Film : Disturbing the peace

  • 16+
  • Geweld/geschreeuw
  • 91 minuten

Jim Dillon is een voormalige Texas Ranger met een veelbewogen verleden. Nu is hij een uitgerangeerde marshall in de stervende stadje Horse Cave die weigert een pistool te dragen. Jim wordt gedwongen om actie te ondernemen wanneer een meedogenloze motorbende in Horse Cave neerstrijkt. Onder leiding van de psychotische Diablo valt de bende Main Street binnen, snijdt de telefoonlijnen door en neemt de hele stad over.

Mening

Wat een slechte film. Het verhaal is zwak. Het is oppervlakkig met te weinig actie. De actie shots waren totaal denk ik 20 minuten van de 1 1/2 uur aan film. Je komt niet in de film doordat het verhaal zo tegen valt.

De film is voorspelbaar waardoor je niet bewust wilt kijken . De acteurs doen ook niet erg hun best waardoor je verveelt raakt. 🌟 . 1 ster .

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *