Het winkeltje in Cockleberry Bay ~ Nicola May

Ik heb dit boek als luisterboek geluisterd. Het zat in mijn abonnement van Bookchoice en ik ben opzoek gegaan naar een avonturen verhaal met liefde en spanning, een must in boeken voor mij.

Specificaties

  • Nederlands
  • April 2020
  • 304 bladzijdes ( +10 uur)
  • Uitgeverij Z+K
  • EAN : 9789020537598
  • Feelgood roman

Beschrijving

Reis met Rosa mee naar Devon in ‘Het winkeltje in Cockleberry Bay’ van Nicola May, het eerste deel van de Britse hitserie!

100 procent Britse feelgood, dat is ‘Het winkeltje in Cockleberry Bay’ van Nicola May. Het zit hoofdpersoon Rosa Larkin niet mee. Haar leven in Londen is een complete puinhoop. Als ze een vervallen winkel erft in een dorpje in Devon, denkt ze eerst aan verkopen. Het geld kan ze goed gebruiken om de boel op orde te krijgen. Helaas voor haar zit er een clausule bij de erfenis waarin bepaald is dat het winkeltje niet verkocht mag worden. Ze mag het alleen nalaten aan iemand die het verdient. Rosa besluit het een kans te geven en vertrekt met haar teckel Hot naar Devon. Ze zet alles op alles om het winkeltje in Cockleberry Bay tot een succes te maken. Maar ze kan het niet alleen. Gelukkig zijn er genoeg locals die haar een handje willen helpen… of tegenwerken. Nicola May stopt in ‘Het winkeltje in Cockleberry Bay’ lekker veel kleurrijke personages en allerlei twists. Je leeft van begin tot eind met Rosa mee en waant je echt in Engeland.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal. Er zullen allemaal twist in zitten en ik hou ervan om op een dwaalspoor te komen. Ik kan heerlijk genieten van allemaal verschillende avonturen en kijken wat het verhaal mij brengt. Ik ben een grote hondenliefhebber, dus ik denk dat ik bij Rosa wel goed zit!

Tijdens het lezen

Ik ben erg benieuwd wat voor winkel het word. Je merkt dat Rosa nog een grote groei te gaan heeft, maar het is goed om er voor te gaan. Er zijn veel dingen die je moet leren als je op jezelf gaat en die stap kan ze nu eindelijk zeggen, een stapje dichter bij de volwassen wereld. Ik geniet enorm van haar groei in het boek en Hot is zo leuk! Ook de beschrijvingen van de mooie mannen zijn om te smullen!

Conclusie

De laatste plottwist zag ik dus echt niet aan komen! Ik heb enorm genoten van het boek. Je word meegenomen in verschillende verhalen en zoekt ze tot op de bodem uit! Ik wil hier zeker meer van lezen, want het luistert heerlijk weg. Je wilt meer avonturen van Rosa meemaken en kijken wat ze nog meer in petto heeft voor je. Ik ben zeker bevredigend met het einde en enthousiast over wat er nog zal volgen! ***** 5 sterren

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *