Regel je eigen administratie, regel je eigen schulden ~

Een nieuw jaar vol financiële kanten. Maar hoe pak je dat nou aan? Als je schulden hebt moet je vanaf de bodem beginnen en dit boek kan je daarbij helpen!

Specificaties

  • Nederlands
  • 149 bladzijdes
  • Regel je administratie

Beschrijving

Dit boek is je persoonlijke geld-dieet boek. Het helpt je overzicht te krijgen over je inkomsten, uitgaven en schulden en je leert aflossen en sparen op een manier die je echt kunt volhouden.

Dit dieet gaat je lukken!

Ik heb gerpobeerd dit boek zo kort en krachtig mogelijk te houden. In elke zin staat belangrijke informatie, dus lees alles!

Heb je dit boek uit en heb je alle opdrachten uitgevoerd, dan komt het wel goed met jouw boekhouding en je financiën.

Succes!
Margreet Poort
Budgetcoach, Beschermingsbewindvoerder, Mentor, Curator.


Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Ik heb dan geen schulden, maar mij werd vertelt dat het gewoon voor je financiën gebruikt kan worden, dus dat gaan we even checken!

Conclusie

Dit boek is enorm gericht op de schulden. Je kan hem gebruiken voor normale financiën , maar ik zou het specifiek gebruiken als iemand schulden heeft. Je leert om brieven te maken, stap voor stap te kijken naar wat er nodig is om weer in het groene kader te komen.

Als je schulden hebt is dit een mooi boek om weg wijs te worden naar meer vrijheid en een stabieler leven!  3 sterren

Bij interesse kan je door hier te klikken het boek aanschaffen

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *