Merry crisis ~ Nina Verheij

Op een crisis met kerst, wie kent dat nou niet?

Ebook uitgegeven door hamley books

Wanneer Olivia de vraag krijgt om haar beste vriendin Nora te steunen tijdens haar coming-out, kan ze niet anders dan toezeggen. Waar Olivia niet op had gerekend, is dat haar vriendin op het laatste moment zou terugkrabbelen. Hoewel het kerstweekend met Nora’s familie hierdoor een onverwachte wending krijgt, laat Olivia Nora niet zomaar vallen. Ze besluit mee te spelen met haar alternatieve toneelstukje, met alle gevolgen van dien. Een kerst vol leugens volgt. Of zal het juist dé route naar een nieuwe waarheid blijken?

Mening

Een heerlijk kerst verhaal met de nodige drama wat de titel al verteld. Er is drama, acteren en er zijn vele gesprekken over wat je nou echt wilt. Het verhaal leest lekker weg en je wilt zeker wel meer proeven. 5 sterren voor mij! Alle elementen die ik graag zie zaten erin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *