Clownsnacht 🤡 ~ Daniëlle Bakhuis

Al die clowns op straat na de films van IT. Vanaf vandaag, na het lezen van dit boek, kijk je nog wel een keer extra achterom!

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 136 bladzijdes
  • Oktober 2019
  • Van goor
  • EAN : 9789000370375
  • Young adult thriller

Beschrijving

Fara past een avondje op de kinderen van de familie Zuiderduin. Ze wonen in een groot, bijna kasteelachtig huis in de luxe villawijk van het dorp. Marnix en Suzie zijn lieve kinderen, ze luisteren goed en gaan braaf naar bed. Maar wanneer de stroom uitvalt, Suzie telkens huilend wakker wordt en Fara dingen ziet en hoort die haar een slecht voorgevoel geven, begint ze zich af te vragen of ze deze oppasklus ooit had moeten aannemen…

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal. Toen het boek uitkwam wist ik dat ik hem snel zou lezen! Naast de mooie prijs van €12.50 , is het ook spannend om een boek over clowns te lezen. Precies na de films van IT !

Ik ben absoluut niet bang voor clowns al word ik er ook niet enorm vrolijk van.

De laatste kast van dit gangpad is gevuld met jeugdboeken. Sommige boeken zijn zo nieuw dat hun rug nog ongekraakt is. De eliminatie klinkt onheilspellend, net als de executie. Binnen een mum van tijd heb ik een stapel boeken verzameld.

Conclusie

Een smakelijk verhaal om de avond te lezen. Het is leuk dat er meerdere verhalen in zitten die elkaar verbinden. Zo leer je meer verhalen en wil je opnieuw in die wereld duiken.

De waarschuwingen en hints vind ik enorm leuk gedaan! Het is niet zomaar een boek, maar ook een puzzel.

Het verhaal is voorspelbaar. Er zijn 2 opties en er gebeurt er een. Als ik 8 jaar jonger geweest was , was ik zeker onder mijn bed gekropen, tot ik verder ging lezen, dan was ik er zo onder uit.

Een leuk jeugdboek die je uit je slaapt houd en je verder de wereld in trekt! 🌟🌟🌟 🌟

Categories Niet gecategoriseerd