Film : Dora and the

Vandaag is het tijd voor een oude klassieker uit mijn tijd, Dora en natuurlijk is haar neefje Diego er ook bij.

Specificaties

  • 102 minuten
  • 9+ eng
  • Avontuur Familiefilm

Release: 8-08-2019

Dora heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school.

Dora (Isabela Moner) heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders (Eva Longoria en Michael Peña) in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school. Als haar ouders worden vermist moet de avontuurlijke Dora hen opsporen. Ze schakelt de hulp in van het aapje Boots, Diego (Jeff Wahlberg), een geheimzinnige jungle-bewoner (Eugenio Derbez), en een groep coole tieners. Samen proberen ze haar ouders te redden en het mysterie van de verloren gouden stad op te lossen.

Let op: de film is Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling.

Mening

Het is een leuke avonturenfilm geworden. Ik moest enorm lachen gezien iedereen in de zaal al snel zei dat ze goed opgegroeid is.

Het is nog steeds Dora, zeker door de stukjes zang erin. Het is een groot avontuur wat aanhoud en je vol spanning laat wachten op de rest. Ik vond het zelf een leuke tussendoor film, maar zou er niet persee voor betalen als ik geen abbonement had. 🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *