Film : Joker

Als er een film ik waar ik zowel bang, maar ook nieuwsgierig naar ben is het Joker. Het lijkt mij een film dat naar je hart grijpt, maar is dat ook zo?

Ik kan niet wachten om deze recensie te delen!

  • 122 minuten | Engels, Nederlands ondertiteld
  • Thriller

Release: 3-10-2019

Joker van regisseur Todd Phillips draait om de iconische aartsvijand en is een origineel op zichzelf staand verhaal dat nog niet eerder op het grote doek is vertoond.

Joker van regisseur Todd Phillips draait om de iconische aartsvijand en is een origineel op zichzelf staand verhaal dat nog niet eerder op het grote doek is vertoond. Phillips’ rauwe karakterstudie over Arthur Fleck, een rol van Joaquin Phoenix, gaat over een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian, maar hij is zelf altijd de klos. Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.

Mening

Wat een heftige film. Het acteer werk is gewoon zo goed! Ik ben misselijk geweest, maar ook emotioneel. Waarom? Het is levensecht, net als het onrecht. Iemand zoekt hulp, maar door alle bezuinigingen gaat het niet. Je komt achter zoveel leugens en onraad! Is het wat hij doet goed? Absoluut niet, maar ik snap ook dat stil zitten niet goed voelt.

Het leven is een groot raadsel, maar hoe ontkluw je alle puzzels als alles je afgenomen word?!

🌟🌟🌟🌟🌟

Een film die iedereen gezien moet hebben, niet voor tere zielen !

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *