tegenwoordig werkt het vaker niet dan wel.

Tijdens het lezen

Het verhaal zuigt mij mee in de drama, passie en (on)geluk. Je kijkt mee in het leven van een superster. Alleen is er ook een vreselijk randje die je kapot kan maken. Zal ze dat laten gebeuren?

Er is te weinig andere afleiding en ik voel de duisternis aan me trekken. Dat deel van me wil de rest van de dag in bed liggen en huilen. Dat deel wil de rest van mijn leven verdwijnen onder de dekens. Dat deel wil opgeven. Maar ik weiger. Ik vecht elke dag tegen dat deel van mezelf en sta op.

Conclusie

Ik vond het boek lekker weg lezen, alleen sommige momenten zat ik er niet helemaal in. Sanne heeft mij weer verrast 🌟🌟🌟🌟 !

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *