Als het duister roept ~ Valentijn Ringelberg

Tijd voor deel 2! Ik ben enorm benieuwd naar het volgende deel in de serie.

  • Nederlands
  • 300 bladzijdes
  • Hamley books
  • Young adult – fantasy

Beschrijving

Het verhaal van de jonge Elfyn Phaun gaat verder.
Phaun leeft in gevangenschap in het kasteel van de mysterieuze Ambassadeur. Ze wordt opgenomen door het personeel van haar gemaskerde vijand, en komt zo oog in oog te staan met een toekomstig lid van de almachtige Raad van Vha’Rymn.
Langzaam maar zeker ontrafelt Phaun geheimen die ze nooit voor mogelijk had kunnen houden. Welke waarheden liggen er verstopt in de duistere hallen van Fulsur Piek? En wat heeft dit met Phauns lotsbestemming te maken?

Voor het lezen

Deel 1 en anderhalf heeft mij verliefd gemaakt op de schrijfstijl van Valentijn en ik ben daarom enorm benieuwd hoe het nu verder gaat. Wat gebeurt er in Piek? Hoe loopt het af met Phaun?

Tijdens het lezen

Het verhaal zit vol spanning. Je leert verschillende kanten van haar kennen en ook nieuwe karakters. Ik ben benieuwd naar welke avonturen ze allemaal gaat beleven en wat er in de gemeenschap gebeurt.

Conclusie

Ik heb enorm genoten van het boek! Ik vloog er weer doorheen waardoor ik nu al gelijk verlang naar het volgende deel. Het einde laat mij nog meer verlangen naar meer. Ik hou van de spanning in het verhaal. Phaun is echt een killergirl! 🌟🌟🌟🌟🌟 5 sterren natuurlijk!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *