21 dagen niet klagen ~ Kevin Weijers

Via de luisterbieb ben ik nu boeken aan het luisteren terwijl ik bijvoorbeeld aan het schoonmaken ben. Vaak doe ik dat klagend gezien ik dan kan nadenken, dus dit boek kwam op het juiste moment.

Specificaties

  • Nederlands
  • 176 bladzijdes
  • November 2018
  • Uitgeverij Boom
  • IBSN :9789024426546
  • Inspiratie, Werk, Leven, Experimenten, Positiviteit

Beschrijving

‘Klagen is negatieve feedback geven op een situatie, zonder de intentie die te willen veranderen’ Ben je klaar om je tijd en energie te besteden aan dat waar je wel invloed op hebt? Kevin Weijers besloot na enkele jaren gewerkt te hebben als ambtenaar, op een originele manier de wereld rond te reizen: door bedrijven te helpen nieuwe ideeën uit te voeren, in ruil voor eten en onderdak. 33 experimenten later is het resultaat niet het zoveelste boek van een millennial die alles achterliet, maar een bundeling van frisse verhalen en praktische experimenten die je inspireren om anders naar je werk en leven te kijken. 21 dagen niet klagen laat zien dat je vooraf niet altijd hoeft te weten hoe iets eindigt. Het zet je op luchtige wijze en met humor aan te experimenteren met waar jij nieuwsgierig naar bent. En te ontdekken hoeveel er mogelijk is als je af en toe stopt met denken, en start met doen. Kevin Weijers is spreker, auteur en Chief Exploration Officer van ´De Wereld Rond in 80 Experimenten´

Voor het luisteren

Toen ik dit boek online voorbij zag komen was ik toch wel nieuwsgierig. Ik weet niet wat ik er van moest verwachten. Is het een verhaal of toch een ‘zelf’ hulpboek?

Je hoeft vooraf niet te weten hoe het zal eindigen, of zal eindigen

Conclusie

Toen ik dit boek aan het luisteren was had je eerst het email experiment. Toen ik op school zat deed ik het al, zo min mogelijk op de mail. Laatst ook uitgeschreven voor veel e-mails en nu is de inbox overzichtelijker dan voorheen .

Ik heb met redelijke interesse geluisterd. Het is mooi om zijn reis mee te maken over de hele wereld. Je moet altijd klein beginnen en vooral beginnen. Maak een plan en stop met brainstormen. 🌟🌟🌟 3 sterren.

Leuke experimenten : 21 dagen niet klagen & het email experiment

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *