Roadtrip naar nergens ~ Barbara de Smedt

Ik ben enorm benieuwd naar dit boek. Ik hou van avontuurlijke verhalen en ben benieuwd wat deze trip mij zal brengen!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • Juni 2021
  • 340 bladzijdes
  • hamley books
  • EAN : 9789463967969
  • Thriller

Beschrijving

Wanneer Michelle Deckers ervan overtuigd is alles kwijt te zijn, stapt ze in haar oude Volvo en vertrekt. Bestemming: onbekend. Aan de Portugese kust ontmoet ze Isa, een Française die samen met haar dochtertje rondtrekt in een Volkswagen busje. Hun prille vriendschap wordt meteen op de proef gesteld: op het strand spoelt het gruwelijk verminkte lichaam van een man aan. Wat is er met hem gebeurd? En waarom gedraagt Isa zich plots zo vreemd? Dan valt er een tweede dode, geen onbekende deze keer. Voor Michelle het beseft, begint de gevaarlijkste rit van haar leven.

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar dit boek. Ik ken de schrijfster nog niet en ben benieuwd of hij vlot zal lezen. Ik hou van het reizen met de auto, want je kan zo veel meer genieten van de omgeving en makkelijker op plekken komen. Als het aan mij ligt zou ik ook nog mijn fiets achter op meenemen!

Tijdens het lezen

Het verhaal leest heerlijk snel weg. Ik zit zo in het verhaal en kan zeker begrijpen waarom Michelle het doet. Als je je altijd vast klampt aan datgene wat jij dat juist is, is het een grote les om los te laten en te kijken wat de wereld je kan geven!

Conclusie

Ik heb enorm genoten van dit avontuur. Ik vloog door het verhaal heen en wil hem zeker meerdere keren herlezen. Het heeft alles wat ik in een thriller zoek, stuk drama, angst , spanning en vooral avontuur. Het brengt je ook tot nadenken wat een mooi extra is . 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 5 sterren!

Lees dit boek! Doe het , geloof mij!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *