Film : Rocky

Na Creed werd het tijd om te kijken wie Rocky is. Hij traint Creed natuurlijk, dus er is een heel verleden vanwege zijn vader. Ik wil meer weten en genieten van het boks verleden van hem!

Rocky is een clubbokser uit Philadelphia, het lot heeft bepaald dat de wereldkampioen in de zwaargewichtklasse Apollo Creed (Carl Weathers) hem heeft uitgekozen als zijn volgende tegenstander. Voor Creed is de wedstrijd niet meer dan een demonstratie, voor Rocky is het echter een kans om uit de onbekendheid te komen. Tijdens de voorbereidingen voor de wedstrijd onder het toeziend oog van zijn trainer (Burgess Meredith), wordt Rocky verliefd op Adrian (Talia Shire), een verlegen jonge vrouw die de tederheid achter zijn ruige verschijning weet te onthullen. Hun liefde groeit terwijl de wedstrijd nadert, hetgeen Rocky nog meer (wils)kracht geeft om tot het einde toe vol te houden tegen zijn meedogenloze tegenstander. Deze fantastische publiekslieveling, die wordt gekarakteriseerd door dynamische filmmuziek, spannende boksscenes en vier Oscar-nominaties, zal altijd blijven boeien. In zijn strijd voor liefde, glorie en zelfrespect, scoort Rocky een triomfantelijke knock-out!

Mening

Een mooi begin van de serie. Je ziet hoe hij geworden is wie hij is en hoe zijn carrière begon. In het begin vond ik hem wat opdringerig naar de dame toe, maar hij is een toffe gast. Het is een mooi begin van het verhaal en laat je zijn leven zien. Je krijgt een kijk in zijn wereld. . 4 sterren

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *