De keuze van Amar – Kirsten groot

Ik ben erg benieuwd of deel 2 net zo gaaf geworden is als deel 1! Hopelijk kan Kirsten mij weer vast houden in het verhaal! Klik hier voor de recensie van deel 1

  • Nederlands
  • Paperback
  • 500 + bladzijdes
  • EAN : 9789463084024
  • Zilverspoor
  • Fantasy (Japan)

Gestrand in de woestijn zet Ai haar zoektocht voort naar de elf met de zwarte ogen. Ze moet een manier vinden om de Zuivering te voorkomen en de tijd dringt. Haar queeste brengt haar naar exotische landen waar ze steeds meer in een web van mysteries verstrikt raakt, naarmate ze meer leert over Layhars identiteit. De toekomst wordt onzeker als blijkt dat het stoppen van de Zuivering valt en staat bij de genade van de machtige, arrogante Amar. Omringd door ’s werelds sterkste magiërs kan de kleinste fout Ais einde betekenen…

Ondertussen brengt een bitter afscheid Hana en Kazuto op verschillende paden. Terwijl Hana haar plek zoekt in Tora’s hof, waar lang niet iedereen haar welkom heet, is Kazuto gedwongen in dienst te treden. In het leger zal eten niet zijn enige uitdaging zijn.

Alle drie moeten ze hun weg vinden in een onbekende omgeving, met nieuwe vrienden en vijanden, om het hoofd boven water te houden.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar deel 2. Ik heb enorm genoten van deel 1 en voel mij helemaal thuis in de wereld en bij de personages. Vooral Hana is favoriet!

Tijdens het lezen

Het verhaal leest weer lekker weg. Ik vind het fijn om weer lekker in de wereld te zijn en te zien hoe het verhaal verder gaat. Je leest het verhaal van 3 personages, maar doordat ze zo verschillen kan je het gelukkig goed uit elkaar houden. Het is een goede keus geworden om ze alle 3 te vertellen.

Conclusie

Het is gaaf om te zien hoe ze met elkaar kunnen communiceren. Zo zie je stukjes van elkaar leven en de problemen en gelukkige momenten waar ze tegen aan lopen . Ik ben dit verhaal enorm benieuwd hoe het met Kazuto gaat door het probleem dat hij heeft. Ik zou het enorm moeilijk vinden om een jongen te zijn, want het leger is enorm zwaar. Zeker ook mentaal, ik zou al gebroken zijn voor ik überhaupt oorlog gevoerd zou hebben. Al ben ik wel iemand die de schouders eronder zet en denkt gaan!

Ik heb genoten van dit verhaal. Ik vond het verhaal van Ai alleen wat langdradig worden. Maak een keus! Ik snap dat er moeite gedaan moet worden, maar kom op! Voor de rest las het verhaal weg en het is fijn om het vanuit verschillende hoeken te zien. Je leert meer over de regering, het leger en het volk. Ik hou van de magische elementen in het verhaal. 4 sterren voor dit pareltje! Heb je de mooie cover al gezien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *