Mijn bullet journal , maak je eigen trackers ~ michelle Tiemann

Tijd voor meer hulp voor het tekenen! Het is niet dat ik niet is tekenen, maar ik kan zeker tips gebruiken, zeker met de trackers!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • April 2019
  • 112 bladzijdes
  • BBNC uitgevers
  • EAN : 9789045324296
  • Creatieve hobby

Beschrijving
Het basisprincipe van het tracken van je humeur, gewoonten en allerlei andere zaken is dat je ze op een leuke manier kunt documenteren in je bullet journal en door het visueel maken makkelijker kunt analyseren. Aansluitend kun je stappen nemen om een positieve verandering door te voeren. Door het tracken van verschillende aspecten van je leven kun je goede gewoonten stimuleren en slechte gewoonten afleren.
Met Mijn Bullet Journal – Maak je eigen trackers leer je hoe je zelf eenvoudig trackers voor allerlei zaken start en bijhoudt. Het boek staat vol met voorbeelden en uitleg om aan de slag te gaan met het bijhouden van je voeding, slaap, lichaamsbeweging, dankbaarheid, mooie momenten, gewoonten en nog veel meer.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit boek, want ik kan wel gaan zoeken op Instagram en Pinterest , maar dat is gelijk zo een info dump! Daarom ga ik nu lekker een proberen en voorbeelden bekijken die bij mij passen.

Conclusie

Het is een handig boek die stap voor stap uitlegt hoe je de trackers moet maken. Ook de oorsprong en de reden staat erbij gemeld. Ik vind het wel jammer dat er niet een klein beetje meer informatie in staat over de bullet journal zelf, maar al met al is het een handig boek om een mooie basis te maken! 🌟🌟🌟 !

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *