Never nooit meer ~ Mark Dakriet

Ik ben benieuwd naar dit verhaal. Ik heb hem meegenomen om een keer tussendoor te lezen voor als mijn boek uit is. Nu is het moment

  • Nederlands
  • Paperback
  • Januari 2017
  • 184 bladzijdes
  • Uitgeverij Spectrum
  • EAN : 9789000350872
  • Zelfontwikkeling afvallen

Beschrijving

In Never nooit meer geeft Mark Dakriet je advieswaarmee afvallen een stuk makkelijker wordt. Jarenlang was Mark Dakriet die man met die stralende lach van Re-Play, de Nederlandse soul-formatie die hits scoorde met nummers als Kijk om je heen en Never Nooit Meer (samen met Gordon). Zijn stralende lach was echter vooral een masker voor de buitenwereld

In werkelijkheid was Mark ongelukkig, onzeker en te zwaar. Onder zijn overgewicht leden niet alleen zijn knieën en zijn rug, maar ook zijn gezinsleven, zijn vriendschappen en zijn zelfvertrouwen. Tóch werd Mark steeds zwaarder, tot op een dag de weegschaal ERROR aangaf. Mark besefte dat de knop om moest.

Wat een tragische geschiedenis had kunnen worden, werd echter het succesverhaal van Mark Dakriet. Hij vond de weg naar succes en viel maar liefst 80 kilo af. Mark staat weer op het podium met Re-Play, is personal trainer en motivational speaker.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd hoe hij 80 kilo kwijt geraakt is. Ik hoop niet dat het een verhaal is van als je dit en dit doet kan jij het ook. Hij lijkt mij er niet de persoon voor dus ik hoop dat ik het bij het goede einde heb!

Tijdens het lezen

Het verhaal leest lekker weg. Je leest vanaf het begin mee in zijn verhaal. Van zijn kindertijd tot de blessuretijd in de puberteit. De foto’s maken het heerlijke kost door de afwisseling.

Conclusie

De hoofdstukken zijn niet lang en opgedeeld in 12 delen waardoor je steeds wat kan lezen. In een middagje had ik er 8 gelezen dus binnen meer dan een dag was hij dus ook uit. Ik vind het erg interessant , zeker omdat hij zegt dat hij er altijd gevoelig voor zal zijn. Hij legt uit wat hem helpt en hoopt je daarbij te inspireren. De keuze ligt bij jezelf. Wat heb je over voor je gezondheid. Hoeveel geld bespaar je door alleen al de snacks te laten liggen in de winkel . Daar zou je een abbo voor kunnen nemen bij de sportschool.  5 sterren . Hij heeft mij overtuigd .

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *