Fatale keuzes ~ Nina Verheij

Vandaag is het tijd voor fatale keuzes. Als jij jouw keuzes opnieuw mocht maken, wat zou jij dan anders doen?

Specificaties

  • Nederlands
  • Oktober 2019
  • 400 bladzijdes
  • Hamley books
  • EAN : 9789463886048
  • Psychologische thriller

Beschrijving

Wanneer haar huisgenote Lisa na ruim twintig jaar het contact met haar criminele vader wil herstellen, heeft politie-stagiaire Emily genoeg redenen om zich terughoudend op te stellen. Toch lukt het haar niet haar nieuwsgierigheid te bedwingen. Lisa’s vader blijkt immers een gewelddadig man te zijn met een besproken verleden
Na een dramatische gebeurtenis wordt Emily geplaagd door schuldgevoelens. Terwijl haar collega’s uitzoeken wat er exact is gebeurd, verzet Emily haar zinnen door in een oud dossier te duiken over een vrouw die schijnbaar zelfmoord pleegde. Hoe dieper Emily echter graaft, hoe meer geheimen ze ontrafelt die verband houden met haar eigen leven. Ze realiseert zich dat ook haar keuzes zware consequenties hebben. Kun je nog terug nadat je iemands ware aard leert kennen?

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar het verhaal. Iedereen heeft meerdere kanten, maar als je alles van iedereen weet, weet je dan zeker dat je die persoon nog kan accepteren?

Ik ben erg benieuwd!

Conclusie

In het begin van het boek moest ik erg zoeken naar mijn draai. Ik had moeite met de snelle sprongen van tijd. De intro begon al lekker spannend! Daarna was het tijd om de achtergrond te leren kennen . Na de achtergrond word je er beter ingezogen en zit je in het spannende verhaal!

Het is een prettige schrijf style als je er eenmaal in zit. Je geniet van het verhaal en de spanning die er in zit! Ik wil zeker meer van Nina gaan lezen ! 🌟🌟🌟

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *