Blut ~ Dorothée Loorbach

Wat doe je als je je laatste euro’s uitgegeven hebt en letterlijk geen backup hebt! Een kind en een huis en een manier moet bedenken om toch wat te veranderen? Dat lees je in Blut!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • Augustus 2020
  • 200 bladzijdes (ebook)
  • Uitgeverij sound of confetti
  • EAN : 9789083075327
  • Zelfhulpboek – financiën

Beschrijving

Loorbach verloor alles wat ze was en dacht nodig te hebben en vond daarin een onvoorstelbare rijkdom. Dit is een boek over waarde, dat je helpt een betere relatie met geld te krijgen. En met jezelf.

Op 4 augustus 2016 plaatste Dorothée Loorbach een video op Facebook waarin ze zei dat ze totaal gefaald had als ondernemer. En eigenlijk als alles. Ze had net haar laatste € 3,97 weggegeven en nu had ze niks meer. Ze zei dat ze van nul een fortuin ging maken – wat de definitie daarvan ook mocht zijn – en dat ze alles ging leren wat ze te leren had over geld en succes. En ze ging er een boek over schrijven.


Dit is dat boek. Het beschrijft haar persoonlijke onderzoek naar de diepere betekenissen van geld. Aan de oppervlakte lijkt “BLUT’ te gaan over een ondernemer die eerst faalt en dan slaagt. Maar niets dat tot uiting komt in geldproblemen, schaarste of zorgen, gaat ooit werkelijk over geld. Dit ook niet.


Dorothée deelt openhartig en voorbij haar schaamte de meest waardevolle lessen die ze leerde over ondernemerschap en over het leven zelf. Over waarde in al haar betekenissen en in haar meest pure essentie.
Haar echte fortuin begon toen ze alles verloor wie ze dacht te zijn. Dit boek kan hetzelfde doen voor jou – maar dan veel makkelijker.

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar dit boek! Ik zag hem voorbij komen op mijn stories in Instagram en heb gelijk contact op genomen. Het boek past helemaal in mijn branche en op mijn website! Dus een super leuke samenwerking kwam tot stand om te kijken hoe ze niet meer blut bleef, maar haar kracht en energie gebruikt om er meer van te maken!

Moed is niet de afwezigheid van angst. Het is bang zijn en het toch doen.’ Dat is het. Durf bang te zijn. Want als het belangrijk is en groot dan is het eng. Maar laat je er niet door bevriezen

Tijdens het lezen

Het boek leest enorm lekker weg. Al is het wel enorm veel informatie dat je verwerkt, waardoor ik het in delen lees en aantekeningen maak om er optimaal van te genieten en te gebruiken! Je leert haar dieptepunt kennen, maar ook hoe ze haar kracht heeft gevonden!

Conclusie

Het is een enorm goed boek! Ik kan iedereen aanraden om dit boek te lezen. Het is zowel om je welzijn als mindset te trainen. Je leert Dorothée kennen door middel van haar verhaal. Je leest hoe haar weg naar boven zich ontvouwt! Een absolute must Read!

🌟🌟🌟🌟🌟 5 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *